Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5896
26.5.16 12:33

@Achetka @Achetka Tyjo, tak to jsi překvapila. Výskoky v těhu jsou psané všude, že jsou nebezpečné. Nechci do toho kecat, to určitě ne. Já chodila v tom prvním na aerobik, teď bych ráda znovu, protože se skoro rozpadám, ale strach mi to nedovolí. Krvácet jsem totiž začala přímo na lekci…ale prosím, neber to špatně, jen aby sis to nevyčítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
26.5.16 20:09

@Mari.G Včera jsem se ho ptala i na beh a on řekl, že až se budu při cvičení počůravat sama toho nechám. nic mi neonezil, mužete se prosím některá se zeptat a napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.16 19:12

Ahoj holky.. testovaly jste se průběžně při čekání na první prohlídku?? Já mám jít ve středu a dneska jsem si udělala test a druhá čárka je o něco slabší než před týdnem, tak jsem dostala strach.. jinak prsa mě stále bolí, v pobřišku průběžně od začátku, v posledních pár dnech mám žaludek na vodě… myslíte, že kdyby bylo něco v nepořádku, tak budou příznaky stále takové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
29.5.16 20:44

@Mari.G Díky za zprávu, jeste se zeptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
30.5.16 01:20

@priserka s.r.o. Priznaky muzes mit, i kdyz se tehotenstvi nevyviji, protoze to HCG klesa postupne. Ale spis to bude tim, ze mozna si mela jiny test a nebo to byla jina sarze, nemusi to nic znamenat. V kolikatym jsi tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.16 08:50

@tlustyhrosik použila jsem stejný typ jako vždy, ale asi to byl nějaký úblb a akorát jsem se tím vystresovala zbytečně.. včera jsem začala ke všemu spinit, takže jsem ráno šla na gyndu (objednana jsem byla až za dva dny), každopádně srdíčko je a bije :srdce: a vše je v pořádku, jen si mám dát klidovy režim a neprepinat se.. a hlavně nestresovat, ze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
30.5.16 09:16

@priserka s.r.o. :hug: no vidis ja taky hned stresuju pokazde, kapka spineni nebo krece nebo bolest nebo se mi udela dkbre :lol: proste porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.16 11:42

@sukynecka01 tak to me uklidnilo a docela i pobavilo :lol: děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
30.5.16 12:01

@priserka s.r.o. ja sem ted o kapinku klidnejsi prese jen sem 12tt podle utz12+ podle ms 11+
A jeste ten angelsounds :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
30.5.16 12:12

Od kdy jsi slyšela srdíčko s angelsound?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
30.5.16 16:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
30.5.16 18:07

Ahoj holky :mavam: Já prodávám angelsounds :) ja jsem byla strasne rada, ze ho mam.Vzdy,kdyz jsem poslechla, byla jsem v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
31.5.16 08:35

Ahoj holky, můžu se přidat? :) Podle ms bych měla být 5+6, ale ovulaci jsem měla později (dlouhé cykly), tak podle mých amatérských výpočtů bych mohla být tak o týden míň, tak asi 4+6. A nevím, mám už volat na gyndu a objednat se, nebo ještě týden na objednání počkat? A co je paradoxně můj největší problém, co mám říct? :lol: Zjistila jsem, že jsem těhotná? Nebo jen, že se chci objednat na prohlídku? Zatím mě v klidu udržují sílící těhotenské testy, už tam mám opravdu dálnice, ale stejně bych ráda slyšela, že se to uhnízdilo na správném místě, že to bolení břicha je normální atd. :) Ty dny hrozně pomalu utíkají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
31.5.16 08:38

@sukynecka01 moc děkuji tak doufám ze za týden taky uslyším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
31.5.16 08:46

@Petule030 Ahoj mám to podobně. měl ajsme dlouhý cyklu, který běžně nemívám. // jsem našla až 10 den zpoždění. Do té doby sněhobílo. Takže dle pm jsem dnes 6+3,a le dle ovulace cca 5+2. K doktorce se chystám 6.6. Jiank když jsme se obejdnávala řekla jsme jí, že mám pozitivní těhotenský test. chtěla po mě vědět poslední menstruaci a podle toho mě objednala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí