NuvaRing

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1453
29.9.13 11:43

@K82 Já většinou ještě první den kdy zavedu kroužek míévám i tampon, je to bez problémů - o ničem nevíš, jen při vyndavání si vždy druhou rukou hlídám a přidržuji kroužek protože se stane, že se tampon zasekne o kraj kroužku a povytáhne ho. Stačí to jen trochu hlídat :)

Jinak já už mám Nuvaring 2 roky a maximální spokojenost. Vím, pořád jsou to hormony…ale když jich je takhle málo, tak mám takový lepší pocit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
29.9.13 13:55

@Terkams
Ok, diky moc! Zatim jsem taky spokojena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
7.10.13 20:07

Bohuzel musim krouzek ze zdr. duvodu vysadit, je tu nekdo kdo taky skoncil s krouzky. Zajímalo by mne jak jste se cítily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aším789
18.10.13 16:47

Ahoj, chtěla bych se zeptat, dnes jsem si mám zavést nuvaring poprvé a když jsem ho vyndala z obalu, je celý matný až na centimetrový průhledný proužek. Všude na obrázcích a videích ten proužek není. Je to tak ok? nebo se mám jít zeptat do lékarny? Díky!

• Citovat
  • Upravit
8975
19.10.13 11:02

Podle meho je to ok, taky jsem jednou mela takový krouzek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.13 18:17

Ahoj :) přecházela jsem z prášků na kroužek a zajímalo by mě jak hluboko se má kroužek zavést? Přijde mi, že je hrozně na kraji a že ho přítel prostě musí při sexu cítit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
30.10.13 19:37

@Lucinnnka… Co to jde ;) on si pak misto najde sam. Pokud ho necitis ty a nevypadava je to ok :palec: partner ho vetsinou citi jen vyjimecne, dopredu to neres, to se uvidi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.13 09:54

@quinny Moc dekuju :) zatim je vsechno v pohode :) ale je to nezvyk po tech praskach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
3.11.13 18:56

Holky a na co z kroužku přecházíte? Na nějaké dlouhodobější tělísko nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vavina
3.11.13 20:11

Neprechazim na nic, jen mam zdravotni problemy (ne zpusobene Nuvaringem, s tim jsem byla maximalne spokojena). Je to skoda nechavat to v lednici, kdyz uz to ted nesmim pouzivat

• Citovat
  • Upravit
katttt
22.11.13 13:14

Ahojky
Ted jsem dlouho anti nebrala ale potrebuji zacit a premyslim nad nuvaringem. Dotaz zni. Jde ho koupit jen tak v lekarne? A kdyz ted zrovna ms mam a nemam krouzek jeste, muzu ho zavest i po ms? Od kdy jsem chranena? Diky ;-)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
22.11.13 13:20
@Lucinnnka… píše:
Ahoj :) přecházela jsem z prášků na kroužek a zajímalo by mě jak hluboko se má kroužek zavést? Přijde mi, že je hrozně na kraji a že ho přítel prostě musí při sexu cítit :(

mojí kamaradky muz na to desne nadaval..ze to citi a ze mu to vadi

• Citovat
  • Upravit
16365
22.11.13 13:25
@katttt píše:
Ahojky
Ted jsem dlouho anti nebrala ale potrebuji zacit a premyslim nad nuvaringem. Dotaz zni. Jde ho koupit jen tak v lekarne? A kdyz ted zrovna ms mam a nemam krouzek jeste, muzu ho zavest i po ms? Od kdy jsem chranena? Diky ;-)

jako jakoukoliv jinou HA kupis v lekarne ale pouze na recept ;)
Muzes zacit kdykoliv, ale pak bys tusim tyden mela pouzivat jeste jinou antiko. Nicmene lepe pockat na ms 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.11.13 13:27
@KackaDoup píše:
mojí kamaradky muz na to desne nadaval..ze to citi a ze mu to vadi

tak to je snad prvni kdo ho pravidelne citi, zrejme je nadmiru obdaren :lol: ale neni nic lehciho nez ho vyndat, muze byt az dve hodiny venku, pokud tedy panovi dve hodiny staci :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
22.11.13 13:37
@quinny píše:
tak to je snad prvni kdo ho pravidelne citi, zrejme je nadmiru obdaren :lol: ale neni nic lehciho nez ho vyndat, muze byt az dve hodiny venku, pokud tedy panovi dve hodiny staci :P :lol:

to asi nevedeli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí