Opustil mě s dvojčaty, sháníme byt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
2.6.15 22:14
@Šarlota4 píše:
Presne oni nejsou tak neschopni. Jen vedi, ze to za ne nekdo udela.

No tak u mého muže je to tak, že dokáže dítě zajistit, aby si neublížilo a přebalit v případě počůrání. Tím to opravdu končí, nezvládne přebalit pokakané dítě a nezvládne nakrmit. Naštěstí je teď v tom jídle malá už celkem samostatná a v nejhorším ji člověk uspokojí kusem chleba, který si sní sama. Horší je ta pokakaná plena, to se vždycky jen modlím, aby si to dcerka nechala, až budu doma.
To, že tátu malá nemá moc v lásce a celou dobu mojí nepřítomnosti prořve radši neřeším, protože bych nemohla ani k zubařce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.6.15 00:02
@Suzuveverka píše:
No tak u mého muže je to tak, že dokáže dítě zajistit, aby si neublížilo a přebalit v případě počůrání. Tím to opravdu končí, nezvládne přebalit pokakané dítě a nezvládne nakrmit. Naštěstí je teď v tom jídle malá už celkem samostatná a v nejhorším ji člověk uspokojí kusem chleba, který si sní sama. Horší je ta pokakaná plena, to se vždycky jen modlím, aby si to dcerka nechala, až budu doma.
To, že tátu malá nemá moc v lásce a celou dobu mojí nepřítomnosti prořve radši neřeším, protože bych nemohla ani k zubařce.

No dobre, ale pokud prebali pocuranou plinu tak umi prebalit i pokakanou. Takze je to o tom, ze je bud linej a nebo nechce delat " spinavou " praci. Muj se k tomu taky nehrne a delam to ja, ovsem pokud nejsem doma tak to udela prece ji nenecha valet v h…ch. S tim jidlem to same prece nenecha dite o hladu pokud by jsi se nekde zasekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
3.6.15 06:44

Já teda nevím co to máte doma za ehm…, ale můj muž normálně od narození prvního a teď i druhého přebaluje, koupe, převlíká, uspává… zvládá úplně všechno kromě kojení :nevim: zas z těch chlapů nedělejte takový chudinky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.6.15 08:04
@Verunecka289 píše:
Já teda nevím co to máte doma za ehm…, ale můj muž normálně od narození prvního a teď i druhého přebaluje, koupe, převlíká, uspává… zvládá úplně všechno kromě kojení :nevim: zas z těch chlapů nedělejte takový chudinky :roll:

Jo po tomhle mi prijde, ze mam doma supermana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 08:08

@Verunecka289 ale tak je nutne uznat, ze niektorym chlapom upratovat blitky a bobky fakt nerobi dobre. Aspon ten moj to urobi, a potom si ide dat panaka, aby neupratoval este aj obsah svojho zaludka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.6.15 08:14
@Bábi Zlopočasná píše:
@Verunecka289 ale tak je nutne uznat, ze niektorym chlapom upratovat blitky a bobky fakt nerobi dobre. Aspon ten moj to urobi, a potom si ide dat panaka, aby neupratoval este aj obsah svojho zaludka :andel:

Me je z toho taky blivno, ale to se neds nic delat bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1251
3.6.15 08:16

Šarlota4: Supermana ne, bere to zcela normálně. Z mého pohledu určitě.

Taky se k tomu taky moc nehrnu, přeci jen to mám jako tu ženskou práci, kvůli které jsou doma děti s matkama, ale že by se to nějak nedalo, mi nějak nepřijde. Samozřejmě, jde k samotnému provedení přistupovat různě, třeba já, než abych se v tom nějak patlal a stíral to ubrouskama, jsem zásadně sprchoval.

Jediný problém vidím, pokud si matka naučí dítě na usínání u prsu a pak se diví, že ho táta nedokáže uspat či mu u toho dlouho řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.15 08:19
@Šarlota4 píše:
Me je z toho taky blivno, ale to se neds nic delat bohuzel

Tak ja snazim manzela onych… chutovciciek… uchranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
3.6.15 08:34
@Šarlota4 píše:
No dobre, ale pokud prebali pocuranou plinu tak umi prebalit i pokakanou. Takze je to o tom, ze je bud linej a nebo nechce delat " spinavou " praci. Muj se k tomu taky nehrne a delam to ja, ovsem pokud nejsem doma tak to udela prece ji nenecha valet v h…ch. S tim jidlem to same prece nenecha dite o hladu pokud by jsi se nekde zasekla.

