Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
misa999 píše:
Ahoj holky, omlouvám se že se takhle vměšuju ale potřebuju poradit. Začnu takhle v červnu jsem přišla o miminko ve 13tt. Pak jsem čekala na MS 6 týdnů a nic. Doktorka mi řekla, že když to dodalších dvou týdnů nedostanu, že mi dá injekci. My sme tedy pak jeli na dovču a co se nestalo. Přistálo letadlo a já to dostala asi 9 týden po revizi. Na jednu stranu jsem byla šťasná že koncečně a že už se nemusim nervit. Nicméně doktorka mi řekla ať začnu brát antikoncepci, ale já nějak nechci, brala sem jí 8 let a sem ráda, že sem se jí zbavila. Nicméně máme s přítelem nechráněný sex. MS sem měla od 16.8. do 23.8, podle výpočtů ovu byla někdy 31.8, ovutesty jsem nedělala, ale mám vždy silnější výtok. Patřím mezi ty nedočkavce s testováním, takže testy už proběhli asi 3, vždy tam byla slabounká a tenoučká narůřovělá 2. čárka. Dnes ráno už tam byl spíš pruh, ale je to takovej spíš duch. BT jsem ještě včera měla na 36,5 a dnes 36,8. Celý týden mám migrény. Měla jsem s nima problém ale ne každý den, vždy tak 2× do měsíce. Moc děkuju za váš názor. jsem z toho dost zmatená.
No já bych řekla,že bys mohla být těhu.Když máš už tři dny po sobě druhou čárku.Být tebou tak pádím na krev
Ono to je potvrzené,že po potratu je to jak pohnojené a fakt,jsem se setkala s holkama co o mimi přišly a už jsou těhotné
ahoj Miso a dalsi MS bys mela dostat kdy? a BT si nemeris?? ze bys sem hodila grafik a my se na nej podivaly?
Já vím, že se to říká, taky jsem se toho snažila držet
Četla jsem o tom i nějaké nejnovější studie ze skotska a tam to taky říkaj, čím dřív tím líp. žádný půl roku. Akorád fakt nevim ten test ono to tam tožiž spíš vidět není než je, ale já to vidim
a věřim, že ukázat to příteli tak tam nic neuvií ![]()
aakaficko píše:
ahoj Miso a dalsi MS bys mela dostat kdy? a BT si nemeris?? ze bys sem hodila grafik a my se na nej podivaly?
ahoj, ms bych teoreticky měla mít okolo 13.9, ale nevím, když sem vysadila Ant. tak sem jí měla po 35 dnech. Pak 1. těhu a vlastně ta co byla teď byla úplně první po tom všem, takže fakt nevím. BT si měřím ale nějak to nezapisuju, akorád poslední 3 dny to bylo nějak takhle 36,5, 36,5, 36,8. tak nevím…
babettka píše:renesi píše:No myslím, že když není 3. den o ty 0,2 vyšší, tak se čeká na 4. den a tam myslím, že snad nesmí jenom klesnout
Ahoj holky, jsem zpět
tak Janie zkoušim kopírovat My Ovulation Chart… ale ovu byla
tak žádný stres
A opravdu se podle teploty ta ovulka ukáže?Já mám strach,že se mi ani z té teploty neukáže a to bude na mašlu.Mám teprve první cyklus měření,takže jsem zvědavá
hroozne bych ti to prala, ale myslim, ze na jistotu je jeste brzo.. ze 3 teplot pozname uplne prd.. urcite bych zkusila testnout tak za 2-3 dny a carka by mela byt silnejsi, nebo si skoc na krev at vis
ver mi Luciferko, ze ukaze, ja to mam po 17 dnech a je to fakt paradne videt.. Takze jak budes merit dalsi mesic, tak to uvidis ![]()
misa999 píše:aakaficko píše:ahoj, ms bych teoreticky měla mít okolo 13.9, ale nevím, když sem vysadila Ant. tak sem jí měla po 35 dnech. Pak 1. těhu a vlastně ta co byla teď byla úplně první po tom všem, takže fakt nevím. BT si měřím ale nějak to nezapisuju, akorád poslední 3 dny to bylo nějak takhle 36,5, 36,5, 36,8. tak nevím…
no mě tam pak mezi tou druhou a třetí přijde skok, jak na ovulku
… já teda když měřím, tak mám před ovu kolem 36,5, ale ne víc… a po ovu pak kolem 36,8…
ale jestli máš pozitivní testík, tak zřejmě jsi těhule ![]()
a co máš Miško za značku testu? ![]()
aakaficko píše:
ver mi Luciferko, ze ukaze, ja to mam po 17 dnech a je to fakt paradne videt.. Takze jak budes merit dalsi mesic, tak to uvidis
JJ škoda ,že jsem neměřila dřív už bych v tom měla jasno,kdy je nebo není.
Luciferka1979 píše:babettka píše:A opravdu se podle teploty ta ovulka ukáže?Já mám strach,že se mi ani z té teploty neukáže a to bude na mašlu.Mám teprve první cyklus měření,takže jsem zvědavárenesi píše:No myslím, že když není 3. den o ty 0,2 vyšší, tak se čeká na 4. den a tam myslím, že snad nesmí jenom klesnout
Ahoj holky, jsem zpět
tak žádný stres
na teplotku je spolehnutí ![]()
babettka píše:Luciferka1979 píše:na teplotku je spolehnutíbabettka píše:A opravdu se podle teploty ta ovulka ukáže?Já mám strach,že se mi ani z té teploty neukáže a to bude na mašlu.Mám teprve první cyklus měření,takže jsem zvědavárenesi píše:No myslím, že když není 3. den o ty 0,2 vyšší, tak se čeká na 4. den a tam myslím, že snad nesmí jenom klesnout
Ahoj holky, jsem zpět
tak žádný stres
No tak to jsem fakt zvědavá.Jestli mi to teplotka ukáže tak začnu těm bylinkám věřit.
jeste Misko pises, zes mela ovulaci 31.8. a mas uz 3 pozitivni TT, to je taky divny, ze by se ti to ukazalo hned treba 5. den po ovulaci.. Znam tak 10. den, ale 5. je fakt moc brzo..?? S tou ovulaci si ses jista, nemas ji spis ted??
aakaficko píše:
jeste Misko pises, zes mela ovulaci 31.8. a mas uz 3 pozitivni TT, to je taky divny, ze by se ti to ukazalo hned treba 5. den po ovulaci.. Znam tak 10. den, ale 5. je fakt moc brzo..?? S tou ovulaci si ses jista, nemas ji spis ted??
aakaficko píše:
pardon trochu sem se sekla, je fakt že sem si ovu počítala na netu podle těch kalkulaček a všude mi vycházela okolo 26.8.-30.8. fakt sem to zkoušela počítat asi na 10 kalkulačkách. Předtím jsem to špatně napsala. Den D byl 29.8, nebo 27.8 a BT jsem měla okolo 36,7 a měla jsem i (pardon že to te´d tak popíšu) bílý hustý výtok. tak nevím. Test mám mamatest 10. U toho prvního těhotenství mi to ukazálo docela brzo.
tak to jo, to uz by mohlo byt po 10. dnu a to uz by ti mamatest10 mohl klidne ukazat ![]()
drzim palecky, at to tak je a druha / sili a sili ![]()