Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já právěže nevím, jen jsem vygooglila, že to může být hormonálníma změnama, to by celkem sedělo
@Hanymany taky bych počkala, nemusí to být fakt nic dramatickýho, a muze to samo zmizet
@Hanymany k te stitce..jsi z prahy? pokud jo, dr Tauš..doporucuju…chodim k nemu, a je skvelej
Díky za uklidnění, snad se to pořeší samo, nejsem na to zvyklá, ale zřejmě se dá očekávat cokoliv než přijde první ms
@Hanymany štítku si určitě pořeš, je to hodně duležité…neboj, vše bude ok, musíš tomu věřit, a bude
@kjajka: jasně že to budu řešit, v pondělí si to oběhnu, doufám, že to začnou řešit hned. Divný je, že teď beru Euthyrox 50 a je to tak špatný, a ještě divnější, že Euthyrox berou i s hyperfunkcí, tomu nějak nerozumím…
@Hanymany ja nevim, kamaradka to mela stejne..ja beru uz roky letrox, 50, v tehotenstvi taktez, trosku mi zvysili davkovani, a vysledkypo porodu mam super..ale rikam, pokud chces, dam ti kontakt na meho, je super, jen objednaci lhuty des
Já jsem se teda v šestinedělí nesledovala, říkala jsem si, že tělo vypuzuje všechno špatný, čistí se a nemá cenu řešit, co to je…břicho tě může tlačit - ovulace
Mno, tak se uvidí. Už aby bylo to pondělí, fakt se s tou štítnou musí začít něco dělat. Jsem celá oteklá, padaj mi ty vlasy fakt hodně moc. Děkuji za podporu
@Hanymany jasný..budu držet palce…štítka je mrcha..ale mami kamaradku, co jepooperaci, a uplne v pohode, ale doufam, ze u tebe se to vyresi hormonama
Koukala jsem, zde je jen 5 endokrinologů včetně té mé, jeden má spoustu negativních hodnocení a další tři žádné. Objednání mají asi všichni hrozný a potřebuju to řešit hned, takže nejlepší bude asi ta obvodní
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.