Přebalí plínu, ale neutře pořádně zadek. Hlad a žízeň vůbec neřeší, ode mě má vždycky instrukce, kdy má malá jíst, ale z nějakého důvodu dítko s tátou skoro nejí a dohání to, když přijdu já. Navíc sám od sebe by jí najíst nedal, on má jen jedno řešení na řev - dítě někam zavřít a nechat vyřvat. Je to asi tak, že když si nutně potřebuju odskočit k doktorovi, můžu jí s manželem nechat a dost pravděpodobně to oba přežijou. Ale neumím si představit, že by spolu byli sami třeba celý den. To možná až bude malá pořádně mluvit a sama si řekne, co potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.6.15 08:42

@Suzuveverka no tak to je husty. Tak nektery jsou fakt asi mepouzitelny. Nekdy je mozna problem, ze si my zeny myslime jak to udelame vsechno nejlip. I kdyz jako joooo udelame :mrgreen: jen trochu duvery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
3.6.15 09:41

@Šarlota4 Doufám, že bude použitelný, až bude malá víc komunikovat. Už nějaký slovíčka zvládala, ale pak začala chodit a přestala mluvit :-) Pro takhle malé dítě je můj muž jako hlídač dost nepoužitelný, ale co by člověk čekal od programátora :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.6.15 10:04
@Suzuveverka píše:
@Šarlota4 Doufám, že bude použitelný, až bude malá víc komunikovat. Už nějaký slovíčka zvládala, ale pak začala chodit a přestala mluvit :-) Pro takhle malé dítě je můj muž jako hlídač dost nepoužitelný, ale co by člověk čekal od programátora :mrgreen:

Muj partner je taky programator. Mame 5 mesicni a je fakt, ze je strasne hodna. Ja jsem ho kolem dcery zacala zamestnavat nenasilne. Napr. " lasko oblec malou, protoze za chvilku tam mame byt a vis jak nerad chodis pozde ". A takhle se to naucil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
3.6.15 10:34

@Šarlota4 To u nás nefunguje z jednoho prostého důvodu - není koho zaměstnat. Manžel prostě není doma, buď je v práci, nebo někde pryč a když už doma je, je někde zalezlej. Malá rozhodně není hodná, je to uřvaná protiva a dost se vzteká. Dítě muž chtěl, ale tohle asi nečekal a taky to teda moc nezvládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
3.6.15 11:36
@Bábi Zlopočasná píše:
@Verunecka289 ale tak je nutne uznat, ze niektorym chlapom upratovat blitky a bobky fakt nerobi dobre. Aspon ten moj to urobi, a potom si ide dat panaka, aby neupratoval este aj obsah svojho zaludka :andel:

No to je sice možný, mě to taky zrovna " nenaplňuje pocitem blaženosti" ;) ale udělat se to musí a i pro to dítě je lepší, když má s tatínkem i takovýhkle kontakt a ne jen pochovat a při sebemenším „problému“ vrazit dítě mámě a starej se :P to dělá můj taťka/dědeček dětí, ale on už si to odsloužil u nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.6.15 12:12
@Suzuveverka píše:
@Šarlota4 To u nás nefunguje z jednoho prostého důvodu - není koho zaměstnat. Manžel prostě není doma, buď je v práci, nebo někde pryč a když už doma je, je někde zalezlej. Malá rozhodně není hodná, je to uřvaná protiva a dost se vzteká. Dítě muž chtěl, ale tohle asi nečekal a taky to teda moc nezvládá.

Njn, ale je to skoda kvuli vztahu s ditetem. Treba to bude lepsi az bude holcicka starsi. Ja mam zase strach, ze se obcas angazuje jen kvuli tomu, ze je mala nebezpecne roztomila (aspon teda pro nas samozrejme) a, ze ho to za cas pusti. S tou vytizenosti je to u nas taky masakr, ale snazi se - i kdyby ji mel venovat jen 5 minut tak ji je proste da. Nekdy mu teda sama reknu at si jde zaparit nejakou hru, protoze to ma rad a odreaguje se poradne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí