Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
freeonit píše:
Ooooo děkuji si zlatá já tu kapsu ve strisce nevidela, jinak teda ta plastenka jde pekne blbe pridelat.. já než nahmatala ty kovový cvočky a prostrcila to tim tak jsem si pekne zanadávala…![]()
no ale stejne to maji divne vymyšleny tu plandavou zadni cast strisky…
Tak tu kapsu ve strisce sem nenasla ani ja…fakt nevim,kde ji bebka objevila ![]()
je namalovana i v navode jsem si vsimla..
kdyz se podivas v zadu na strisce ve spod je to rozdvojeny.. ![]()
holky myslite ze mi bude do nuny pasovat cocoon od emitexu?? premyslim ze bych ho koupila na jaro nez mi prijde origoš nanoznik ![]()
majkakoc píše:
To je hezké, to madlo. Mě to teda vůbec netrápí, že tam není, malej by se na to věšel a asi by tohle z MMB nevydrželo. Ale vypadá to super na Nuně.
Ahojky Nunacky,madlo je sice pekne i na nune to dobre vypada ale to je tak vse.Je podle me uplne zbytecne kdyz je z molitanu a pridelava se tam na suchac.To zadnou bespecnost nezajisti,a take si myslim ze by spouta maminek zapominalo pak ditko poutat a kdyz ne tak ditko stejne musite pripoutat a madlo tam bude jen na ozdobu.Protoze kdyz se o nej ditko opre tak se sesune dolu
to je ale jen muj nazor ze je zbytecne tohle madlo
děvčata, prosím vás, jak moc se ty kolečka ojíždějí? Viděla jsem inzerát prodeje Nuny, která byla ježděná jen 4 měsíce a měla hrozně ojetá kola. Je to na nich fakt tak hodně vidět, tím, že je to černá konstrukce a kolečka se ojíždějí do „šediva“? Máme tady u nás na vesnici zámkovou dlažbu(chodníky) a asfalt + hrubší panely(jakoby vlnky), tak se bojím toho ojetí.
Jinak se mi moc líbí ta fialová barvička!!!!!
ještě prosím jeden dotaz, dají se s kočárkem sjíždět schody po zadních kolech nebo musím vzít do ruky a snést? Jde mi o tu brzdu, abych jí nedrhla o ty schody. Díky moc
lumpisku podle mě ten kočár budeš muset chytit do teplejch a šlapat po schodoch ![]()
Lumpisku, jsou to lehké golfky, proboha, nesjížděj schody po zadních. Nuna je lehoučká, uneseš i s dítkem. Mám druhý kočárek sporťák Mutsy, který vydrží všechno, ale sjíždět schody po zadních, to nee. Kolečka jsou z měkého materiálu, takže se sjíždějí, ale asi ne do šeda, spíš se do nich občas zapíchne kamínek. Nevím jak ostatním, mluvím o naší Nuně. Pokud myslíš inzerát na tu fialovou Nunu, paní Nunu neměla umytou, psala, že kolečka umyje, byl jenom zaprášený. Nepřijde mi, že by se měnila barva koleček opotřebováním.
já právě hodně jezdím vlakem a na zádech velký batoh + kabelu v ruce, tak mi vždycky přišlo jedonušší vzít to po zadních kolech ze schodů (myslím na nádraží ne z vlaku), než odkládat tašky, vzít kočár a pro tašky se vrátit.
Tak to jste mě potěšily, že to není tak znát, tak se asi přidám do klubu Nunařek. A jak jsem řekla, půjdu do fialové.
Lumpisku, taky jsem je pořizovala kvůli vlaku. S tou těžkou Musty nemám šanci, nádraží jsou někdy dost bariérové, krom toho u nás na nádraží udělali výtahy, které pořád nejezdí, takže Nunu čapnu a snesu třeba 20 schodů, ale potřebuješ obě ruce volné. Pořiď tašku na Nunu, batoh a zvládneš. Na cestování je to super. Já ještě oceňuju jednu věc, a to zasouvací madlo. Ve vlaku, ale i v tramvaji přecpané Nunu zaparkuju a madlo zastrčím, takže nepřekáží do uličky.
Lumpisku, Nuna je opravdu velmi lehká…úplně mě to na začátku překvapilo, když jsem Nunu chytla i s dcerou a přenášela jsem obě najednou.
řekla bych, že na takovéhle vlakové cestování je ideální. ![]()
A je to doma nunamamky,jsme už plně členka Vaše klubu
Jsem nadšená
,akorát malej usnul,tak musím posečkat nežli Nuníska prubnem na ostro
Přeji všem krásný víkend
![]()
bubunova píše:
A je to doma nunamamky,jsme už plně členka Vaše klubu![]()
Jsem nadšená
,akorát malej usnul,tak musím posečkat nežli Nuníska prubnem na ostro
Přeji všem krásný víkend
![]()