Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ty jo, divna nejsi, tohle by vytocilo snad kazdou mamu,ja bych ji zavolala a neco rekla ![]()
Lucyus12 píše:
No mně tchýně taky tuhle říkala, ať malý přistřihnu ofinu - po přečtení týhle diskuse si s ní o tom radši promluvím předem. I když většinou nehlídá, ale co kdyby
No to určitě udělej, protože pak s ní jenom tak náhodou odskočí na chvilku do koupelny a ty se pak nebudeš stačit divit
![]()
Ach jo, proč jsou ty babičky někdy tak aktivní
Já bych asi volala hned a slušně ale rázně bych vynadala a vysvětlila, že tři vlásky nebylo třeba stříhat ![]()
Moje mamka i tchýně skoro obrečely synovo první stříhání se mnou ![]()
zoubky píše:
Ach jo, proč jsou ty babičky někdy tak aktivní![]()
Já bych asi volala hned a slušně ale rázně bych vynadala a vysvětlila, že tři vlásky nebylo třeba stříhat
Moje mamka i tchýně skoro obrečely synovo první stříhání se mnou
Zoubky, no to je právě ono, proč je k s.. tak aktivní
, no a teď se vrátil manžel, no hrozně ji do telefonu vynadal a teď je z toho špatný
, no nicméně babi se neomluvila, nepochopila
![]()
Jen tak mě něco nerozčílí,ale pokud n ěkomu svěřim dítě chci ho vrátit ve stavu ve kterém odcházelo
![]()
Asi bych to nevydržela a udělala zle
Jóo poprvé sama po dvou letech na dopoledne a člověk se nstačí divit
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Jen tak mě něco nerozčílí,ale pokud n ěkomu svěřim dítě chci ho vrátit ve stavu ve kterém odcházelo![]()
Asi bych to nevydržela a udělala zle
No, někdy se nepoštěstí vrátit dítě v originál stavu…úraz, nesmytelné fixy, roztrhané kalhoty
Ale ostříhat vlasy je opravdu dost velký šok ![]()
faj píše:
Jóo poprvé sama po dvou letech na dopoledne a člověk se nstačí divit![]()
A vysvětlila alespoň, proč to udělala
Malá měla moc vlásky dlouhé, nerovnoměrné nebo jí padaly do očí? (myslím tím tu trošku vlásků, co píšeš, že má
)
madi píše:viky23 píše:Viky
to říkám furt, že jsou tchýně krávy![]()
![]()
Další příběh, kdy vím, že s tchýní dítě samotné nenechám
Vůbec nevím, jak bych reagovala, kdyyb se mi to stalo … ![]()
MiskaM píše:
Další příběh, kdy vím, že s tchýní dítě samotné nenechámVůbec nevím, jak bych reagovala, kdyyb se mi to stalo …
Ty vo**, mě by švihlo, a to se považuju za tolerantní osobu, já bych ji snad ostřihala taky!
Normálně bych na ni zaútočila nůžkama.
zoubky píše:Kamča.dalmatinka píše:No, někdy se nepoštěstí vrátit dítě v originál stavu…úraz, nesmytelné fixy, roztrhané kalhoty
Jen tak mě něco nerozčílí,ale pokud n ěkomu svěřim dítě chci ho vrátit ve stavu ve kterém odcházelo![]()
Asi bych to nevydržela a udělala zleAle ostříhat vlasy je opravdu dost velký šok
Moje máma jen tak ze srandy juniora nalíčila. Přivedla ho a děsně se smála tomu, že je z něj nyní zcela jistě vyroste homosexuál, protože se mu to velmi líbilo
![]()
Emilie píše:zoubky píše:Moje máma jen tak ze srandy juniora nalíčila. Přivedla ho a děsně se smála tomu, že je z něj nyní zcela jistě vyroste homosexuál, protože se mu to velmi líbiloKamča.dalmatinka píše:No, někdy se nepoštěstí vrátit dítě v originál stavu…úraz, nesmytelné fixy, roztrhané kalhoty
Asi bych to nevydržela a udělala zleAle ostříhat vlasy je opravdu dost velký šok
![]()
![]()
Tak já sama Kubíkovi dávala na dlouhé vlásky sponky a gumičky, a líbil se mi v nich
…ale předpověď gaye jsme teda neříkala a ani si to nemyslela ![]()
zoubky píše:faj píše:A vysvětlila alespoň, proč to udělala
Jóo poprvé sama po dvou letech na dopoledne a člověk se nstačí divit![]()
Malá měla moc vlásky dlouhé, nerovnoměrné nebo jí padaly do očí? (myslím tím tu trošku vlásků, co píšeš, že má
)
No vůbec
,. ono jí to nedochází,vůbec nepadaly do očí, měla hezkou ofinku a trochu už to začínalo mít nějaký tvar, jestli se to dá vůbec říct, moc tam toho neměla, no a teď vypadá jako z Dachau
![]()