Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@K82 Já většinou ještě první den kdy zavedu kroužek míévám i tampon, je to bez problémů - o ničem nevíš, jen při vyndavání si vždy druhou rukou hlídám a přidržuji kroužek protože se stane, že se tampon zasekne o kraj kroužku a povytáhne ho. Stačí to jen trochu hlídat ![]()
Jinak já už mám Nuvaring 2 roky a maximální spokojenost. Vím, pořád jsou to hormony…ale když jich je takhle málo, tak mám takový lepší pocit ![]()
Bohuzel musim krouzek ze zdr. duvodu vysadit, je tu nekdo kdo taky skoncil s krouzky. Zajímalo by mne jak jste se cítily?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, dnes jsem si mám zavést nuvaring poprvé a když jsem ho vyndala z obalu, je celý matný až na centimetrový průhledný proužek. Všude na obrázcích a videích ten proužek není. Je to tak ok? nebo se mám jít zeptat do lékarny? Díky!
Ahoj
přecházela jsem z prášků na kroužek a zajímalo by mě jak hluboko se má kroužek zavést? Přijde mi, že je hrozně na kraji a že ho přítel prostě musí při sexu cítit ![]()
@Lucinnnka… Co to jde
on si pak misto najde sam. Pokud ho necitis ty a nevypadava je to ok
partner ho vetsinou citi jen vyjimecne, dopredu to neres, to se uvidi ![]()
@quinny Moc dekuju
zatim je vsechno v pohode
ale je to nezvyk po tech praskach ![]()
Holky a na co z kroužku přecházíte? Na nějaké dlouhodobější tělísko nebo tak?
Neprechazim na nic, jen mam zdravotni problemy (ne zpusobene Nuvaringem, s tim jsem byla maximalne spokojena). Je to skoda nechavat to v lednici, kdyz uz to ted nesmim pouzivat
Ahojky
Ted jsem dlouho anti nebrala ale potrebuji zacit a premyslim nad nuvaringem. Dotaz zni. Jde ho koupit jen tak v lekarne? A kdyz ted zrovna ms mam a nemam krouzek jeste, muzu ho zavest i po ms? Od kdy jsem chranena? Diky ![]()
@Lucinnnka… píše:
Ahojpřecházela jsem z prášků na kroužek a zajímalo by mě jak hluboko se má kroužek zavést? Přijde mi, že je hrozně na kraji a že ho přítel prostě musí při sexu cítit
mojí kamaradky muz na to desne nadaval..ze to citi a ze mu to vadi
@katttt píše:
Ahojky
Ted jsem dlouho anti nebrala ale potrebuji zacit a premyslim nad nuvaringem. Dotaz zni. Jde ho koupit jen tak v lekarne? A kdyz ted zrovna ms mam a nemam krouzek jeste, muzu ho zavest i po ms? Od kdy jsem chranena? Diky
jako jakoukoliv jinou HA kupis v lekarne ale pouze na recept ![]()
Muzes zacit kdykoliv, ale pak bys tusim tyden mela pouzivat jeste jinou antiko. Nicmene lepe pockat na ms ![]()
@KackaDoup píše:
mojí kamaradky muz na to desne nadaval..ze to citi a ze mu to vadi
tak to je snad prvni kdo ho pravidelne citi, zrejme je nadmiru obdaren
ale neni nic lehciho nez ho vyndat, muze byt az dve hodiny venku, pokud tedy panovi dve hodiny staci
![]()
@quinny píše:
tak to je snad prvni kdo ho pravidelne citi, zrejme je nadmiru obdarenale neni nic lehciho nez ho vyndat, muze byt az dve hodiny venku, pokud tedy panovi dve hodiny staci
![]()
to asi nevedeli ![]()