Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@sirikit Nemej strach, ja si dite vychovam jak se patriMiru pravdepodobnosti si moc dobre uvedomuju. Ale asi ty mas kazdeho prokouknuteho a vis, ze to neni posahanec, ktery s nima sympatizuje. Nemusi to byt totiz zasadne nekdo od nich
Jedna věc je být úzkostlivá.
ale druhá věc je záměrně v sobě ty strachy živit. Teď jsi se upnula na „teroristy“, protože se o nich hodně mluví v televizi. Odmítáš prostou realitu, že i s těmi občasnými výstřelky jsme na tom, co se bezpečnosti týče, velmi dobře. A teď se ještě strašíš „pošahanci, co s nimi sympatizují“ a půdou se někam odpálit.
@Anonymní píše:
Mam deti dve a take mam takove strachy. Zvladam skolkove vylety, protoze starsi je uz 5,ale cely den trnu, to se priznam.Ted jeste chystaji dva vylety vlakem, to me klepne;-)Jinak operaci kyly jsme zazili, bylo to rychle, hospitalizace na 2 noci. Nejhorsi bylo udrzet dite nalacno a pak zalezi na reakci na narkozu a jestli ti pak brzy usne. A neni to pupecni kyla? S tou se da jeste neco delat na rehabilitaci.
Dneska školka, do které v září nastupuje náš malej, jela na výlet lodí
,když jsem viděla obrázky na fb na ty lodi, tak si říkám, no být tam moje dítě, tak mě trefí
Takže asi budu úplně stejná. Ale skolka krásně celý průběh během dne komentovala na fb, tak snad byli rodičové klidnější.
@sirikit Tady je vidět jaký jsi ty člověk, že nemáš absolutně žádnou úctu k mrtvým ![]()
@Anonymní píše:
@jenny.fields A jak ty víš, že to dítě ví co prožívám???
Deti to citi… Je naivni si myslet, ze nepoznaji uzkostnou matku.
Doporucuji nesledovat zpravy.
Je vetsi pravdepodobnost, ze na tebe spadne taska ze strechy nez ze se stanes obeti teroristickeho utoku. Media to nafukuji. Jsem z armady a vim, jak to umi media prekroutit…
Jsem matka jedinacka 6,5r, kompenzovany epileptik. Nehodlam mu svyma uzkostma (ani je nemam) znicit detstvi.
@Bábrdl Aha. A kde jsi přišla na to, že já patřím do skupiny těch, kteří ty strachy v sobě záměrně živí? Že bych sehnala psycholožku ![]()
@Anonymní píše:
@Bábrdl Aha. A kde jsi přišla na to, že já patřím do skupiny těch, kteří ty strachy v sobě záměrně živí? Že bych sehnala psycholožku
Člověk, který je úzkostný, většinou rozumem ví, že ty strachy jsou přehnané. A uznává to.
Ale fantazírování o nějakém Jardovi, co se zblázní, dá se k IS a někde se odpálí, to už je prostě přehnané.
@omites Gratuluji, jsem z armádní rodiny, takže vím své a nepotřebuji k tomu média
@Anonymní píše:
@omites Gratuluji, jsem z armádní rodiny, takže vím své a nepotřebuji k tomu média
No tak jsu v klidu, ne? Vis jaka je realita a co uz je fikce
A ze mnoho veci je jen nafoukla bublina.
@Anonymní píše:
@Bábrdl Aha. A kde jsi přišla na to, že já patřím do skupiny těch, kteří ty strachy v sobě záměrně živí? Že bych sehnala psycholožku
přestaň tady kopat do ostatních a zajdi si k psychologovi, nebo to budeš nakonec ty, kdo tvému dítěti ublíží nejvíc
chtěla jsi rady, tak nechápu, co se teď čílíš ![]()
@Amalthea píše:
přestaň tady kopat do ostatních a zajdi si k psychologovi, nebo to budeš nakonec ty, kdo tvému dítěti ublíží nejvíc
chtěla jsi rady, tak nechápu, co se teď čílíš
Chtela utvrdit v tom, ze doba je strasna… ![]()
Byla jsem v Kosovu. Kolegove v Afganistanu. Bavila jsem se se spravodajcema… Je to nafoukla bublina.
Vetsina mych kolegu zije…
@Amalthea tak mi tady ty rady ukaž! Nevím kdo do koho tady od začátku kope. Z toho co tady do mě všichni od začátku jedete že žádná doba nebyla dobrá, nevím, co bych si měla vzít za radu
Rada zní: přestaň sledovat zprávy na tv nova a hoď se víc do pohody.
Mě jednoznačně na strachy pomohlo pořídit si druhé dítě. Taky se o oba bojím, ale už to není ten šílený strach o to jedno jediné dítě. Na strachy moc není čas, jaký je to srumec se dvěma.