Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
luceka
13.2.12 10:16

Ahoj kecalky, tak včera jsem objednala černou Nunu 2011 :pankac: těším se na první jízdu :lol:

• Citovat
  • Upravit
168
13.2.12 12:22

Ahoj luceko, tak sem po první jízdě hoď dojmy :-) a foto .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luceka
13.2.12 12:43
x-lady píše:
Ahoj luceko, tak sem po první jízdě hoď dojmy :-) a foto .-)

určitě napíšu a nafotím ;) zkušební jízda bude na nákupech v Ikea, ven si s ní zatím v tom sněhu moc netroufám, máme ho tu hodně :)

• Citovat
  • Upravit
168
13.2.12 13:32

Tak do Ikey bude určitě super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evik1403
13.2.12 13:38
takacek píše:
Tak holky nuna dostala velkou zatezkavaci zkousku, vubec mi nedoslo, ze je tady tolik snehu, takze za me - do vysokeho snehu vubec, udusany snih vh pohode jen to slo trosku hur, dlazdeny chodnik - rachoti jak detska tatrovka, ale ne nejak moc nahlas a na asfaltu je to parada :-)Dnesni dokumentace

:-D jj na těch dlažebních kostkách to je fakt děs, jako ve vlaku :-D nebo mě to připomíná jízdu dětí na těch plastových motorkách :-D a jinak na asfaltu je to pohodička :lol:

• Citovat
  • Upravit
168
14.2.12 09:16

Kuž! S tím rachotem mě to začíná odrazovat.. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luceka
14.2.12 10:18

je docela problém sehnat Nunu night 2011, přesto, že u zboží je uvedeno skladem, všude mi pak píší že už není a nebude, ale teď jsem měla doufám štěstí v jednou e-shopu a zítra by měla přijít :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11
14.2.12 14:50

Můžu se Vás zeptat maminky, uvažuji o koupi těchto golfek pro dvouletého syna. Myslíte si, že se tam dítě vejde v pohodě do tří let - syn je hubený a má průměrnou výšku dvouletého dítěte. Asi se ptáte, proč teď kupuji golfky - mám chicco multiway a jsem nespokojená (takže je prodávám) a jelikož mi malý nechce moc chodit a kočár ještě využiji. Díky za názory. Jěště v kočárku bude i spát - takže zvažuji nuna pepp 2012. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.2.12 16:28
Sape píše:
Můžu se Vás zeptat maminky, uvažuji o koupi těchto golfek pro dvouletého syna. Myslíte si, že se tam dítě vejde v pohodě do tří let - syn je hubený a má průměrnou výšku dvouletého dítěte. Asi se ptáte, proč teď kupuji golfky - mám chicco multiway a jsem nespokojená (takže je prodávám) a jelikož mi malý nechce moc chodit a kočár ještě využiji. Díky za názory. Jěště v kočárku bude i spát - takže zvažuji nuna pepp 2012. :)

Já myslím že se tam vejde úplně v pohodě :D
Tak jsem si obědnala tu malinu a bude až v půlce března :roll:
Až za takovou dobu :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
14.2.12 16:30

Tak mám objednanou barvu Emerald!!! Už se mooc těším, i když zatím kočárek využiji jen v kombinaci s autosedačkou :) Ale to nevadí, ta barva je prostě bezkonkurenční!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
14.2.12 16:33

Petulko, já mám také objednanou malinu, a do půlky řezna nevydržím…!!! ačkoliv ji také využiji zatím jen pod autosedačku, tak se aspon na sedák budu chodit dívat do skříně :lol:
a budeme ještě hooodně štastné, když dorazí do půlky března, loni měly prý zpoždění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
14.2.12 16:39
tinkal píše:
Petulko, já mám také objednanou malinu, a do půlky řezna nevydržím…!!! ačkoliv ji také využiji zatím jen pod autosedačku, tak se aspon na sedák budu chodit dívat do skříně :lol:
a budeme ještě hooodně štastné, když dorazí do půlky března, loni měly prý zpoždění…

To je pravda, ta černá a žlutá barva byla od dodavatelů dodávána až koncem června. Ostatní barvy byly k dispozici od února.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
14.2.12 16:51

tak doufám, že letos se to nestane, já potřebuji malinu už v květnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
14.2.12 19:15

Paní v Delfínkovi mi říkala, že oni v podstatě neví, co je naloženo na lodi, která Nuny veze, takže až zboží dorazí, tak budou vědět víc. Takže doufám, že má Bisque dorazí mezi prvními :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.2.12 19:55

Petulka 123 - díky, doufám, že se mi tam vleze, jiný golfáč se mi stejně nelíbí.

Barva Bisque je nádherná, ale předpokládám, že u nás za chvíli vypadat jako černá.

Jaká barva se Vám nejvíce líbí pro chlapečka ??? (Zvažuju sand či night ???) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí