Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
a za kolik za 3500? ja mam nový kol 2011 za 3900:) tak to jsi hezky prodala
tak pláštěnku budu shánět taky..ale ještě ozkouším naší jané, někdo tu prý psal že prý pasuje
a tu moskytieru jste vyuzili ? nevím zda ji pořídit nebo ne… asi pro nás bude ve městě zbytečná..
no na nune ne
ale to proto, že byla zima žádná havět
ale loni v létě jsem ji na hlubokým využila hodně ![]()
berushka18 píše:
tak pláštěnku budu shánět taky..ale ještě ozkouším naší jané, někdo tu prý psal že prý pasujea tu moskytieru jste vyuzili ? nevím zda ji pořídit nebo ne… asi pro nás bude ve městě zbytečná..
Jojo,Jane pasuje a je fajn,protože tam je okýnko a dáš malému vše na papání.
Což s nunáckou nejde ![]()
Navíc ,zakryje celý kočár i tašku na kočáru,vzadu je rozdělená na dva díly a spojíš jí sucháčema.Fakt paráda. ![]()
Steko proc by to neslo? vzdyt u nuny je taky otvor abys neco podala prckovi, a okýnko v desti teda nepotrebuju
freeonit píše:
Steko proc by to neslo? vzdyt u nuny je taky otvor abys neco podala prckovi, a okýnko v desti teda nepotrebuju
Já sama nemůžu posoudit,já jí nemám ,ale jak tak koukám na fota pláštěnky jak jsou na nuně,tak jsem měla pocit,že je s celku
.
Tak to jsem se asi špatně dívala
.
Nic méně mě vyhovuje naše Jane.
Steka, ony ty otvory na origoš pláštěnce nuny jsou špatně vidět. Já je objevila asi po 14dnech, když jsem měla nunu doma.
Pořád mi vrtalo, jak je to blbě vymyšlené a není
V místě otvoru se ty igelity překrývají, takže na fotce celého kočárku to nejde rozlišit.
A jak jsi dopadla s aretací? Podle mě ta přední fakt nejdou zaaretovat.
Holky, myslíte, že je ok pořídit si nunu na zimu?
Uvažuji, že bych prodala náš velký sporťák a na zimu koupila jen Nunu… ?
Když koukám na ta široká kolečka, tak snad by mohl sněhem kočárek projet, ne? Máte už některá zkušenost? Díky!
No Nuna jsou přeci jenom golfky, které sporťák plnohodnotně nezastoupí. Párkrát jsem s ní v zimě jezdila, ve městě bez problémů. Mimo udržované chodníky by to jezdilo hůř.
EvitaT,podle mne v udusaném sněhu s nunou klidně, ale čerstvý napadaný sníh, neuklizené chodníky. To určitě s nunou ne.Ta přední kolečka nejdou zaaretovat, proto se pak jezdí ve sněhu blbě.Záleží taky kde bydlíš, jestli u vás bývá hodně sněhu nebo skoro ne.
Tak jsem si dnes Nunu vyzvedla.. A viděla jsem na krámě novinku. Maxi Cosi Noa.. No kdybych Nunu neměla vybranou už dlouho, určitě koupím tyhle (protože bych hledala dál a narzila na tohle:-), nečekat na Nuna.. Ještě se rozmyslím a kdyžtak jí vrátím.. Grrr… ![]()
misa jak muzes vymenit nunu za neco tak přišernýho…
no jako proti gustu…
Vypadá podobně.. Podle mě:-) Má aretaci koleček, je skladnější, skvěle řešené brzdy a má skvěle vymyšlený způsob přenášení).. Ale zase nemá výsuvné madlo., leh, atd. I když dala jsem do Nuny syna (12 měsíců, spíš drobnější) a leh asi používat stejně nebudu, přijde mi, že za chvíi bude vyčuhovat.
No uvidíme. Zase ho mám vážně hlavně do nákupáků apod, takže nepotřebuju řešit až takové drobnosti.