Off-topic příspěvky v diskuzích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1281
18.8.15 22:27

Omyl, nic takoveho diagnosticky manual neobsahuje @Tinuvien na rozdil od tebe znam jeho obsah ;) myslim, ze se mate drzet tematu, ja tema, domnivam se, nejsem. Nebo ano?

• načítám...
27857
18.8.15 22:27

@Berousik @umea @Tinuvien chcem sa len slušne spýtať, ak nie tak nie ale rada by som sa spýtala, môžete prestať s tým doťahovaným o ničom? ďakujem

• načítám...
4099
18.8.15 22:28

Uáá tohle je prostě guilty pleasure jako vyšité (kdo mi poradí český termín, budu móóc vděčná)

čtu a užívám si to :mrgreen: naprosto off topic diskuze v diskuzi proti off topic příspěvkům, to je dokonalé :dance:

návrh na lajkování příspěvků se mi zdá naprosto vynikající a je velká škoda, že to tu není. zavést by to mohli, vzhledem k podobě diskuzí pod články na idnes a stejnému majiteli. budu doufat

• načítám...
18.8.15 22:28

@admin
No pane jo. Jedíné co jste dokázaly je, tu rozpoutat za sedm hodin dobrou štěbetárnu hodnou názvu tohoto serveru.

Pokud vám některé příspěvky v diskuzích připadají nevhodné či hloupé, doporučuji nečíst. Není potřeba se vyjádřit za každou cenu a zakládat téma. To, že se vám některé příspěvky zdají banální nebo že jste to nezažili, neznamená, že ten příspěvek tak berou i ostatní. Proto prosím o větší empatii a zvážení, zda vaše přispění a založení téma a následná cenzura nemohou spíše ublížit než pomoct. ;) :*

Příspěvek upraven 18.08.15 v 22:32

• načítám...
mowla
18.8.15 22:29
@umea píše:
Omyl, nic takoveho diagnosticky manual neobsahuje @Tinuvien na rozdil od tebe znam jeho obsah ;) myslim, ze se mate drzet tematu, ja tema, domnivam se, nejsem. Nebo ano?

Neodpovídej, ať řekneš cokoliv, bude to špatně a budou mít další důvod ti oponovat, ignorace je to nejlepší. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• Upravit
26716
18.8.15 22:34
@umea píše:
Slovo vred je lekarsky termin @Berousik na me tohle nezkousej, a na Krasavici si hraj s nekym jinym.

Tak a ted jsem se te fakt lekla 8o ty to tady hodne zeres co :mrgreen: jak je libo, kazdy mame jiny konicek :palec:

• načítám...
1281
18.8.15 22:34

Tak ja myslim, ze vetsina si obrazek o urovni techto uzivatelek udelala i bez meho prispeni @mowla a pokud nikoli, mohu byt snad i napomocna :mrgreen:

A jinak trvam na tom, ze vredy erodujici diskuse tohoto serveru maji byt vymyceny, a domnivam se, ze jednani admin vuci tolikrat zminovane uzivatelce je velmi pozitivnim krokem.

• načítám...
26716
18.8.15 22:36
@budi píše:
Uáá tohle je prostě guilty pleasure jako vyšité (kdo mi poradí český termín, budu móóc vděčná)

čtu a užívám si to :mrgreen: naprosto off topic diskuze v diskuzi proti off topic příspěvkům, to je dokonalé :dance:

návrh na lajkování příspěvků se mi zdá naprosto vynikající a je velká škoda, že to tu není. zavést by to mohli, vzhledem k podobě diskuzí pod články na idnes a stejnému majiteli. budu doufat
:mrgreen:
  • načítám...
33315
18.8.15 22:36
@umea píše:
Omyl, nic takoveho diagnosticky manual neobsahuje @Tinuvien na rozdil od tebe znam jeho obsah ;) myslim, ze se mate drzet tematu, ja tema, domnivam se, nejsem. Nebo ano?

Vzhledem k tomu, že kategorizuješ místní uživatelky, tak jsi taky off-topic. A promiň, nevěděla jsem, že se termín debilita už nepoužívá a je nahrazen libozvučnějšjí lehkou mentální retardací. To víš, humanitní vzdělání bude vždycky méně, než lékařské, pokud ho tedy máš. :kytka:

• načítám...
20778
18.8.15 22:44

Dobrý večer,
diskuzi jsme založili jako oficiální oznámení, aby pak nebyly dotazy, proč přistupujeme tvrději než dříve.

Zdá se, že už se tu vyjádřili všichni, kteří cítili vnitřní pnutí. ;) Protože se téma strhává opět mimo, zamykám. Případné dotazy rádi zodpovíme v sz.

Klidný večer,
Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová