Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verunecka289
Pokud je ten mužskej alespoň trošku normální, je úplně přirozený, že zastává veškerou práci za ženskou, když třeba není doma.Ona toho samozřejmě, ale nesmí začít zneužívat,jak si na to zvykne, tak mu k tomu přibyde i pračka se žehličkou a vytírání podlahy atd.
Je třeba hrát pokud možno fér od první chvíle, aby neměl nikdo pocit, že těch starostí má víc než ten druhý i když musím říct, že tohle se prostě v domácnostech moc neděje.
@Šarlota4 píše:
Njn, ale je to skoda kvuli vztahu s ditetem. Treba to bude lepsi az bude holcicka starsi. Ja mam zase strach, ze se obcas angazuje jen kvuli tomu, ze je mala nebezpecne roztomila (aspon teda pro nas samozrejme) a, ze ho to za cas pusti. S tou vytizenosti je to u nas taky masakr, ale snazi se - i kdyby ji mel venovat jen 5 minut tak ji je proste da. Nekdy mu teda sama reknu at si jde zaparit nejakou hru, protoze to ma rad a odreaguje se poradne.
Manžel není vytížený, on jen udělá cokoliv, aby nemusel být s náma. Dokonce jsme byli teď nedávno na jedné akci každý sám za sebe. Každý se bavil s jinými lidmi, spali jsme každý jinde a on se nám za celý víkend věnoval dohromady tak 30 minut.
@Suzuveverka Taky mam muze, ktery se me a malemu nevenuje.Max si syna pochova a tim to konci. Synovi se venuju jen ja.Taky uz to poznamenalo nas vztah, myslim me a partnera. Nechapu, ze mu nevadi, ze s nama nic nesdili mimo domacnosti. ![]()
Baby, nevím, jak velká máte děcka. Ten můj se tvářil, že ho nezajímají (kromě venčení po otevřených zahrádkách) do určitého věku. Pak se to u všech 3 kousků změnilo, má s nimi aktivity beze mne. Musím teda překousnout spoustu věcí, jako třeba 2 slipy na týden, ale má je za parťáky. A to už je zšedivělý kmet.
@LuckaK1980 píše:
Ahoj holky, nevím jestli je tady někdo na tom podobně jako já. Mám roční dvojčátka a přítel nás opustil. Nechci to řešit v mojí rodině a poslouchat slova jako já jsem Ti to říkala atd. Je fakt, že jediný co mě drží nad vodou jsou děti. Budu muset teď sehnat bydlení (zatím jsme na chalupě, ale tady asi dlouho nevydržím). Jinak moje mami bydlí v bytě 1+1 a tam to asi taky na dlouho nepůjde. Je to všechno hrozně těžké.
to je zm…d
takhle se vykašlat na vlastní děti-tím nemyslím, že měl s vámi zůstávat na sílu, nevím, co se mezi váími stalo, ale děti za nic nemohou. kdyby byl charakter, tak zařídí, aby měly děti kde složit hlavu. bohužel ti neporadím, ani nevím, odkud jsi..že bych se třeba poptala..
@matkabagristy Syn ma 18 mesicu.Muz si ho ani jednou nevzal ven.Na prochazky s nama nechodi.Jen doma si s nim obcas hraje a pochova si ho. Takovej spis strejda je to nez otec. ![]()
@Anonymní píše:
@matkabagristy Syn ma 18 mesicu.Muz si ho ani jednou nevzal ven.Na prochazky s nama nechodi.Jen doma si s nim obcas hraje a pochova si ho. Takovej spis strejda je to nez otec.
18 měsíců je nuda
@Anonymní
Pro mě tedy absolutně mimo realitu, kde je nějakej cit? a co se bude dít, až bude větší? Hlavně, že má rád sám sebe ach joooo
@matkabagristy píše:
Baby, nevím, jak velká máte děcka. Ten můj se tvářil, že ho nezajímají (kromě venčení po otevřených zahrádkách) do určitého věku. Pak se to u všech 3 kousků změnilo, má s nimi aktivity beze mne. Musím teda překousnout spoustu věcí, jako třeba 2 slipy na týden, ale má je za parťáky. A to už je zšedivělý kmet.
Promiň, ale já si nedokážu teda představit situace,„že ho nezajímají
“…
@ontario7 tak můj muž neměl na vybranou, já šla do práce, musel se postarat, ale bavit ho to začalo, až ty děcka začala fungovat jako sparing partner.
@matkabagristy
no úplně přesně jsem to měl i já, když byla ex v práci, tak jsem fungoval jak fretka a potom i o víkendech a tak![]()
,jenže mě to bavilo i když mě bolely z malého uši.
@Suzuveverka píše:
Manžel není vytížený, on jen udělá cokoliv, aby nemusel být s náma. Dokonce jsme byli teď nedávno na jedné akci každý sám za sebe. Každý se bavil s jinými lidmi, spali jsme každý jinde a on se nám za celý víkend věnoval dohromady tak 30 minut.
Tak to je fakt smutny
, ale v podstate mi prijde, ze spis nechce nez, ze by nezvladal. No jo no. Muzi jsou ruzni ![]()
@matkabagristy
mně je prostě smutno z toho, co ty lidi tady někdy prožívají…
Zakladatelko a čí je ta chata, na které teď jste?