Opakované potraty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4340
14.8.13 20:16

@ywettka16 Beru ho taky tak, jak píše @unhappy . Začala jsem ještě před těhu, 3×5, zhruba v 9tt jsem snížila na 2×5 a budu ho brát do toho 16tt. Wobenzym se dá koupit i přes internet, dá se sehnat za 2,5tis (za 800tbl). Je to vlastně směs enzymů, které pozitivně působí na tkáně a imunitu. Působí i proti revmatu, zlepšuje viskozitu krve (zabraňuje tak částečně trombozám - což je věc, která se také řeší po opakovaných potratech), usnadňuje a zlepšuje hojení a ovlivňuje imunitu - potlačuje její negativní reakce (různé alergie) a posiluje ty pozitivní… Takže jako příprava na těhu a i v jeho počátku je to super podpora. Aspoň já se s ním cítím skvěle. (Před synem jsem potratila jednou, po synovi dvakrát - příčina imunitní plus štítná žláza).
Nevíte holky, jestli se dá užívat během kojení? Se synem jsem se potrhala a nastříhli mě, tak jestli bych ho mohla užívat po porodu, kdyby se to zase opakovalo - abych trošku usnadnila to hojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
14.8.13 20:25

@JaLa já zjišťovala to stejné a na nějakém letáku z porodnice jsem na wobenzym našla reklamu, že je super na hojení ran po porodu, ale doporučovali konzultaci s gyndr v případě kojení. Ale pochopila jsem z toho, že by to nemělo ničemu vadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
14.8.13 21:50

@Papia tak to mě moc mrzí, že vám nic nenašli :,( ach jo..nedivím se Ti, že nevíš co dál..ale uvidíš, třeba fakt ta alternativní medicína by Ti něco dala, já teda nakonec po výsledcích nešla na ten Sujok, ale když si o té mudr. přečteš je to na Budějovické, vypadá to slibně, ale opět ty finance, je to docela drahé první prohlídka 1500 ale trvá cca 3 hodiny, a pak jednou týdně konzultace a další možné procedury ty už za 700, kůra je to na 8 týdnů..nevím, já s tím zkušenosti nemám, ale zase aby pak člověk úplně nezblbnul, jako by těch doktorů nebylo málo..
jinak já Wobenzym také užívám koupila jsem asi za 2400 na netu a užívám zatím teda 3×5tbl. denně…ale se mnou je to na dlouhé lokte, kontrola na imuno až konec října :(
jinak velká gratulace všem těhulím.. :potlesk: ať je vše v pohodě a klidu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
15.8.13 08:19

@unhappy
jojo-tak tuhle studii jsem uz taky objevila ;) -jen na nejakych jinych strankach…
jen mi je divne, ze je pomerne stara a pokud meli takove dobre vysledky, tak nechapu proc se to nepouziva :think:
ale pokud se rozhodnem pro jeste jeden pokus, tak si ho urcite koupim-u nas v lekarne ho prave maji pri objednani pres net za tech 2,5tis-levneji jsem ho nikde neobjevila…jen vim, ze pritel uz by to zkouset nechtel :( a ja se strasne bojim…jeste jsem psala dr. Kouckemu k apolinari a prosila ho o konzultaci-tak uvidime co pisne…

• Citovat
  • Upravit
Papia
15.8.13 08:22

@JaLa
nekde jsem cetla ze se ten wobenzym muze pri kojeni-ze ma nejakou velikost molekul ci-co co neprojde do toho mleka…nevim presne jak to bylo formulovane…bohuzel to myslim nemam ulozene-kdyz to zase najdu tak vlozim odkaz ;)

• Citovat
  • Upravit
3788
15.8.13 08:26

@Papia Bohužel jsem neměla čas číst celou diskusi, ale jen můj případ… My s manželem potratili dvakrát, na začátku těhotenství.. Taky oba úplně zdraví, prošli jsme genetikou, imunem, hematologií, infekčním atd… všechno dobré. Napotřetí se zadařilo. Já byla před otěhotněním na dornově metodě, srovnat si kostrč, protože jsem ji měla po úrazech v gymnastice v nehorázném stavu.. No a teď jsem se od rehabilitační doktorky dozvěděla, že možná i díky tomu jsem pak otěhotněla a nepotratila, že tam mohlo být něco pohlé… Teď jsem byla na mobilizaci kostrče a říkala mi, že ji mám šílenou, takže pokud budu chtít další dítě, jakože jo, tak před otěhtněním se půjdu nechat opět srovnat.. Jsem přesvědčená, že to bylo tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
15.8.13 08:30

@Elunaj9
na ten sujok jsem koukala-pusobi to na me dobre, ale jak pises zase spousta penizku… :think:
ja uvidim co dnes na tom reiki a pak jsem zas objednana k memu psychousovi ;) ten je take moc fajn-moc mi pomaha-ale tam jdu az za mesic :roll: a to uz bych rada mela jasno…
pokud se budem jeste snazit, tak bych to nechtela odkladat…vzhledem k tomu ze pak budu od zacatku jen lezet, tak mi to ted prijde dobre nacasovane abych lezela spis vic v zime…
holky ja se tak hrozne bojim…vubec nevim co mam delat :zed:
jasne ze bych miminko moc chtela…jenze jak zrusit ten strach…vim, ze kdyz budu moc chtit tak to se mnou pritel jeste jednou zkusi, vim ze budu lezet poctive a dodrzovat vse…ale…bude to stacit…vydrzi u me miminko dost dlouho aby bylo zive a zdrave…co kdyz ho nedokazu udrzet :zed: :zed: :zed:
ach jo :zed:
prominte :hug: :,(

• Citovat
  • Upravit
Papia
15.8.13 08:36

@helusak
ja mam dobrou rehabilitacni lekarku- tu mobilizaci kostrce mi ted take delala a minule mi rozvala postaveni panve a tak…takze tohle take hlidam, ale dekuji :hug:…porad k ni chodim-ted chodim na uhlicite zabaly-lehnu si do igelitoveho pytle a ona mi ho napusti oxidem uhlicitym-je to pry neco jako frantiskovi lazne ;) -uvolnuje to svaly a prokrvuje vnitrni organy a stoji to 120 na cca hodinu-jeste pujdu 2×-(celkem 6×)
jeste se dr. zeptat jestli by nemelo smysl juknout na tu kostrc jeste jednou :think:

• Citovat
  • Upravit
3788
15.8.13 09:43

@Papia držím pěsti, ať to dobře dopadne… Neboj, ono to dobře dopadne, člověk na to nesmí myslet, i když sama vím, že to je rada jak prase a dost dobře to nejde:-) Tělíčko je schopné všeho a ono to všechno zvládne, nejhorší je hlava, ta dokáže s člověkem pěkně zamávat… Buď šťastná že jste zdraví, ono to opravdu vyjde a nakonec na tyto peripetie ještě ráda zapomeneš. Držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
15.8.13 09:49

@helusak
no jeste nas ceka velky kus cesty, uz se tedy tesim az to jednou budu mit vse za sebou…ale projit si tim z nejakeho duvodu musim…mozna nikdy nezjistim proc, ale proste musim verit tomu, ze to tak ma byt :hug:

• Citovat
  • Upravit
36
15.8.13 09:52

@Papia urcite to zkus alespon budes vedet ze jsi pro to mimi udelala uplne vsechno a treba to tentokrat vyjde ma znama mela podobnou zkusenost a od 4 mesice lezela v nemocnici do konce tehu a ma zdrave dite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
15.8.13 10:02
  • Citovat
  • Upravit
15866
15.8.13 14:12

@Papia ach jo, to mě mrzí, že se opravdu na nic nepřišlo :zed: a naprosto chápu tvé obavy :hug: Já bych to asi ještě jednou zkusila, ale chápu že je to těžké rozhodnutí a hlavně je to vaše rozhodnutí. Máš velkou výhodou, že můžeš otěhotnět přirozeně a vlastně téměř hned, takže si to můžeš jakž takž načastovat. A to nemyslím nijak špatně :hug:
My jsme včera byli u dr. Maličkové, tak jsem zvědavá, zda se na něco příjde :nevim: Každopádně, pokud ještě někdy otěhotním, tak mě čeká píchání fraxipartinu, ale co bych pro to neuděla. To je je to nejmenší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
15.8.13 14:58

@kaczule1
jojo- s tim nacasovanim mas pravdu-v podstate by to bylo idealni ted abych lezela pres zimu…
malickove taky musim poslat ty vysledky z plzne…ale asi mi uz k tomu nic nerekne-ona mi napsala ze pro bohuzel nemuze nic udelat :(

a presne jak pises-pichani fraxiku me ceka taky-ale to je to nejjednodussi :palec:

a ke Kouckemu muzu na konzultaci-uz mi odepsal, ale az v zari-ted lezi se zlomenou nohou doma…

• Citovat
  • Upravit
15866
15.8.13 14:59

@Papia a co to je za dr.? To jméno mi nic neříká? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty