Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13002
29.9.11 15:35

dekuju uz jsem chtela vcera ale pritel byl unaveny a dobre tak ,jinak jsem se chtela zeptat DPO se pocita od pozitiv.testiku nebo teploty mam v tom trosku zmate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 15:38

michaelas2010: Počítá se to ode dne ovulace, to je jasný, ale kdy je, to je trochu těžší určit. :mrgreen: Graf mi počítá ovu nejpozději dva dny po prvním pozitivním ovu testu. Podle teplot by to měl být den, kdy je teplota nejnižší.
Každopádně raději tulení před nebo v den ovu, pak už by mohlo být pozdě. Tak podle testu bych to dnes pojistila na sto procent. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.9.11 15:39

víš ja ted nevím jestli DPO znamena den po ovulaci nebo den po oplodneni. ale asi to je jedno protože asi kazda zenska kdyz chce mimiska a ma ovulaci tak to jen tak nepropasne. tak ze to je asi jedno ale možna se pletu :nevim: . a jak dlouho zkoušíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 15:41

Přímo to znamená „dnů po oplodnění“, ne po ovulaci, já to napsala blbě, i když je oplodnění možné právě jen v den ovulace. Prostě už si můžeš počítat, kolik dní jsi v tom. :mrgreen:
My už se snažíme přes rok. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
29.9.11 15:45
5 mes
michaellevik píše:
víš ja ted nevím jestli DPO znamena den po ovulaci nebo den po oplodneni. ale asi to je jedno protože asi kazda zenska kdyz chce mimiska a ma ovulaci tak to jen tak nepropasne. tak ze to je asi jedno ale možna se pletu :nevim: . a jak dlouho zkoušíte??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
29.9.11 15:46
tak to uz se snazite dlouho
1veverka píše:
Přímo to znamená „dnů po oplodnění“, ne po ovulaci, já to napsala blbě, i když je oplodnění možné právě jen v den ovulace. Prostě už si můžeš počítat, kolik dní jsi v tom. :mrgreen:
My už se snažíme přes rok. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 15:48

michaelas2010: Taky se mi zdá. :-) :cert: Ale když to tak vezmu zpětně, strašně to uteklo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
29.9.11 15:51
no me to taky utika :mrgreen:
1veverka píše:
michaelas2010: Taky se mi zdá. :-) :cert: Ale když to tak vezmu zpětně, strašně to uteklo. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 16:04

Tak třeba už ti to douteklo. :mrgreen:
Když se dneska zadaří… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
29.9.11 16:05
uvidime 11.-12.10. :mrgreen:
1veverka píše:
Tak třeba už ti to douteklo. :mrgreen:
Když se dneska zadaří… :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 16:09

michaelas2010: To je za chvilku, i když za tááák dlouho. :mrgreen: To čekání vždycky, to mě ničí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
29.9.11 16:35
no to mi povidej :mrgreen:
1veverka píše:
michaelas2010: To je za chvilku, i když za tááák dlouho. :mrgreen: To čekání vždycky, to mě ničí. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.9.11 16:49

holky a nechytlo vas nakupovani mini věciček při tak dlouhem snažení a čekani?? my se snažime teprv 1 mesic ale už jsem něco nakoupila protože se nedalo odolat :roll: a mam z toho moc velkou radost kdyz se divam na ty malilinkate věcičky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 16:57

Tak to mě nechytlo, ani mě to spíš nenapadlo, ale už jsem četla, že není priorita na to nemyslet, že se má naopak dělat to, co děláš. Nakupovat, těšit se, představovat si to, že se to pak splní. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
29.9.11 16:59
me zrovna dneska meli tam taaaak nadherny vecicky :lol:
1veverka píše:
Tak to mě nechytlo, ani mě to spíš nenapadlo, ale už jsem četla, že není priorita na to nemyslet, že se má naopak dělat to, co děláš. Nakupovat, těšit se, představovat si to, že se to pak splní. :dance:
michaellevik píše:
holky a nechytlo vas nakupovani mini věciček při tak dlouhem snažení a čekani?? my se snažime teprv 1 mesic ale už jsem něco nakoupila protože se nedalo odolat :roll: a mam z toho moc velkou radost kdyz se divam na ty malilinkate věcičky :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí