Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ewelýna a co metoda PDG? nějak vyberou ty nejkvalitnější embrya a snad i pohlaví, co můžeš donosit…moc o tom nevim, ale něco málo jsem četla…že třeba člověk pořád potrácí holčičky, tak mu zaříděj kluka ![]()
@unhappy volala jsi dneska do toho caru? objednali tě?
já se chystám zítra zavolat mé gyndařce abjednat se a zeptám se sestry jak to u nás je jestli objednává ona nebo jestli mám sama.
Ahoj holky, dopadla jsem dobře, i když zatim vyhráno úplně není, trochu mě to uklidnilo. Díky, že na mě myslíte ![]()
Dneska jsem volala gyndařce a objednala jsem nás do gennetu dali nám termín 12.10. tak jsem ráda že ne až na vánoce. k dr. Hlavové, neznáte někdo?
@lenk To je fajn, objednali vás docela brzy. My byli dnes na výsledku genetiky a hematologie a všechno je v pořádku. Takže to asi bude ta moje alergie, to by bylo skoro to nejmenší. Za týden tam půjdeme znovu a to už nám dr. řekne co a jak, jestli dostanu před otěhotním nějaké léky apod. A i ta genetička dneska říkala že je po dvou potratech lepší počkat s otěhotněním půl roku.
Chelsea, to jsem ráda že kontrola dopadla dobře, snad budeš klidnější.
@brumik7 krásný…já nepřišiju ani knoflík ![]()
dnes jsem byla u obvodní - mám žádanku na hematologii kvůli homocysteinu. Zítra se budu objednávat. Napsala mi ji i pro bráchu. Tak jsem ráda, že je to další krůček.
@lenk byla jsi na genetice? To souvisí s tou mojí mutací a já ji mám od obou rodičů, tak je tam riziko zvýšený hladiny vyšší. Podle mě jednosuše řečeno to souvisí se srážlivostí krve. Že je vyšší. Takže je možný, že se u mě ucpala cévka, co vedla k miminku krev a živiny…a proto umřelo. A na to jsou pak ty injekce na ředění krve, aby se to nestalo.
@lenk ty ještě jsem tam nevolala…včera jsem šla opět do práce, takže byl totální blázinec a já jsem to úplně zazdila. Ale myslím na to..snad už se zítra k tomu dostanu…Zítra si jdu ještě pro výsledky z histolky z té revize, tak jsem moc zvědavá, jestli se z toho něco dovím.
@lenk no super, to vás rychle objednali. A kde přesně to jdeš? Ty jo, též tam musím zavolat, ať mám nějaké další datum, ke kterému budu směřovat a bude mi ubíhat rychleji čas! No a to jsi zařizovala přes svého gyndaře?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.