Otrok detí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9414
29.3.23 12:32
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata :mavam: mám takovou otázečku, jestli jsem divná já nebo potencionální partner :zed: :mrgreen: chlap kolem 50tky,,2 děti, základka první stupeň, expartnerka, celý den v práci, podle jeho slov to s nima neumí, bydlí zvlášť, ale kousek od sebe…má plácnu 5 dnů v týdnů volno a všechno podřizuje im…kolem oběda vyzvedne, buď je rozveze na kroužky, nebo im dělá program, nebo se s nima učí, večer jde k nim, kde čekají na mámu, jako šichta mu končí mezi 7 a 8 večer..k tomu je všechny všude vozi, stačí, když kluk pustí slzu, že chce být s ním a ex žhaví telefón, aby si pro něj přišel…přijde mi to fakt moc jako, on chce být prej super táta, ale jako podle mně ublizuje i těm dětem…oni vůbec nerespektujou jeho koníčky, potřeby, nic…on přijde po noční a vůbec mu nevadi, ze ho po 2 hodinách vzbudí jenom proto, že deti si smysleli, že s ním chtějí do kina a máma to má na háku…když to tak čtu, tak možná asi beru nohy na ramena :mrgreen: :mrgreen: jako znáte někoho, kdo se takhle obětuje dětem a může být šťastný? Vždyť on má výčitky svědomí z toho, že by im něco odmítl :nevim: omlouvám se za anonym, ale podle nicku by mě poznali asi :zed:

To je normální, až si pořídíš děti, tak to poznáš taky. S dětma nejde nic stíhat. A vlastně se to netýká jen dětí…Prakticky cokoliv děláš s nasazením, tak tomu se v očích ostatních obětuješ. Z vlastního pohledu se tomu ovšem plně oddáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@stinga
Samozřejmně starám, máme to na půl, sme rodiče oba stejně…neumím si představit nechat na něm dítě od rána do 8mi do vecera :zed: práve proto se podivuju nad tím, že se stará téměř jen otec…

• Citovat
  • Upravit
56505

Máš děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
29.3.23 12:33

Já bych se zbláznila, jestli ti to, zakladatelko, nějak pomůže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
29.3.23 12:34
@Anonymní píše:
Já samozřejmně chápu, že má starost s dětma..sama dítě mám a je.pro mně na prvním místě…ale člověk musí přeci i žít..kort, když má rodiče dva :nevim:

on nežije? udržuješ vztah se zombie? :think: asi mu momentálně nevadí žít zrovna takto, jinak by se zařídil jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@topazio
Ano mám, a diky skvělé domluvě s ex, mám čas i na koníčky, lásku a kariéru :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30994
@Anonymní píše:
@stinga
Samozřejmně starám, máme to na půl, sme rodiče oba stejně…neumím si představit nechat na něm dítě od rána do 8mi do vecera :zed: práve proto se podivuju nad tím, že se stará téměř jen otec…

A nemyslíš, že je s nimi rád? Plus to špatné svědomí vůči nim asi také bude hrát nějakou roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
29.3.23 12:35
@Anonymní píše:
@stinga
Samozřejmně starám, máme to na půl, sme rodiče oba stejně…neumím si představit nechat na něm dítě od rána do 8mi do vecera :zed: práve proto se podivuju nad tím, že se stará téměř jen otec…

jak od rána, však jsou ve škole ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.23 12:36

@stinga
Ne vždy…

• Citovat
  • Upravit
15506
29.3.23 12:38
@Anonymní píše:
@Hibou
Mně je to šumák, ať to má jak mu to vyhovuje, jen mně zajímalo, jestli je možné takhle spokojeně žít..

Ne nebudeš takhle spokojeně žít. Ty děti nejsou tvoje, nemáš k nim vztah, okrádají te o čas s tvým přítelem. Měla by jsi mít bezdětného partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11481
29.3.23 12:38
@Anonymní píše:
@topazio
Ano mám, a diky skvělé domluvě s ex, mám čas i na koníčky, lásku a kariéru :nevim:

Jeho ex s ním má taky skvělou domluvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.23 12:40

@meluzinka
No tak ona každopádně :mrgreen: možná ji to trochu závidím, má otce i hlídačku v jednom :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
191
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata :mavam: mám takovou otázečku, jestli jsem divná já nebo potencionální partner :zed: :mrgreen: chlap kolem 50tky,,2 děti, základka první stupeň, expartnerka, celý den v práci, podle jeho slov to s nima neumí, bydlí zvlášť, ale kousek od sebe…má plácnu 5 dnů v týdnů volno a všechno podřizuje im…kolem oběda vyzvedne, buď je rozveze na kroužky, nebo im dělá program, nebo se s nima učí, večer jde k nim, kde čekají na mámu, jako šichta mu končí mezi 7 a 8 večer..k tomu je všechny všude vozi, stačí, když kluk pustí slzu, že chce být s ním a ex žhaví telefón, aby si pro něj přišel…přijde mi to fakt moc jako, on chce být prej super táta, ale jako podle mně ublizuje i těm dětem…oni vůbec nerespektujou jeho koníčky, potřeby, nic…on přijde po noční a vůbec mu nevadi, ze ho po 2 hodinách vzbudí jenom proto, že deti si smysleli, že s ním chtějí do kina a máma to má na háku…když to tak čtu, tak možná asi beru nohy na ramena :mrgreen: :mrgreen: jako znáte někoho, kdo se takhle obětuje dětem a může být šťastný? Vždyť on má výčitky svědomí z toho, že by im něco odmítl :nevim: omlouvám se za anonym, ale podle nicku by mě poznali asi :zed:

ano, vzala bych nohy na ramena, ale to je mým nastavením, nikdy bych nešla do chlapa s malýma dětma, protože přesně tohle bych nedávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55

Najdi si někoho jiného.
Ještě to není ani tvůj partner a už bys mu mluvila do toho, kolik času má trávit se svými dětmi…

• Citovat
  • Upravit
559
@Anonymní píše:
@stinga
Negramot?? :nevim: jasně, dětem se věnovat je v pořádku, ale snad má každý právo i dělat něco jiného..život není snad jen o dětech :zed: ale chápu, že někdo nic jiného nemá…

Věř tomu nebo ne, ale pro spoustu lidí jsou děti smyslem života.
Tvůj partner je prostě dobrý otec a svým dětem se snaží věnovat, ikdyž s nimi nežije. Dost možná o to víc. Ty akorát žárlíš, že ho nemáš jen pro sebe :roll:
Jo holka, to sis měla vyhlídnout bezdětného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí