Otěhotnění po MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.3.13 20:54

@Lucake Děkuju,já taky doufám, a určitě dám vědět, jak to dopadlo. Minulý měsíc to byl šok-absolutní překvápko, pro manžela tedy nemilé, pak jsme to rozdejchali a ono to nevyšlo. Teď jsem ve fázi, že když už se stalo podruhé neplánovaně, tak chci, moc chci, a doufám, že se nemýlím!

• Citovat
  • Upravit
18687
13.3.13 20:58
@Anonymní píše:
@Lucake Děkuju,já taky doufám, a určitě dám vědět, jak to dopadlo. Minulý měsíc to byl šok-absolutní překvápko, pro manžela tedy nemilé, pak jsme to rozdejchali a ono to nevyšlo. Teď jsem ve fázi, že když už se stalo podruhé neplánovaně, tak chci, moc chci, a doufám, že se nemýlím!

urcite dej vedet a drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
14.3.13 09:33

@Linda RICCIONE a nechtěla jsi odkládat snažení k vůli práci?:) nebo pokračuješ? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
14.3.13 09:39

@Lucake snad ano. :) radši pod narkózu jen jednou, než víckrát. Proto mě to tak teď řeší. No, každpopádně v práci nebudou nadšení. Ve středu tam máme akci, koncert a já budu muset vypadnou před 4. No a koncert začínává 6-7 lidi přijdou. Tak si budou muset najít za mě náhradu. Zkoušela jsem se přeobjednat o den dřív, ale doktor má plno. :( Ale alespoň tam nebudu na to nejhorší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
14.3.13 09:40
@Anonymní píše:

jeden potrat ještě neznamená i druhý potrat. :) Určitě to bude v pohodě. A všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
14.3.13 11:46

@Randgrid nekdy musi prace pockat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
14.3.13 13:23

@Lucake souhlasím :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.13 21:50

Chtěla bych se zeptat-když 15. a 16. DC ze mě šel hlen, což se mi nikdy předtím nestalo, je to přízank ovulace? 2.- 5.-DC jsem brala clostilbegit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
15.3.13 20:33

@baruska.dol Může to tak být. dny cyklu by i mohly odpovídat.. Dle ms, ale u mě to bylo jinak. Doktor na ultrazvuku ovulaci neviděl, přišla jsem znovu a to už bylo lepší, sliznici jsem měla 8 mm.Teda pokud jsem to dobře pochopila :D Jakože se ovu chystala. Ale vajo neviděl. :cert: Možná pro cystu. Za týden zase. Tobě se hlen nikdy neobjevil? Nebo si to nezkoumala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
15.3.13 20:34

Ze randy jem i změřila BT, jak to všude čtu. No a mám ji 37.2 :) Uvidíme, jak se bude držet nebo ne, je to těžké, když jem ji předtím neměřila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
15.3.13 20:35

@baruska.dol k čemu se používá to co jsi dobrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
15.3.13 20:54

No já mívám na ovulačním testu dvě stejně silné čárky 7-9 den cyklu. Takže u mě ovulace taky zřejmě nastává brzo po MS. Cyklus mívám po 25-27 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.13 21:30

@Randgrid

My jsme den pred tim, nez jsme se rozhodli posunout snazeni, meli jeden enchraneny sexik, a to bylo presne ne 8 ale 9 DC viiiis, tak me tak napadlo ze by to bylo super kdyby to naaaahodou vyslo :lol: kdyby ne tak si hold na snazenicko pockam do toho :lol: rpna noo :pankac: mam dostat MS pristi tyden ve CTV tak uvidime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.13 21:30

@Kissminka

meris si ovulaci pravidelne? Ja se prave nikdy nemerila tak tezko rict kdy ji mivam ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
16.3.13 21:58

@Linda RICCIONE já právě používám jenom ty ovulační testy ale teplotu si neměřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí