Odsuzuji IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7065
13.11.14 09:24

Docela drsne téma na ráno :-(.
Každopádně ja proti tomu nejsem a klanim se zenskym co do toho jdou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
13.11.14 09:27

Holky, mohl by mi prosím někdo vysvětlit, o čem že PŘESNĚ tahle diskuze je? :think:
Zakladatelka by potřebovala trochu více pokory před životem a zdravím vlastních dětí, ale pochopila jsem, že kdyby její děti potřebovali lékařský zákrok, tak to nechá zcela na té přírodě a kdyby nedejbože o děti přišla, tak si díky -a to je potřeba zdůraznit - PŘÍRODĚ zřejmě pořídí nové (rozhodně ne tedy metodou IVF!!! 3× fuj!!!)

Tak jí při tom nechte a přejme jí hodně štěstí, s tímhle přístupem ho bude potřebovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
13.11.14 09:28

Tuhle diskusi by bylo nejlepší asi úplně smazat, bez invektiv?? Super nápad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
13.11.14 09:29

Holky pojďte založíme si diskusi „jak vymřít snadno a rychle aneb přelidnění =zkáza světa“
Třeba se tam zakladatelka a ta žena tady sblíží… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
13.11.14 09:29
@Koblížek21 píše:
@LolitkaP tajk si to spocti, dve deti pocet lidi na planete nezvysi, i kdyby je mela kazda…

A koncim, uz jsem to psala jednou, proste s tim nesouhlasim a tecka. Muj nazor, vy zas mate jinej, akorat mate evidentne potrebu ho kazdymu vnutit.

Příspěvek upraven 13.11.14 v 09:19

Takže když bude mít každá žena dvě děti, tak to počet nezvýší? 8o
No co je toto za názor… 1+1= 2, 2+2= 4…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
13.11.14 09:30
@Janice78 píše:
Holky, mohl by mi prosím někdo vysvětlit, o čem že PŘESNĚ tahle diskuze je? :think:
Zakladatelka by potřebovala trochu více pokory před životem a zdravím vlastních dětí, ale pochopila jsem, že kdyby její děti potřebovali lékařský zákrok, tak to nechá zcela na té přírodě a kdyby nedejbože o děti přišla, tak si díky -a to je potřeba zdůraznit - PŘÍRODĚ zřejmě pořídí nové (rozhodně ne tedy metodou IVF!!! 3× fuj!!!)Tak jí při tom nechte a přejme jí hodně štěstí, s tímhle přístupem ho bude potřebovat :kytka:

zakladatelka ne, to je jen troll, který chtěl vyvolat hádky a urážky. Plivla a zmizela.

tohle (na co reaguješ Ty) byl jen jeden z názorů, který tu taky zazněl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
13.11.14 09:31

@svituska patrne mysleno s jednim partnerem. Za 2 lidi 2 deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
13.11.14 09:32

@Beccca Víš co? Medicína jako taková je proti přírodě, léčit, operovat, zachraňovat to vše je proti přírodě. Jezdit autama, létat letadlama, vařit na sporáku, prát v pračce, to vše je proti přírodě. Jenže co je vlastně příroda?
Jsme homo sapiens (člověk moudrý) Je pro nás charakteristická rozumová inteligence…Jsme schopni vymýšlet a používat nástroje.
Ty asi nemáš s početím problémy co? Tak já Ti přeji ať to tak vydrží, protože bych tě chtěla vidět, jak by jsi šla do DD, kdyby jsi nemohla mít dítě a měla ještě jinou možnost než adopci… A vlastně všechny co IVF odsuzují. Mít doma několik dětí přirozenou cestou a vykřikovat já bych nikdy… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806

@Cuddy No přijde mi to zcestné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134

@Koblížek21 a proč teda v Africe rodí děti jak na bežícím pásu, ač mají HIV či cokoliv jiného, nemají sami ani co jíst, a přesto jsou plodní?
Tady za to může civilizace, to co jíme, jak se chováme, sedavý styl, u chlapů rifle a slipy, steroidy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
13.11.14 09:33
@svituska píše:
No co je toto za názor… 1+1= 2, 2+2= 4…

Tot otazka, ve kterem rocniku autorka teto matematicke teorie ukoncila vzdelani :jazyk:
mozna to bude neco alternativniho, misty sci-fi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
13.11.14 09:33

@elanaa
Ale podle ohlasu byl ten názor spíš jako takový pčouch do ticha… Nepochopitelné… Hold ta už je na koni a holky co nemají děti si je už neporizujte at mají ty její dost životního prostoru pro sebe… Ona svým dětem asi zakáže mít děti… Aby se to tu moc neprelidnilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.14 09:39
@svituska píše:
No co je toto za názor… 1+1= 2, 2+2= 4…

jo jo, kazda zena dve deti, kazdy chlap dve deti, sakra to su hned 4 decka na par a pocet ludi nam rastie geometrickou radou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
13.11.14 09:40
@Kimme píše:
@elanaa
Ale podle ohlasu byl ten názor spíš jako takový pčouch do ticha… Nepochopitelné… Hold ta už je na koni a holky co nemají děti si je už neporizujte at mají ty její dost životního prostoru pro sebe… Ona svým dětem asi zakáže mít děti… Aby se to tu moc neprelidnilo. :)

ony se jí ptát nebudou. A nebude se jich ptát ani mocná „příroda“, neplodných mužů přibývá raketovým tempem a ne proto, že jsou geneeticky vadní, ale mj. proto, že ta (dosud) plodná část populace do sebe pere antikoncepci, jejíž rezidua pak pijou i těhotné, co čekají chlapečky, malí kluci, muži atd. Zabíjíme se vlastníma sofistikovanýma zbraněma, jen to ještě nevidíme a žádná z nás neví, na čího syna „to slovo padne a bude muset jít z (reprodukčního) kola ven“. Resp. přirozeně. A my budem rády za uměle počatá vnoučata, protože nebudou vůbec jiná, než ta přirozená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
13.11.14 09:40

Tak třeba mě se to taky týká.. mám jedno dítě přirozeně, druhé z IVF (naštěstí na první pokus)
U mě problém nebyl, byl u partnera, prostě dlouho čekal, a skoro ve 40 už děti mít přirozeně nemůže, nebo teda může, ale kdo ví, jak dlouho by to trvalo a zda vůbec.. Šla jsem do toho z lásky k němu, aby měl taky vlastního potomka, kterého uvidí vyrůstat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.