Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Strašně moc to řešís. Když mi bylo 27, taky jsem žádný vážný vztah neměla. Ale je fakt, že mi to bylo mnohem více jedno. Vždyť to není žádný věk. Užívej si života.
Ale určitě jsi měla nějaké vztahy předtím, ne? I když jen třeba krátkodobé. Mně už to přijde divný jenom z principu, že budu za tu nechoditelnou, přitom nejsem žádná fúrie ani člověk, který by se nedokázal postarat o domácnost nebo tak
.
@Anonymní píše:
Ale určitě jsi měla nějaké vztahy předtím, ne? I když jen třeba krátkodobé. Mně už to přijde divný jenom z principu, že budu za tu nechoditelnou, přitom nejsem žádná fúrie ani člověk, který by se nedokázal postarat o domácnost nebo tak.
Měla jsem krátkodobé vztahy na sex, jednorázové úlety na jednu noc. Ale taky je fakt, že jsem vztah aktivně nehledala, pracovala jsem, u toho studovala VŠ, měla jsem jiné starosti. První vážný vztah přišel ve 29.
Vážně jsem nepřemýšlela nad tím, jestli zvládnu domácnost
![]()
@jankajj píše:
A nejseš jen na šampony? nebo na chlapy těžce mimo svou ligu?
Oblékáš se obdobně, jako tvoje atraktivní kamarádky? Kolik vážíš a měříš?
Máš čistou pleť, zuby pěkné?
To by mohlo problém vysvětlit. Třeba se jí líbí jen řasnatci, ale ti zpravidla bývají homosexuální, takže si s ní jen popovídají a pak ahoj. ![]()
@Mango_Lassi píše:
Měla jsem krátkodobé vztahy na sex, jednorázové úlety na jednu noc. Ale taky je fakt, že jsem vztah aktivně nehledala, pracovala jsem, u toho studovala VŠ, měla jsem jiné starosti. První vážný vztah přišel ve 29.
Vážně jsem nepřemýšlela nad tím, jestli zvládnu domácnost![]()
To s tou domácností jsem myslela to, že některé holky jsou od pohledu nepoužitelné na život
.
Vidíš, že jsi měla aspoň ty krátkodobé, takový vztah (přátelé s výhodami) jsem měla jeden, ale trval krátce a ukončila jsem to teda já, protože na tohle fakt moc nejsem a nebylo mi to moc příjemné scházet se jenom na tu hoďku dvě kvůli souloži.
@Pavelkowa píše:
To by mohlo problém vysvětlit. Třeba se jí líbí jen řasnatci, ale ti zpravidla bývají homosexuální, takže si s ní jen popovídají a pak ahoj.
To bych pochopila, ale ne, tohle není můj typ. Můj typ je úplně obyč kluk. Vlastně mi kolikrát kámošky říkají, že mám divný vkus, že se mi líbí víc (podle nic) oškliví kluci a ne playboyové ![]()
Tak když myslíš, že použitelnost pro život se odvíjí od toho, jestli se staras o domácnost
já mám jiné priority
@Mango_Lassi teda ja asi anonymni dohodim svyho manzela
..ten by byl spokojenej kdyby jeji prioritou byla starost o domacnost..ja mam totiz taky jiny priority ![]()
@Mango_Lassi píše:
Tak když myslíš, že použitelnost pro život se odvíjí od toho, jestli se staras o domácnostjá mám jiné priority
To byl příklad, nevěděla jsem, jak popsat takovou tu nepoužitelnost. Nejsem třeba bordelář nebo nějaká špindíra a zahrnuju sem i takovou tu schopnost s někým chodit. chtěla jsem jednoduše říct, že jsem použitelná v životě, a ne takový ten případ, co je závislý na mamince a podobně
.
@brumdinka píše:
@Mango_Lassi teda ja asi anonymni dohodim svyho manzela..ten by byl spokojenej kdyby jeji prioritou byla starost o domacnost..ja mam totiz taky jiny priority
Neee, to jsem blbě napsala. Myslela jsem prioritu takovou tu, že nežiju pohlcená divným koníčkem spaní v rakvi nebo něco takového podivného, co by mohlo potenciálního nápadníka odradit
.
@Venetia píše:
ty dokazes potesit
Aha, ja jsem vlastne zapomnel. Tyhle stranky jsou primarne urceny k tomu, aby se tu diskuterky vzajemne tesily, uklidnovaly, dodavaly duvery a sebevedomi, foukaly si na bebinka…
@Cosmopol píše:
Aha, ja jsem vlastne zapomnel. Tyhle stranky jsou primarne urceny k tomu, aby se tu diskuterky vzajemne tesily, uklidnovaly, dodavaly duvery a sebevedomi, foukaly si na bebinka…
tak určitě takovou hrubostí nikomu nepomůžeš
Vždyť udělej jednoduchý pokus.
Zaregistruj se na nějaké seznamce, dej si tam několik ČITELNÝCH fotek, napiš co tě baví, koho hledáš a já ti garantuju, že nejpozději za několik týdnů máš minimálně dobrého kamaráda.
Potom samozřejmě nezapomeň poreferovat, jak jsi dopadla.
Fakt by mě to zajímalo. A předpokládám, že nejen mě.
Co máš vůbec za koníčky a jak si představuješ svůj protějšek?
@PetrBk píše:
Tady se to rozjeloa překvapilo mě kolik lidí se mi tady snaží poradit.
Taky mě napadlo jestli to má vůbec cenu s tim začínat takhle pozdě. Žil jsem takhle doteď, to už těch zbylých pár let můžu takhle doklepat. Že jsem něco prokálel je úplně jasný. No ale asi mě to začalo opravdu žrát, proto to řešim. Proto brouzdám internetem a čtu příběhy podobných tragédů. Proto se ptám sám sebe proč? Kde je vlastně ta chyba? To jsem takový pako?
Naslouchat asi umim, protože jsem tim jednu osobu prý docela překvapil. Bylo to stejně prd platný
Možná bych mohl zkusit toho psychologa. To už mi pár lidí taky doporučilo.
Doklepat? V 29? No ty kokso… Neházej zbraně do obilí!!!
Co schůzka naslepo? Nějaká kamarádka by nedohodila?
Spoustu ženských podle mne panictví přitahuje, ta moźnost chlapa svést a vůbec
…
No že jsem panic, se o mě v kolektivu ví a že by se na mě stály fronty se říct teda opravdu nedá
Kámoška? No to je pro mě taky docela cizí slovo.
@PetrBk píše:
No že jsem panic, se o mě v kolektivu ví…
Taky bys nemusel všechno o sobě vykládat na potkání?
Strašně moc to řešís. Když mi bylo 27, taky jsem žádný vážný vztah neměla. Ale je fakt, že mi to bylo mnohem více jedno. Vždyť to není žádný věk. Užívej si života.