Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@wobludka Zcela chápu, to je opravdu tak strašně složité, že nejde říct, co by člověk dělal dokud v té situaci skutečně není. Máš štěstí, že jsi evidentně našla toho pravého. To se podle mě podaří málokomu, většina lidí dělá v podstatě kompromisy. A to se potom takovéto situace zase zvládají jinak. Já věřím, že v životě se nic neděje jen tak, všechno má svůj smysl, i když u některých věcí, se to chápe jen velmi velmi těžko. Takže to vidím tak, že pro někoho je cestou věrnost a vydržet, pro druhé může být šťastnější volbou opak. Prostě se nedá říct - takhle je to správně.
@Michelangelo Aha, tak to jsem se už nepročetla
Tak já se do toho pustím znovu ![]()
@Mirka Dušínová tak jako já jsem zatím neměla potřebu manželovi zahýbat, na druhou stranu nejsem z těch kdo by si to představit nedokázal, někdy to byla dřina odolat pokušení, takže já myslím že bychom z nějakého úletu kovbojku nedělali ani jeden, nicméně, když už by to bylo s následky, vidím v tom rozdíl docela diametrální. Ale zase bych si mohla honit triko, že mám dítě přirozeně, jeho ženě bych řekla sorry děvče, příroda to tak chtěla…
@neila píše:
@AndilekOli to je mi moc litoverim, ze te uz nic podobneho nepotka
jsi moc silna, ja bych na to nemela
@Menora pak je to v poradku, kazdy si vybira cestu, ktera je pro nej prijatelna
Neilo, každopádně díky, Tvoje připomínka mě přimněla se zamyslet nad tím, co vlastně pokrytectví je. A jak je člověk někdy přesvědčený, že jeho se to netýka.
@wobludka Já právě myslela nevěru vyloženě za účelem zplodit dítě. Jako je to silné kafe, ale za předpokladu, že se to nebude nikdo vědět, kromě mě - čí dítě je, si to dokážu představit.
Ale když se nad tím trochu víc zamyslím, tak nevím jestli bych unesla měnit třem lidem život bez jejich vědomí, přestože by to prakticky nikomu neublížilo, právě naopak. No není to pr.del a jsem ráda, že to nemusím řešit a smekám před každým, kdo takové situace ustojí…
@Mirka Dušínová no mě právě přišlo, že bych toho chlapa zneužila. Předpokládám, že tak úplně zcela dobrovolně by mi to dítě neudělal. Jo možná by mi sežral že beru prášky apod. ale stejně by to bylo využití jeho momentální indispozice. Požádat ho za střízliva, tak logicky zdrhá co mu nohy stačí
A taky jako úplně nevím co by mi na to jednou řekl ten můj potomek ![]()
Hm, to asi jo…je to podraz…ale stejně bych třeba já konkrétně neřekla, že nikdy
Já operuju s tím, že to dítě a manžel by se to nikdy nesměli dozvědět…ale je pravděpodobnější, že se taková věc provalí - To mi připomnělo film Operace mé dcery, to je v podstatě o tom..
Musel by mít stejnou krevní skupinu jak manžel aby se na to nepřišlo..
@Lenka 80
děkuju..moc..bohužel už bojuje jen jeden mimísek, za dvě hodiny si máme pro něj jet..sedím tu a hrozně se bojím, aby nevolali, ať nejezdíme…a m
oc se na něj těším
@Jaji77
a jéje…
tak já večer písnu, jestli jsme dva v jednom ![]()
@Liška2014 neboj, to bude dobré
to bude bojovník
hele, to výjde, já to vím
hlavně pak fakt odpočívej po transferu, aspon 3 dny lež jak lazar…pěkně televizka, knížka, a manžel at běhá kolem tebe jak Nastěnka
pěkně snídaně do postele…jupíííí
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.