NuvaRing

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.2.13 19:58

Ja mám Nuvaring 4 roky a nevypadol mi nikdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.2.13 20:04

@martinka129 a spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.13 20:09

Hej spokojna :) nikdy som s nim nemala ziadne problemy a nadmieru mi vyhovuje, ze nemusim kazdy den mysliet na tabletku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
7.2.13 20:11

Ahojte

taky se pripojuju…spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.2.13 20:11

@martinka129 tak moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
7.2.13 21:01

@zuka1984 Mně za ty dva roky vypadl 2×, ale to proto, že jsme byli trochu divočejší :oops: :lol: Je potřeba ho občas kontrolovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.2.13 17:17

No já si ho budu nasazovat za týden a furt jsem taková na rozpacích. mám strach že to nezvládnu, nebo že mi bude nepříjemnej atd. při mém štěstí budu patřit mezi ty, kterým vypadává atd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
11.2.13 17:27

Zuka, klidek, bude sedet uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.2.13 17:33

@steveka no povíme si za týden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
11.2.13 18:45

Jasne kouknu sem az zavedes
me nidky nevypadl..jen se treba povtahl..ale to uz jsem citila, tak jsem ho dala na spravne misto. necitim ho, nevadi mi..pohoda..hlavne nemusim myslet na prasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.2.13 18:49

@steveka až zavedu tak se ozvu ale nedávám si naděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
14.2.13 16:10

Zdravím, ráda bych k této diskuzi také přispěla svými zkušenostmi. Nuvaring mám rok a půl, jsem s ním nadmíru spokojená, dozvěděla jsem se o něm od kamarádky. Když jsem se na to zeptala doktora, tak mi řekl, že mi doporučuje ho zkusit, že jsou z něj všichni nadšení. Hlavní důvod byl to, že jsem měla silné prášky, nabírala jsem na váze a hlavně se mi i přes veškerou snahu nedařilo hubnout. Takže jsem si šla pro Nuvaring, v Plzni na Americké v lékárně u pomníku stojí 1050,–, není to o tolik víc, co mají jiné pilulky. Hlavní výhodu vidím v tom, že jsou tam malé dávky hormonů, čím méně, tím lépe. Zavádění v pořádku, zavedla jsem si ho večer, chvíli jsem se cítila divně, jako že tam mám něco co tam nepatří, ráno když jsem se probrala o ničem jsem nevěděla. Prvních x dní - týden, dva jsem pořád kontrolovala na záchodě, jestli tam je, jestli nevypadl, a měla strach že ho někde ztratím nebo tak :D Ale vždy zůstal tam, kde měl, ven vyjde občas jen když si ho musím vzít a ještě domenstruovávám, tudíž se o něj zasekne tampon a vytáhne ho. Pro mě je naprosto pohodlný. Při sexu mi občas vadí, při klasickém ne, ale při jiných činnostech je mi příjemnější ho tam nemít, tak ho vyndavám. Hlavní ale je, že konečně když se snažím se svým tělem něco dělat, vidím výsledky a není to jen marné bušení hlavou do zdi.
Takže za mě kdokoliv se rozhodujete určitě ANO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.2.13 17:23

Omlouvam se ze stale pisu, ale mam problem. probiha mi 7 denni pauza po prascich a v pondeli mam nasazovat a stale se nedostavil menses. co s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
16.2.13 18:58

A nejses tehotna??zkus si zavolat na pohotovost…co ti povi..ja netusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.2.13 19:03

@steveka těhotná snad ne. to by leda museli selhat prášky, které jsem začala brát po 5 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí