Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1666
2.8.16 09:15

@tlustyhrosik chlapeceeeeek :dance: :dance: :dance: gratulujuuuuu :dance: musite byt stastni kdyz jste si to prali. Ja na genetiku az 15.8. Tak snad uz nam tam taky reknou. Hele a co pohyby? Ja porad asi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
2.8.16 09:34

@Ja.JJu. nooo jeste 29 dní dal mi po 5-tydnech :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
2.8.16 11:37

Ahoj holky, já včera na své první těhu kontrole nedopadla zrovna dobře. Doktor tam viděl dutinku odpovídájící mému týdnu těhotenství, ale v dutince nic nebylo. Včera jsem byla 6+4tt..tak nevím no..říkal že mám přijít v pondělí znovu..je to doktor z vesnice..nevím jestli má dobrý ultrazvuk..přemýšlím jestli nemám jít jinam, nemám z toho dobrý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
2.8.16 12:55

@sukynecka01
Já jsem teď 23+4tt a taky jdu na kontrolu až 30.srpna. :) To půjdu rovnou na testy na cukrovku a mezitím v „čekací“ době dáme i 3D,4D ultrazvuk. :) Ale neboj, taky už odpočítávám dny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
2.8.16 12:58

@Nalla
Zkus tam jít v pondělí a uvidíš co ti řekne, a kdyžtak bych si došla radši i někam jinam, kde mají kvalitnější utz.
Mohla jsi mít ovulku třeba později, tak to může být mladší.
Já v 6.tt jela se špiněním do nemocnice, kde mi nějaká doktorka řekla, že potrácím, že mám úplně zakrvácenou dělohu. V nemocnici jsem ležela 4 dny a nic se nedělo. Nakonec jsem šla hned po propuštění ke svýmu dr. a ten mi řekl, že to co mi tam řekli, že hloupost. A že se jedná o naprosto zdravý těhotenství. A dnes už jsem 23+4tt. :)
Ještě si můžeš zkusit nechat nabrat krev a uvidíš jak to dopadne a jestli to bude stoupat. :)
Přeju hodně štěstí. A je to tak, že co se má stát, stane se a takhle brzo to nikdo neovlivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
2.8.16 13:15

@IvePr no ja mezi tim nemam nic haha
foto barevne mi slibil dalsi navstevu
takze jak pujdu budu asi 25tt tak nevim kdy me posle na cukr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
2.8.16 13:22

@sukynecka01
já na cukr měla původně jít 18. ale nakonec abych tam nemusela nadvakrát, protože posledního si stejně musím pro lístek nä peníze kvůli neschopence, tak se to udělá všechno toho 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
3.8.16 15:27

@Ja.JJu. Jo, jsme moc šťastní, tak hlavne teď aby byl zdravý.
Přibrala jsem skoro kilo uz :mrgreen:
Pohyby necitim žádný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
3.8.16 20:01

@tlustyhrosik cha chaaaa uz to leze nahoru :-D ja myslim ze ve finale byjste byli radi i za holcicku :-) hlavne ze by to mimco bylo zdravoucke. Ja dneska u obeda citila kopanec az sem se lekla :-) no radosti mi i slza ukapla:-) je to bozi :-) kazdnym dnem ucitis urcite taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
4.8.16 01:32

@Ja.JJu. Urcite bysme byli radi i za holcicku, ale tak měla jsem urcite očekávání. Asi bych se musela s tou informaci o holčičce smířit :lol:.
Ten kopanecek je super. :mrgreen: :palec: Fakt zatím noc necitim. Jo rekla mi, ze jsem 19ty tyden, a mela bych byt 20ty. Asi je mimco mensi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
4.8.16 07:05

@tlustyhrosik tak jasné. Ja chtela donedavna kluka a ted uz spis holcicku a taky bych byla o malinecko radeji kdyby to byla ta holcicka ale nakonec je to fakt jedno. :-) ale rozumim ;) tak o tyden mladsi jsem cetla uz hooooodnekrar nekde. Ze to potom dohnali :-) me zase dr.rekl (ale nevim jestli meril spis odhadem) ze ma prcek 18cm. V 18tt. Kdy ma mit kolem 13-14 myslím ne? No tak taky dobry. Jeste pred par týdny jsme meli 7,5 a ted jako 18? Nesmysl. Kazde miminko roste jinak. A kolik meril malej ted naposledy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
6.8.16 15:04

@Ja.JJu. ja jsem si vsimla, ze nekdy od 20tyho tydne, tak se pocita uz cela delka ditete, vcetne nozicek. Tak jestli ti nezapocital celou delku, i s tema nozickama, to by pak odpovidalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
8.8.16 09:22

@tlustyhrosik no to nevim jak prcka meril tam na te pohotovosti ale dnes jsem byla na kontrole a rikala ze odpovida 20tt. :-) vse v naprostém poradku a budeme mit holcicku :-) tatinek sice celal ze uvidi pindika ale je i tak stastny. :-) a ja holcicku chtela takze super :-) jinak vcera jsem prozvracela celej den. Prujem. Peckaaa. Ale mam zase 2 kila dole :-D celkove jsem zatim pribrala 10kilo. Snad uz to moc nahoru nepujde :mrgreen: a co ty a pohybu porad nic? Ja uz je citim pravidelne. I dneska pri ultrazvuku vykopla nozkama tak sem ssebou az trhla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
8.8.16 12:50

@Ja.JJu. My bysme mely byt v 21.tydnu ted ne? Dle MS? Mne taky rekla, pred týdnem, ze dite je 19ty týden (místo 20tyho).
Jinak moc gratuluji k holcicce, je to super :).
Hej pohyby necitim zadny, nikde nic. Akorat me boli zada, tak to prehlusi veskere moje ostatni vnimani :D
Ja mam nahore necele kilo. Doufam, ze to nijak zavratne neporoste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
8.8.16 14:48

Já jsem byla dnes, jsem na začátku 5 týdne a nic vidět nebylo..mám přijít za týden, takže nervák…ale testy // a hcg z krve taky docela vysoké, tak budu doufat, hrozně bych chtěla… snažili jsme se taky 7 měsíců… už jsem úplně zblbá a všeho se bojím:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí