Opustil mě s dvojčaty, sháníme byt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
2.6.15 18:25
@Bábi Zlopočasná píše:
A naozaj chcel deti, alebo len rezignoval pred Tvojim chcenim? Takych rezignovanych poznam viacero, je to celkom bezny jav… A celkom bezne koncieva rozchodom :(

Dítě chtěl taky a moc. Proto jsem si myslela že to bude vše ok. Když mi řekli, že čekám dvojčata tak to byl šok ale co můžeš dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.15 18:48
@LuckaK1980 píše:
Ale já na sebe tu zodpovědnost vzít musela. Já nejsem zvyklá někomu rozkazovat. Prostě nechtěl tak jsem ho nenutila. Za ten rok dvojčata ani jednou nevykoupal. Prostě nechtěl. Když byl volný víkend tak rači jel s kamarády na motorky. Já tady na něj nechci házet špínu. Prostě to je takový typ tatínka že se počochní, koupí dětem dárek a nic víc.

Takoveho muze mam taky. :pocitac: Nekdy si rikam kez by odesel. :pocitac: O dite se staram sama, on kdyz uz neco, tak rve. :pocitac: Cely den sem zaprazena. Pripadam si jak samozivitelka, je s rozdilem, ze s nami kdosi bydli a dava vic nez by byla vyse aliku. :,( Cim dal vic mi muz ale prekazi doma…Jsem znechucena z toho, jak se do niceho nezapoji ani pres prosby.Ted mi tikaj zas hodiny a ja si rikam, jestli zvladnu sama 2 deti po cely den.Muz se nezapojuje mimo financi. Druhe chce, ale ja vim, ze o praci vic budu mit ja, ne on…Drz se holka, drz. Myslim na tebe.Ty to zvladnes. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.15 18:50

Takovi muzi by meli zustat bezdetni, kdyz nechtej se detem venovat. :cert: Anonym 18:48

• Citovat
  • Upravit
40536
2.6.15 19:02

Jen svině odejde od ženy s malinkými dvojčaty.
Hlavně se k němu nevracej, tímto klesl mezi chlapskou spodinu…
Přeji co nejvíc síly a štěstí v budoucnu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
2.6.15 19:47

To ode mě taky odešel, ale já mám 5ti letého kluka. Chtěl ho…a pak se u nás objevila krize a frnk pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
2.6.15 19:47
@Hanney píše:
To snad nemyslíš vážně? Že odešel proto, že ho nenechala přebalovat a krmit… :cert:

Myslim, protoze z neho dela blba, ktery se nepokaze postarat o deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
2.6.15 19:48
@hradnipani píše:
Myslim, protoze z neho dela blba, ktery se nepokaze postarat o deti.

Ale dokáže, protože by musel :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
2.6.15 19:51

@hradnipani Já tady budu trochu souhlasit. Je určitě hodně blbý nechat ženskou s dětma jen tak. Ale má to i druhou stranu určitě. Myslím si, že ten chlap si jen tak neřekl no nebaví mě to, chci být sám, tak půjdu pryč. Asi tam muselo něco být. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
2.6.15 19:52

Presne tak. O deti ma zajem, tak proc ne, jsou to take jeho deti a urcite hlady neumrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
2.6.15 20:14
@Kikuč píše:
Ale dokáže, protože by musel :twisted:

Presne oni nejsou tak neschopni. Jen vedi, ze to za ne nekdo udela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
2.6.15 20:16
@Jakub84 píše:
„Žádný chlap nikdy nepřizná že má jinou ženskou“ - Ale přizná, tací jsou také. Dokonce i poskytnou srovnání a vysvětlí, proč si vybrali jinou. Z hlediska praktických dopadů je to však nerozhodné.Příspěvek upraven 02.06.15 v 15:03

hezká odpověď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
2.6.15 20:22

@LuckaK1980 A že to těm chlapům „dojde“ vždycky až když jsou děti na světě :pocitac: Jedna z mých kamarádek taky zrovna řeší rozchod s manželem, mají roční dvojčata… Držím palce, ať to zvládnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
2.6.15 20:27
@LuckaK1980 Život je někdy strašně složitý a bolestivý. Někdo má nalajnovánou lásku na celý život a někdo jen samé trápení. Ten důvod proč tě opustil, je naprosto absurdní. Zcela zajisté je v tom něco jiného, ale to není podstatné. Čeká tě hodně těžká doba a moc ti přeju, aby jsi to zvládla. Držím palečky, aby jsi našla opravdového chlapa s opravdovým srdcem…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.6.15 20:48

Lucko, je mi moc líto, co se Ti přihodilo. Je to těžká situace zůstat s dětmi sama. Přeji Ti hodně sil, abys to všechno zvládla. Kdyby sis o tom chtěla popovídat, mohu Ti sama nabídnout psychoterapeutickou pomoc. Moc držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
2.6.15 21:54

No je to hrozné, ale někde jsem četla, že první rok po narození dětí bývá pro manželství to nejhorší období. Hodně psali, že chlapi to nedávají a odchází. No já taky někdy pochybuji zda jsem vybrala dobře. Viz podpis. Možná kdybych našla jíného partnera nemusela jsem se tolik let trápit a podobně. Manžela jsem neopustila. Děti vnáší velkou změnu a měli by se na péči hned od začátku podílet oba. Pokud nějaké děti budou naše či adoptivní tak ho hned zapojím do všeho taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí