Opustil mě s dvojčaty, sháníme byt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
2.6.15 15:22
@LuckaK1980 píše:
Tak to jsou zatím ty kecy jako neboj děti budu chtít vídat. Ale jsou ještě malé a víc jak na dvě hodiny mu je nedám. To všechno ukáže čas jestli to myslel vážně.

Proc by jsi mu je " nedala" na vic jak 2 hodiny? Nic mu davat nemusis jsou to i jeho deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.6.15 15:31
@Šarlota4 píše:
Proc by jsi mu je " nedala" na vic jak 2 hodiny? Nic mu davat nemusis jsou to i jeho deti.

Protože, za ten rok jestli je přebalil 2×? Nevěřím o to že by se o ně postaral. Nikdy s nimi nebyl sám.

Až budou starší tak klidně ať si je vezme na celý den. Já mu nechci bránit aby vídal děti. Ty děti mají tátu jenom jednoho. To že to nevyšlo nám dvoum tak za to dvojčata nemůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
2.6.15 15:49
@LuckaK1980 píše:
Protože, za ten rok jestli je přebalil 2×? Nevěřím o to že by se o ně postaral. Nikdy s nimi nebyl sám.Až budou starší tak klidně ať si je vezme na celý den. Já mu nechci bránit aby vídal děti. Ty děti mají tátu jenom jednoho. To že to nevyšlo nám dvoum tak za to dvojčata nemůžou.

no někdy je to, že na sebe žena vezme všechno odpovědnost fakt blbě… viz http://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
2.6.15 16:16
@LuckaK1980 píše:
Protože, za ten rok jestli je přebalil 2×? Nevěřím o to že by se o ně postaral. Nikdy s nimi nebyl sám.Až budou starší tak klidně ať si je vezme na celý den. Já mu nechci bránit aby vídal děti. Ty děti mají tátu jenom jednoho. To že to nevyšlo nám dvoum tak za to dvojčata nemůžou.

No ty mu neveris, ze by se o ne vlastni otec postaral? Nechci te urazit, ale ani se mu nedivim, ze odesel. Prijde mi to tak, ze ty jsi si na sebe vzala zodpovednost za deti a on tak nejak fungoval jen na to vydelavani penez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.15 16:20
@LuckaK1980 píše:
Proč odešel??? Tak to sama nevím. Neřekl mi jediný rozumný důvod. Jen to že zjistil že chce být sám. Můj názor je, že si někoho našel. Žádný chlap nikdy nepřizná že má jinou ženskou. Jo a taky že ho to moc mrzí, ale že nemůže jinak.

Moj byvaly odisiel, ze chcel byt sam, a naozaj si moju ‚nahradnicku‘ zacal hladat az potom, co sme boli od seba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.15 16:23
@Gina108 píše:
Nějak si nedokážu představit situaci, která by tomu měla předcházet, aby to byl haj.zl zodpovědný. :think: :mrgreen:

Tak zakladatelka sama pisala, ze ONA si dieta dlho priala… nie ze by som sa nejak extremne chcela zastavat chlapa, ked uz raz urobil deti ma stiahnut chvost a vychovat ich… ale ked ‚chcel byt sam‘, a zakladatelka nechce pocuvat ‚ja som ti to hovorila‘… tak mi to tak trosku, malinko, navodzuje situaciu, v ktorej sa na potreby a zelania chlapa az tak moc ohlad neberie, len sa ide za chcenim zeny :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
2.6.15 16:37

@hradnipani Vychovávat a starat se o malé dvojčata je těžké pro ženu, než si zaběhne svůj rytmus a vytvoří si nějaký systém, natož pro chlapa, který s nimi nikdy nebyl sám a nikdy se o ně nijak nestaral. Promiň, ale taky bych mu je, dokud jsou malé a on neví co s nimi, nesvěřila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
2.6.15 16:41

Chlap se postará, jen musí být k tomu připuštěn. Ono jim jen prospěje, když zjistí, co péče o dítě obnáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
2.6.15 16:58

@LuckaK1980 Tak na chalupě zůstaň i přesto, že jsi zvyklá na Prahu. Není nad to když nemusíš platit nájem. Jestli tam máš plyn, teplou vodu a elektriku, tak bych to neřešila a přes léto pro dětičky chalupa se zahradou ideální :-) Hlavně, kdyby se stalo, že by se chtěl vrátit, vyprdni se na to. Kdyby mě chlap bezdůvodně opustil s malými dětmi, tak by u mě klesl takovým způsobem…Nenech si sr. t na hlavu. Najdeš stokrát lepšího, kterýho by tohle ani ve snu nenapadlo. Držím palce, ať je vše v pohodě a klídku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
2.6.15 17:06

To je hnus, at už jste měli spory jakékoliv, mate spolu děti, a mel se snažit zůstat, nebo Te aspoň nějak zaopatřit. A kecy, zE Ti to někdo rikal vypouštěn z hlavy, ono je každý odborník na cizí vztahy a sam ma doma většinou zumpu. :roll: Ted jen, abys nebyla moc smutná, buď tady pro děti, ono ten pravý se ještě najde. Přejí Ti hodně štěstí. A stahni ho z kůže, to snad nemusím říkat, srac jeden! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
2.6.15 17:10
@hradnipani píše:
No ty mu neveris, ze by se o ne vlastni otec postaral? Nechci te urazit, ale ani se mu nedivim, ze odesel. Prijde mi to tak, ze ty jsi si na sebe vzala zodpovednost za deti a on tak nejak fungoval jen na to vydelavani penez.

To snad nemyslíš vážně? Že odešel proto, že ho nenechala přebalovat a krmit…
:cert:

• Citovat
  • Upravit
155
2.6.15 17:12

Je to sice haj..! Ale na druhou stranu, kdyby s tebou zůstal jen kvůli dětem, stejně by vám to neklapalo a ztrácela bys s ním čas. Takhle si časem najdeš jiného, který za to bude stát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.6.15 18:07
@hradnipani píše:
No ty mu neveris, ze by se o ne vlastni otec postaral? Nechci te urazit, ale ani se mu nedivim, ze odesel. Prijde mi to tak, ze ty jsi si na sebe vzala zodpovednost za deti a on tak nejak fungoval jen na to vydelavani penez.

Ale já na sebe tu zodpovědnost vzít musela. Já nejsem zvyklá někomu rozkazovat. Prostě nechtěl tak jsem ho nenutila. Za ten rok dvojčata ani jednou nevykoupal. Prostě nechtěl. Když byl volný víkend tak rači jel s kamarády na motorky. Já tady na něj nechci házet špínu. Prostě to je takový typ tatínka že se počochní, koupí dětem dárek a nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.6.15 18:08
@Hanney píše:
To snad nemyslíš vážně? Že odešel proto, že ho nenechala přebalovat a krmit… :cert:

Tak to by bylo fakt vtipný :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.15 18:17
@LuckaK1980 píše:
Ale já na sebe tu zodpovědnost vzít musela. Já nejsem zvyklá někomu rozkazovat. Prostě nechtěl tak jsem ho nenutila. Za ten rok dvojčata ani jednou nevykoupal. Prostě nechtěl. Když byl volný víkend tak rači jel s kamarády na motorky. Já tady na něj nechci házet špínu. Prostě to je takový typ tatínka že se počochní, koupí dětem dárek a nic víc.

A naozaj chcel deti, alebo len rezignoval pred Tvojim chcenim? Takych rezignovanych poznam viacero, je to celkom bezny jav… A celkom bezne koncieva rozchodom :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí