Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Lucake Děkuju,já taky doufám, a určitě dám vědět, jak to dopadlo. Minulý měsíc to byl šok-absolutní překvápko, pro manžela tedy nemilé, pak jsme to rozdejchali a ono to nevyšlo. Teď jsem ve fázi, že když už se stalo podruhé neplánovaně, tak chci, moc chci, a doufám, že se nemýlím!
urcite dej vedet a drz se ![]()
@Linda RICCIONE a nechtěla jsi odkládat snažení k vůli práci?:) nebo pokračuješ? ![]()
@Lucake snad ano.
radši pod narkózu jen jednou, než víckrát. Proto mě to tak teď řeší. No, každpopádně v práci nebudou nadšení. Ve středu tam máme akci, koncert a já budu muset vypadnou před 4. No a koncert začínává 6-7 lidi přijdou. Tak si budou muset najít za mě náhradu. Zkoušela jsem se přeobjednat o den dřív, ale doktor má plno.
Ale alespoň tam nebudu na to nejhorší. ![]()
@Anonymní píše:
@Lucake Děkuju,já taky doufám, a určitě dám vědět, jak to dopadlo. Minulý měsíc to byl šok-absolutní překvápko, pro manžela tedy nemilé, pak jsme to rozdejchali a ono to nevyšlo. Teď jsem ve fázi, že když už se stalo podruhé neplánovaně, tak chci, moc chci, a doufám, že se nemýlím!
jeden potrat ještě neznamená i druhý potrat.
Určitě to bude v pohodě. A všechno dobře dopadne.
Chtěla bych se zeptat-když 15. a 16. DC ze mě šel hlen, což se mi nikdy předtím nestalo, je to přízank ovulace? 2.- 5.-DC jsem brala clostilbegit.
@baruska.dol Může to tak být. dny cyklu by i mohly odpovídat.. Dle ms, ale u mě to bylo jinak. Doktor na ultrazvuku ovulaci neviděl, přišla jsem znovu a to už bylo lepší, sliznici jsem měla 8 mm.Teda pokud jsem to dobře pochopila
Jakože se ovu chystala. Ale vajo neviděl.
Možná pro cystu. Za týden zase. Tobě se hlen nikdy neobjevil? Nebo si to nezkoumala?
Ze randy jem i změřila BT, jak to všude čtu. No a mám ji 37.2
Uvidíme, jak se bude držet nebo ne, je to těžké, když jem ji předtím neměřila. ![]()
No já mívám na ovulačním testu dvě stejně silné čárky 7-9 den cyklu. Takže u mě ovulace taky zřejmě nastává brzo po MS. Cyklus mívám po 25-27 dnech.
@Randgrid
My jsme den pred tim, nez jsme se rozhodli posunout snazeni, meli jeden enchraneny sexik, a to bylo presne ne 8 ale 9 DC viiiis, tak me tak napadlo ze by to bylo super kdyby to naaaahodou vyslo
kdyby ne tak si hold na snazenicko pockam do toho
rpna noo
mam dostat MS pristi tyden ve CTV tak uvidime ![]()
@Kissminka
meris si ovulaci pravidelne? Ja se prave nikdy nemerila tak tezko rict kdy ji mivam ja
@Linda RICCIONE já právě používám jenom ty ovulační testy ale teplotu si neměřím.