Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
10.8.09 16:04

NO-HOLKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :idea: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
10.8.09 17:00

Zdeni jak je dnes v Lippstadtu? Tady bylo docela horko, teď se nějak zvedá vítr a zítra mají snad být bouřky…představ si, že je mi tady tak nějak divně. Mám tu větší servis v podobě myčky a vybavené kuchyně a babiček a spoustu známých, ale nějak je mi strašně smutno po D a Německu :-( ach jo…

Farska no napadlo mě to…ale jistá jsem si nebyla :-) Kdepak vojákuje? A odkud jsi vlastně Ty?

Smilca písla jsem Ti SZ. Tak holky, kdo se ještě přidá v tu středu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
10.8.09 18:07

Wape - my se zatím ještě nepřidáme… Před chvílí jsem se předčasně vrátila z procházky, šli jsme do večerky na Mišákovu a pak jsme chtěli jít s Vojtou do parku, no tak na konci Mišákové jsem muže a děti opustila a odbelhala se domu… Jaksi to ještě na chůzi není, dost mě bolí stehy :roll: (a stále víc uvažuju, jestli mě víc bolela jizva po císaři, nebo stehy na hrázi :roll: - no asi si nevyberu…).

Metřík Farské jsem teda, jak tak koukám, správně pochopila už dávno, ale nekomentovala jsem to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.8.09 18:27

DOMI-

japakto???? 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
10.8.09 18:42

Co myslíš tím „jakpakto“? Jako že jsem to nekomentovala? No nechtěla jsem se Vám míchat do tématu a přiznám se, že jsem si nebyla úplně jistá - ale teď vidím, že jsem mohla být :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.8.09 18:56

Domi,

jojo, tos mohla-to není žádné tajemství :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
11.8.09 13:43

ahojky,

wape: tak domluveno, pokud nebude prset, tak jako dnes, tak o tvrt na 10 jsem tam, take se tesim, kdo se k nam jeste prida? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
12.8.09 07:56

Farska se nepřidáš :-)???
Zdeni byli jsme na těch kyčlích a asi jsme měli štěstí nebo co. Bylo to hned v přízemí a hned nás vzali…sice tedy nmoc sdílní nejsou, tak nevím, jestli je to v poho nebo ne…další kontrola až v listopadu a široké balení jen na noc. Jo a manžel teď pro změnu hledá zase ty tilka :-) to jsem zvědavá, kde je zase najdu :pocitac: Jak je v Lippstadtu? Strašně mi to Německo chybí :-( Přijedete na konci toho srpna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
12.8.09 10:54

Peto ahoj , no tak s tílkama už určitě nemáme nic společného :D :D :D V Liptákově je stále pod mrakem, 20 C, klasika. Dnes jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli mi udělá ten velký UTZ. Protože to u Poláka nestíhám. Přijedeme 22.8. Už je to snad tutovka. A bude i auto! Dnes mají chlapi v práci „Fruhstuck“(nevím, jak se to píše). Musela jsem upéct bábovku, ale tady nemají snad polohrubou mouku, tak je taková trochu těžká. No uvidíme. Včera jsem se mořila se švestkovými knedlíky. Ani hrubou mouku jsem tu neobjevila. Navíc jsem je dělala z vaničkového tvarohu a bez válu a válečku. No říkala jsem, že to bylo poprvé a naposled. Naštěstí to dobře dopadlo a byly dobré. Do toho všeho tu pobíhal chlapík, co nám čistil odpadní trubky, protože se nám zase vyvalovala v neděli ráno čísi nudlová polévka v dřezu. Naše nebyla :-)
Já už se zase těším domů, i Ani už zase potřebuje babi a dědu. Konečně jsem tady objevila nejbližší školku, no vypadá moc hezky, ale bohužel to už asi na 6 týdnů nemá cenu. Jo a včera mi Peta říkal, že chlapi tu mají ze zákona právo na 2 měsíce!!! dovolené, když se jim narodí malé dítě. Plat jim jde ve výši 67%. To je bomba, co? Tak si skoro vyčítám, že jsme si s tím druhým otáleli. Porodu bych se tady na rozdíl od Čech nebála. Jen toho, že bych nerozuměla. No jo, jiný kraj, jiný mrav :wink: Ale zase mateřskou tu mají jen rok. To je málo.
Tak kyčle Vám dopadli dobře, my jsme ještě tou dobou neměly vyvinutá ta jadérka, či co, tak to musela nosit až do 5.měsíců furt. Pěkná otrava. Ale byli tenkrát na nás příjemní, to jsem oceňovala.
Co dětská Dr. a jak to máte zhruba naplánované s tím cestováním sem? My budeme doma 2-3 týdny. Pak už jen 6 týdnů tady a konec. Rok bude v čudu.
Včera jsem tu potkala Indku, ptala se mě, v kterém jsem měsíci a ona byla v 6.měs.a já myslela tak v 8.-9. Tak jsem si najednou připadala vedle ní jak „laň“ :D :D Jinak si už ale připadám jak kulička, i Peta mi v pátek na bazéně říkal, že se kutálím. Je fakt, že mi plavky začínají být malé a prsa mi zničeho nic málem vypadávají. To jsem s Ani nezažila. 8O
No nic, musím končit,jdeme nakupovat na trh. To mě baví!
Mějte se všichni v Olomouci krásně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
12.8.09 18:37

Ahoj holky,
tak si představte, že nám dnes paní Dr. změnila pohlaví. Před měsícem říkala něco jiného než dnes. Nicméně ani dnes si nebyla jistá, takže zase nevíme, co to bude. Minule teda vypadala rozhodně, dnes však popírala svou původní verzi. Prý snad příště se to uvidí lépe. Tak musím ukončovat nákupy mimi oblečení do příště. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
13.8.09 11:40

holky, tak jak dopadl minisrazík? vy jste naprd drbny :lol:

zdenulino - z kluka na holku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
13.8.09 11:48

Ahoj,

dekuju za pozvani,ale mam porad Anicku s horeckou a uz i dr je bezradana..
Vypada to,ze skoncime v nemocnici…

Tak jsem zatim z obliga,ale UZ SE TESIM NA PAK 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
13.8.09 13:04

Ahojte…tak dítko nějakým záhadným způsobem pořád ještě spí :-) tomu nerozumím…před chvíli hrozil hysterák kvůli hladu a pak nějak vytuhl a najednou to hlad nemá :-) tak jsem si uvařila Caro a že si tu s Vámi splknu!

Minisrazík se málem kvůli dešti nekonal, ale nakonec jsme chodili tady u nás po Smetanových :,-(ech, abychom byli blízko kvůli počasí, ale moc prima :-) většinou jezdím sama, tak je to pro mě takové oživení :-)

Zdeni pohlaví…taky tipuji z kluka na holku :lol:. I D tipoval kluka! hihi…tak my dnes byli u doktorky a máme to malého otesánka…já furt stresy jeslti přibírá a jestli nemám slabé mléko (to byla včera teorie mojí mamky, když hned po kojení řval) a on nám kluk za 3 týdny přibral víc jak kilo 8O 8O takže už máme 4550g a díky tomu můžeme jet do Německa, nemusíme aspoň měsíc na kontrolu k paní doktorce :potlesk: já se tak těším. To tam tedy Zdeni přijedeme akorát, jak vy budete pryč :-( to je škoda…ale možná tam budeme až do půlky září, to už budete zpátky ne? D mi tam vzal brusle…takže nazuju brusle a jsem v Lippstadtu za pár minutek :-) já se tak těším…jako malé děťátko.

Farska ať je malé líp!…

Z kočárku cosi chrochtá, takže papa tralala pohodička skončila :-) … jak si uvařím Caro, tak je to jistý :-) že se bude vstávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
13.8.09 14:01

Ahoj holky,
jo, jo, vypadá to, že nám ten pindík asi upadl :D :D :D Včera ho tam Dr. neviděla. Ale moc se mimi neukazovalo, takže říkala, že si opět není jistá. Já aktivka hloupá, už jsem nakoupila nějaké věci na kluka, ale naštěstí větší. Tak jestli to Peto bude jinak, tak Ti je ukážu, třeba se Ti něco bude líbit a budeš si to chtít odkoupit. Do porodu si to nechám a uvidí se.
Já jsem na UTZ neviděla ani pindíka ani kávové zrnko :D Ale já bych byla z holčičky nadšená, i Peta se strašně smál, akorát zase prý s kým bude hrát playstation?

Peto, Vy jste mě teda ale trochu naštvali! Vy si tu budete, když mi tu nebudem. To si děláte srandu! Ale je fajn, že jste tak pěkně přibrali. My Vám to říkáme furt, že máte zlaté dítě. On je spí a jí! Ani brečet ho nenecháte. :-)

Aničce přejeme brzké uzdravení a třeba se Vám nemocnice vyhne. Chudinka malinká. :cry: Bléé, já byla v nemocnici s Ani jednou a stačilo. Nervy jsem měla nadranc. Ale byli tam na nás všichni hodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
14.8.09 07:57

ahojky,

napoly - minisrazik byl fajn, doufam, ze se priste pridate :)

wape - predstav si, ze Stepanek nakonec spal az do 1 hodiny, usnul uplne natvrdo a tak jsem jej nechala v kocare a tak spal a spal, no ale odpoledne jsem taky byla venku a to uz zase nespal, maximalne 15 minut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová