Otěhotnění po MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2871
16.3.13 23:30

@Linda RICCIONE jsme na tom podobně :) také se nijak nechráníme, tak kdyby to klaplo, bude to super. :) ale jinak počítám s operací. Teplotu jsem si změřila jen tak ze srandy. :) Budu to nechávat jen tak plout. :) Nechci se na to snažení nijak upínat, být ve stresu z každé ms nechci. Až to nepůjde rok, pak bude něco blbě. Spíš jsem jak to říct v očekávání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
17.3.13 15:45

@Randgrid ja to po vysazeni MS nechala taky vsechno byt, jen jsem obcas podle online kalkulacky zkoukla termin ovulace, protoze v te dobe mel pritel hodne prace a na :hug: moc casu ani chuti nebylo. Brala jsem to tak, ze telu po tak dlouhe dobe na HA trva se srovnat. Kazdy rok jsem si dala cyklus bez HA a kdyz jsem byla sama, tak jsem nebrala, ale stejne to tak ruzne i s prestavkama bylo 16 let na HA. Mivala jsem velke bolesti behem MS a HA mi s tim hodne pomohla. Pak jsem zacala merit, kdyz se rok nedarilo, abych zjistila, jestli mam vubec ovulaci, a prisla na to, ze mam dlouhou LF, takze online rady byly totalne mimo :) I loni jsem ale po par mesicich uz totalne stresovala :) Muj doktor rika, ze u me nevidi zadny problem, ovulace je, cyklus pravidelne 25-28 dni, ale stejne porad nic. At mas to ocekavani mnohem kratsi nez ja :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
17.3.13 15:47

@Kissminka to mas potom krasne dlouhou lutealni fazi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
17.3.13 16:08

@Lucake To asi mám, ale zatím mi to bylo k ničemu, stále se nedaří. Tak si říkám, jestli mi stihne narůst dost vysoká sliznice, aby se mohlo embryjko zavrtat, když je ta ovulace tak brzo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.13 16:10

@Randgrid

No my se prave nesnazime, jen jsme meli naposled nechraneny sexik toho 2 brezna… od te doby jen prerusovane zas…Za par dni to mam dostat…a do srpna dalekoooooooooo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
17.3.13 17:36

@Kissminka na fertility friend je % grafu s ovulaci 11DC 33%, coz je prumer i u ostatnich grafu, takze nemyslim, ze to samo o sobe bude problem. U delsi LF dochazi k zavrtani pozdeji, kolem 10DPO, takze casu ma sliznice podle me dost. Pro zavrtani je problem spis kratka LF nebo spineni pred MS. Jak dlouhou a silnou mas MS? Ja mam dva dny hodne silnou, treti den stredni a slabou a pak jeste den nebo dva vic spinim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
17.3.13 17:38
@Kissminka píše:
No já mívám na ovulačním testu dvě stejně silné čárky 7-9 den cyklu. Takže u mě ovulace taky zřejmě nastává brzo po MS. Cyklus mívám po 25-27 dnech.

ovu testy nejsou uplne presne, me se stalo, ze byly i 3 dny za sebou pozitivni a az BT ukazala, ze ovu byla, byla den po tom poslednim +. Kdybych ji nemerila, tak bych po prvnim testu dalsi nedelala, ale neslo mi to hlavy, ze BT byla dal nizko. Nejlepsi je metody castecne kombinovat, hlen, cipek, BT, test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.13 18:58

Randgrid- Clostilbegyt je na podporu všeho, přesně to neumím vysvětlit. 1. CO JE PŘÍPRAVEK CLOSTILBEGYT A K ČEMU SE POUŽÍVÁ

Farmakoterapeutická klasifikace: syntetické stimulans ovulace (léčiva podporující vyzrávání vajíček a jejich uvolňování z vaječníků).

Indikace u žen: stimulace vyzrávání vajíček při některých chorobách hypofýzy nebo vaječníků nebo po dlouhodobém užívání perorální antikoncepce.

Indikace u mužů: snížená tvorba spermií
Jinak s mojím tělem to něco udělalo, hlavně to, že jsem po těchto prášcích byla hrozně nafouklá a taky jsem měla v době ovulace hlen a strašně silné bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
17.3.13 21:07

@Lucake také jsem HA brala s přestávkami, většinou necelý rok pauza mezi známostnma :) A teď jsem ji brala asi tak 3 roky. :) Uvidíme co se bude dít ;) popravdě nevadilo by mi i teď otěhotnět. Sex jsme měli v období kdy ovu proběhnout mohla. A to neplánovaně. Manžel se asi umí trefit, protože tu většinu času ani nebyl, školení, práce a tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
17.3.13 21:27

@Lucake jinak já nevím, jestli mám ovu :D ve středu uvidím. :) asi to bude divoký den :) k vůli práci, ale snad mi řekne doktor něco pozitivnějšího než že mě čeká operace cysty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
17.3.13 22:06

@Lucake také mám MS zhruba těch 5 dní, nejsilnější je 2. den. Jenže se mi teď stává, že zřejmě hned po ovulaci začnu slaboulinko špinit, jenom tak do béžova, někdy trošku víc. Mám od 16. až 24. dne cyklu předepsaný utrogestan na zavádění, po něm se to špinění většinou úplně ztratí, nebo zmírní, pak to ale trvá až do MS. Navíc mám zjištěnou malou zásobu vajíček, takže už asi melu z posledního. :(
Jak říkáš, nejlepší na zjištěí ovulace je asi všechno kombinovat - testy, teplota atd. Ani se mi nezdá, že bych objevila něco jako bílek, ale nikdy mi nikdo neřekl, že bych měla mít anoovulační cykly, tak doufám, že ne, když ovu testy mívám jasně pozitivní. Mrknu se na ten graf, jak si psala.
Jinak Ti moc přeju ať se konečně co nejdříve zadaří. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
18.3.13 11:28
@Lucake píše:
@Kissminka na fertility friend je % grafu s ovulaci 11DC 33%, coz je prumer i u ostatnich grafu, takze nemyslim, ze to samo o sobe bude problem. U delsi LF dochazi k zavrtani pozdeji, kolem 10DPO, takze casu ma sliznice podle me dost. Pro zavrtani je problem spis kratka LF nebo spineni pred MS. Jak dlouhou a silnou mas MS? Ja mam dva dny hodne silnou, treti den stredni a slabou a pak jeste den nebo dva vic spinim.

tak to jsme na tom hodně podobně :D ne-li stejně.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
18.3.13 13:11
@Randgrid píše:
@Lucake také jsem HA brala s přestávkami, většinou necelý rok pauza mezi známostnma :) A teď jsem ji brala asi tak 3 roky. :) Uvidíme co se bude dít ;) popravdě nevadilo by mi i teď otěhotnět. Sex jsme měli v období kdy ovu proběhnout mohla. A to neplánovaně. Manžel se asi umí trefit, protože tu většinu času ani nebyl, školení, práce a tak. :)

tak doufam, ze umi i dobre mirit na cil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
18.3.13 13:15

@Kissminka vsechno to jsou jen symptomy, samotnou ovulaci presne ti stejne rekne jenom doktor. Ja hlen poznam nejlip pri samovysetreni cipku, jinak mi prijde spis vodovy, mam kolem ovulace porad mokro a musim nosit slipovky. A taky mam hroznou chut na :hug: :) To me mrzi, ze mas malou zasobu, ja se v dubnu chystam na celkove vysetreni, tak uvidim, co zjisti mne. Ani bych se nedivila, kdybych ve svem veku (35) mela stejny problem. A ten zbytek co tam jeste je bude urcite pochybne kvality. Tak si aspon rikam, ze dokud ovuluju, tak nadeje tu je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
18.3.13 15:08

@Lucake myslím, že je na sebe moc pyšný :D včera mi řekl, na to když jsem mu řekla že se mi něco děje v břiše, jakoby mě popraskávala kůže okolo pupku. On na to, že prd kůže jsi těhotná, bylo toho hodně a několikrát. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí