Panický strach o syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
1.6.17 23:32
@Anonymní píše:
@sirikit Nemej strach, ja si dite vychovam jak se patri ;) Miru pravdepodobnosti si moc dobre uvedomuju. Ale asi ty mas kazdeho prokouknuteho a vis, ze to neni posahanec, ktery s nima sympatizuje. Nemusi to byt totiz zasadne nekdo od nich

Jedna věc je být úzkostlivá.
ale druhá věc je záměrně v sobě ty strachy živit. Teď jsi se upnula na „teroristy“, protože se o nich hodně mluví v televizi. Odmítáš prostou realitu, že i s těmi občasnými výstřelky jsme na tom, co se bezpečnosti týče, velmi dobře. A teď se ještě strašíš „pošahanci, co s nimi sympatizují“ a půdou se někam odpálit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
1.6.17 23:33
@Anonymní píše:
Mam deti dve a take mam takove strachy. Zvladam skolkove vylety, protoze starsi je uz 5,ale cely den trnu, to se priznam.Ted jeste chystaji dva vylety vlakem, to me klepne;-)Jinak operaci kyly jsme zazili, bylo to rychle, hospitalizace na 2 noci. Nejhorsi bylo udrzet dite nalacno a pak zalezi na reakci na narkozu a jestli ti pak brzy usne. A neni to pupecni kyla? S tou se da jeste neco delat na rehabilitaci.

Dneska školka, do které v září nastupuje náš malej, jela na výlet lodí :zed: :lol:,když jsem viděla obrázky na fb na ty lodi, tak si říkám, no být tam moje dítě, tak mě trefí :lol: Takže asi budu úplně stejná. Ale skolka krásně celý průběh během dne komentovala na fb, tak snad byli rodičové klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.17 23:33

@sirikit Tady je vidět jaký jsi ty člověk, že nemáš absolutně žádnou úctu k mrtvým :cert:

• Citovat
  • Upravit
13141
1.6.17 23:36
@Anonymní píše:
@jenny.fields A jak ty víš, že to dítě ví co prožívám???

Deti to citi… Je naivni si myslet, ze nepoznaji uzkostnou matku.

Doporucuji nesledovat zpravy.
Je vetsi pravdepodobnost, ze na tebe spadne taska ze strechy nez ze se stanes obeti teroristickeho utoku. Media to nafukuji. Jsem z armady a vim, jak to umi media prekroutit…

Jsem matka jedinacka 6,5r, kompenzovany epileptik. Nehodlam mu svyma uzkostma (ani je nemam) znicit detstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.17 23:37

@Bábrdl Aha. A kde jsi přišla na to, že já patřím do skupiny těch, kteří ty strachy v sobě záměrně živí? Že bych sehnala psycholožku :pankac:

• Citovat
  • Upravit
36556
1.6.17 23:39
@Anonymní píše:
@Bábrdl Aha. A kde jsi přišla na to, že já patřím do skupiny těch, kteří ty strachy v sobě záměrně živí? Že bych sehnala psycholožku :pankac:

Člověk, který je úzkostný, většinou rozumem ví, že ty strachy jsou přehnané. A uznává to.

Ale fantazírování o nějakém Jardovi, co se zblázní, dá se k IS a někde se odpálí, to už je prostě přehnané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.17 23:40

@omites Gratuluji, jsem z armádní rodiny, takže vím své a nepotřebuji k tomu média

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.17 23:41

@Bábrdl To není fantazírování, to je holá realita

• Citovat
  • Upravit
13141
1.6.17 23:41
@Anonymní píše:
@omites Gratuluji, jsem z armádní rodiny, takže vím své a nepotřebuji k tomu média

No tak jsu v klidu, ne? Vis jaka je realita a co uz je fikce ;) A ze mnoho veci je jen nafoukla bublina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8641
1.6.17 23:42
@Anonymní píše:
@Bábrdl Aha. A kde jsi přišla na to, že já patřím do skupiny těch, kteří ty strachy v sobě záměrně živí? Že bych sehnala psycholožku :pankac:

přestaň tady kopat do ostatních a zajdi si k psychologovi, nebo to budeš nakonec ty, kdo tvému dítěti ublíží nejvíc
chtěla jsi rady, tak nechápu, co se teď čílíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.17 23:43

@SlecnaSally anebo z něj vychovám opatrného a obezřetného člověka :pankac:

• Citovat
  • Upravit
13141
1.6.17 23:44
@Amalthea píše:
přestaň tady kopat do ostatních a zajdi si k psychologovi, nebo to budeš nakonec ty, kdo tvému dítěti ublíží nejvíc
chtěla jsi rady, tak nechápu, co se teď čílíš :roll:

Chtela utvrdit v tom, ze doba je strasna… :nevim:

Byla jsem v Kosovu. Kolegove v Afganistanu. Bavila jsem se se spravodajcema… Je to nafoukla bublina.
Vetsina mych kolegu zije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.17 23:47

@Amalthea tak mi tady ty rady ukaž! Nevím kdo do koho tady od začátku kope. Z toho co tady do mě všichni od začátku jedete že žádná doba nebyla dobrá, nevím, co bych si měla vzít za radu

• Citovat
  • Upravit
246
1.6.17 23:52

Rada zní: přestaň sledovat zprávy na tv nova a hoď se víc do pohody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3195
2.6.17 00:01

Mě jednoznačně na strachy pomohlo pořídit si druhé dítě. Taky se o oba bojím, ale už to není ten šílený strach o to jedno jediné dítě. Na strachy moc není čas, jaký je to srumec se dvěma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová