Nové auto - katastrofa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
493
28.6.19 14:50

Záleží jakej superb. Oni totiž začínají už od 40 tis v bazaru. A to už tu bylo zmíněno, že nejlepší kup je od známého, kde víte jak se k autu chová. Jsou třeba lidi, od kterých bych si koupil auto s najetejma 250 tis a jsou lidi od kterých bych ho nechtěl ani po 30 tisících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
28.6.19 14:51
@Zumpa píše:
Stejně tak znám případy, kdy větší štěstí měli lidé v autech horší značky.

Zrovna včera byl ve zprávách smrťák kluka, ukazovali auto, tak řvu na manžela, co tp je ua značku. A on oktávka. Za mě je to o štěstí, me o autech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
28.6.19 14:51

@Zumpa chápeš, že to auto BYLO nové, když si ho ta první majitelka kupovala :lol:? No nic, nebudu se s tebou hádat o hovnech :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
23955
28.6.19 14:56
@Amelie30 píše:
Zrovna včera byl ve zprávách smrťák kluka, ukazovali auto, tak řvu na manžela, co tp je ua značku. A on oktávka. Za mě je to o štěstí, me o autech.

Je to o autech… Oktávka je nejhorší a nejnebezpečnější… Vím o případu, kdy na jedoucí Oktávku padl strom a větev připíchla řidiče k asfaltu. U Trabanta nebo Ferrari se takový případ nestal… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
28.6.19 14:56
@Makca87 píše:
@Zumpa chápeš, že to auto BYLO nové, když si ho ta první majitelka kupovala :lol:? No nic, nebudu se s tebou hádat o hovnech :mrgreen:.

Takže znovu a pomalu: jak staré bylo to auto a kolik mělo najeto, když jsi ho za 80tis kupovala?
Očekávám novou pohádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
28.6.19 14:59

@Zumpa žádné bližší informace o našem mazlovi, ti určitě sdělovat nebudu :mavam:.

• Citovat
  • Upravit
4019
28.6.19 15:03
@bse.pedro píše:
Je to o autech… Oktávka je nejhorší a nejnebezpečnější… Vím o případu, kdy na jedoucí Oktávku padl strom a větev připíchla řidiče k asfaltu. U Trabanta nebo Ferrari se takový případ nestal… 8)

Tak Ferrari moc lidí mít nebude, ale to si vzpomínám, jak si jedu tatínkovo 120 a předjíždí mě bakelitové vozítko. :lol: :lol: a druhý zažitek, kdy mi na čerpačce škodověnka nešla nastartovat a jako mlada jsem požádala korpulentního pána (velmi korpulentního) z tráboše, aby na to mrkl. Pán se vysoukal z trabanta, nasoukal do škodověnky a konstatoval, že u trabanta je to jiný, takže neví. A pracně se bysoukal ven. No nic, jsem si myslela, že když je to chlap s řidičákem, že bude chytřejší než já. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
28.6.19 15:03

Btw v nejbezpečnějším, nejlepším a nejskvělejším autě v galaxii - ano, v oktávce, dokonce v jedné z nejprvnějších, zahynul při nehodě předseda představenstva Škoda Auto p. Kalma.
Narazil do kaminonu.
Pochopitelně pro @Makca87 @Vosma29 a @Pidulka1991 je potřeba zmínit, že nabouraný kamion byl po nárazu roztříštěn do okruhu 100km a některé části trosek jsou stále ve vesmíru, zatímco vrak škodovky zůstal pohromadě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
28.6.19 15:05
@Makca87 píše:
@Zumpa žádné bližší informace o našem mazlovi, ti určitě sdělovat nebudu :mavam:.

Pochopitelně, protože tvoje argumentační logika spadla na úplné dno a dalším tvým příspěvkům už nikdo nebude věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
28.6.19 15:07
@Zumpa píše:
Takže znovu a pomalu: jak staré bylo to auto a kolik mělo najeto, když jsi ho za 80tis kupovala?
Očekávám novou pohádku :mrgreen:

Tak psala, že bývalá majitelka s ním něco za ty roky najezdila a pak ho buď prodala pod cenou nebo v ceně odpovídající opotřebení. Si vyber. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23955
28.6.19 15:07
@Zumpa píše:
Btw v nejbezpečnějším, nejlepším a nejskvělejším autě v galaxii - ano, v oktávce, dokonce v jedné z nejprvnějších, zahynul při nehodě předseda představenstva Škoda Auto p. Kalma.
Narazil do kaminonu.
Pochopitelně pro @Makca87 @Vosma29 a @Pidulka1991 je potřeba zmínit, že nabouraný kamion byl po nárazu roztříštěn do okruhu 100km a některé části trosek jsou stále ve vesmíru, zatímco vrak škodovky zůstal pohromadě :mrgreen:

Já si zvrtl kotník, když jsem špatně došlápl na zámkové dlažbě červeně zbarvené… Červené zámkové dlaždice jsou vražedné a životu nebezpečné!!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
28.6.19 15:08

@Zumpa mě z toho vynech :lol:. O dopravních nehodách vím toho až až ;).

• Citovat
  • Upravit
23955
28.6.19 15:09
@Amelie30 píše:
Tak Ferrari moc lidí mít nebude, ale to si vzpomínám, jak si jedu tatínkovo 120 a předjíždí mě bakelitové vozítko. :lol: :lol: a druhý zažitek, kdy mi na čerpačce škodověnka nešla nastartovat a jako mlada jsem požádala korpulentního pána (velmi korpulentního) z tráboše, aby na to mrkl. Pán se vysoukal z trabanta, nasoukal do škodověnky a konstatoval, že u trabanta je to jiný, takže neví. A pracně se bysoukal ven. No nic, jsem si myslela, že když je to chlap s řidičákem, že bude chytřejší než já. :lol:

Trabíky byly suprový auta, bylo to první auto, který jsem řídil, bylo mi asi 8 let, na lesní cestě… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
28.6.19 15:09
@bse.pedro píše:
Já si zvrtl kotník, když jsem špatně došlápl na zámkové dlažbě červeně zbarvené… Červené zámkové dlaždice jsou vražedné a životu nebezpečné!!! 8)

Levý, nebo pravý? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
28.6.19 15:10

@Zumpa zajímavé, že někteří můj příspěvek pochopili hned :mavam:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová