Odsuzuji IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
13.11.14 08:51

@Koblížek21 raději nekomentuji, víš prd, máš dvě děti a patrně počaté přirozeně. Jak jsem psala, ono se snadno odsuzuje něco, co si člověk sám neprožije. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
13.11.14 08:52
@Beccca píše:
Je tady ještě někdo kdo nesouhlasí s umělým oplodněním? Zkrátka se mu to zdá jako mě proti přírodě?
Nechci provokovat ani vyvolávat hádky ale nemůžu si pomoct, mám předsudky vůči ženám které se za každou cenu chtějí stát matkami a přitom ani nepomyslí na dětské domovy.

Aha, takže podle tvé rétoriky, si vlastní dítě nepořídíš a pro nějaké to dítko si s manželem skočíte do dětského domova. Proč ne, je to tvoje volba. Také by tě ostatní mohly odsuzovat, že si nechceš těhotenstvím zkazit figuru a raději si vezmeš dítě již „hotové“. Ale, ne já tě odsuzovat nebudu ani k tobě nebudu mít předsudky. Sama sis vybrala, že nechcete s manželem plodit své potomky, protože toliko myslíte na děti v dětském domově. Kolik jich budete adoptovat nebo jste již adoptovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
13.11.14 08:52

Ne…nikdy by mě nenapadlo takové ženy odsuzovat. Já si tím neprošla, otěhotněla jsem vždy velmi snadno, ale když bych neměla jinou možnost, jak mít dítě, šla bych do toho. Umím si představit tu touhu po tom, aby mi v bříšku rostlo dítě, abych ho mohla porodit, kojit a sledovat od prvních chvil…to je prostě nenahraditelné. A taky…některý fetky apod otěhotní a kdo ví jak s miminkem naloží, ale často báječní lidé, tém to zkrátka bez pomoci nevyjde. Spíš odsuzuji ty, kteří dětem ubližují, týrají… a ty, kvůli kterým do dítě v DD skončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
13.11.14 08:57

@Svistice Ano, na lidskem nestasti, detech a zviratkach se nejvic vydelava :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
13.11.14 09:02

Já myslím, že zakladatelka se dobře baví, jakou zde vyvolala kontroverzní diskusi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
13.11.14 09:08

Zdravím,

chápu, že jde o kontroverzní téma, respektujte prosím názor obou stran a diskutujme slušně bez zbytečných invektiv.

Děkuji,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
13.11.14 09:09

@Koblížek21 podle tve logiky, kdyz jedno z tvych deti srazi auto a bude na pokraji smrti, nechas ho zemrit, ano? Ne? No mela bys, protoze zachrana lekarskym zakrokem by byla proti prirode, ktera rozhodla, ze ma byt o jednoho cloveka min :nevim:
(Samozrejme, je to jen hypoteticky, nic takoveho nikomu nepreji. Jen priklad dusledku tveho mysleni…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
13.11.14 09:10

@tatranka1 kdyby ses nad tim zamyslela trošku, tak ti dojde, ze dvě děti pocet lidi nezvýší, z toho důvodu jich taky nemam vic. Jenže to bych asi po tobě chtěla moc, ze…a ano, nejspíš to takhle příroda bere…treba ten jeden ma nejakou skrytou genetickou vadu, ani o tom nevi…proto treba mu to nejde…

Příspěvek upraven 13.11.14 v 09:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
13.11.14 09:12

@admin nebude lepsi to uzavrit? Tahle diskuze se uz ze sve podstaty neobejde bez invektiv :nevim: navic zakladatelka se asi dobre bavi, ucel splnen… Meli byste ji poslat pozdrav :cert: K cemu tohle bylo dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
13.11.14 09:13

@neila asi takhle…radeji mrtva, nez zit zbytek zivota v bolestech, nebo odkazana na pomoc jinych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
13.11.14 09:14
@Koblížek21 píše:
@tatranka1 kdyby ses nad tim zamyslela trošku, tak ti dojde, ze dvě děti pocet lidi nezvýší, z toho důvodu jich taky nemam vic. Jenže to bych asi po tobě chtěla moc, ze…a ano, nejspíš to takhle příroda bere…

No, a když si tohle řekne každá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
13.11.14 09:16

@LolitkaP tajk si to spocti, dve deti pocet lidi na planete nezvysi, i kdyby je mela kazda…

A koncim, uz jsem to psala jednou, proste s tim nesouhlasim a tecka. Muj nazor, vy zas mate jinej, akorat mate evidentne potrebu ho kazdymu vnutit.

Příspěvek upraven 13.11.14 v 09:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
13.11.14 09:18

@Beccca Panebože co je to za názor? Všem budoucím maminkám po IVF přeji, aby bylo vše v pořádku a buďte na sebe hrdé, že takovýto psychický nápor zvládáte. Pokud jste chtěla těmto budoucím maminkám ublížit nebo je psychicky srazit, tak jste ubohá a měla by jste s tímto názorem spíše navštívit psychiatrii než fórum zde na Emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
13.11.14 09:20

@Koblížek21
Ano máš dvě děti a co je ti po jiných… Teď si představu co by valná většina dala za to mít alespoň jedno dítě, nebo by to bylo pro naši prelidnenost už velkým přínosem? Prosimte vzdytzsi tu proti řečíš podle tebe by se páry nemeliz snažit o dítě protože příroda jim na to nedala právo ale ti kterým se to podaří bez pomoci jako v právu jsou.? Ty máš právo a ostatní kterým to nejde ne? Tvé dvě děti přelidnění nepřispějí ale naše vytoužené alespoň jedno dítě už ano.. No me jez tebe zle… Prostě ty dítě máš a ostatní už mít dítě nemůžou… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
13.11.14 09:20
@Koblížek21 píše:
@neila asi takhle…radeji mrtva, nez zit zbytek zivota v bolestech, nebo odkazana na pomoc jinych…

Nerozumim tvym poctum (2 deti pocet lidi nezvysi 8o ), nerozumim ani tomuhle argumentu :think: Pokud si smirena s tim, ze nechas dite umrit, ok. Pak ale otazka, nac si si je porizovala… :nevim: I kdyz…pri tvych poctech to vychazi vlastne sul-nul :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.