Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontario7 tak prožil sis svoje, máš ex, dítě. Tvoje zkušenosti se budou hodit.
@matkabagristy zkušenosti jsou jedna věc, ale druhá je ta, jestli se z nich dokáže člověk poučit![]()
@ontario7 píše:@matkabagristy zkušenosti jsou jedna věc, ale druhá je ta, jestli se z nich dokáže člověk poučit![]()
a to je ten případ neoddělené citace
@matkabagristy
a jak to myslíš, ještě jsi mi to nevysvětlila.
@Anonymní píše:
@Suzuveverka Taky mam muze, ktery se me a malemu nevenuje.Max si syna pochova a tim to konci. Synovi se venuju jen ja.Taky uz to poznamenalo nas vztah, myslim me a partnera. Nechapu, ze mu nevadi, ze s nama nic nesdili mimo domacnosti.
Náš vztah to taky poznamenalo, jsou z nás spolubydlící. Dá se říct, že jsme tam, kde jsme začali - kamarádi. Tak uvidíme, co bude dál.
Jinak u nás se pojmy „táta“ a „strejda“ trochu prohodily, bydlí s náma v domě můj brácha a ten se malé věnuje rád, kdykoliv má chvilku čas. Ona ho zbožňuje, sama za ním chodí a chodí ho hledat, když tady není. S tátou se donedávna ignorovali úplně, teď za ním už malá občas taky jde, ale on z toho teda není vůbec nadšený.
@Šarlota4 píše:
Tak to je fakt smutny, ale v podstate mi prijde, ze spis nechce nez, ze by nezvladal. No jo no. Muzi jsou ruzni
Ono to je asi oboje dohromady, nechce a když už teda musí, tak to stejně moc nezvládá.
@LuckaK1980 píše:**** ozvi se
Ahoj holky, nevím jestli je tady někdo na tom podobně jako já. Mám roční dvojčátka a přítel nás opustil. Nechci to řešit v mojí rodině a poslouchat slova jako já jsem Ti to říkala atd. Je fakt, že jediný co mě drží nad vodou jsou děti. Budu muset teď sehnat bydlení (zatím jsme na chalupě, ale tady asi dlouho nevydržím). Jinak moje mami bydlí v bytě 1+1 a tam to asi taky na dlouho nepůjde. Je to všechno hrozně těžké.
edit adminem - osobní kontakt do sz