Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JJ, už by mohli viď, ať máš klid ![]()
womanz píše:
Dobré ráno, nebo spíš už dopoledne
Tak u nás to konečně začíná, dnes nastoupili chlapi a staví lešení, postupně rozeberou střechu a pustí se do rekonstrukce půdy
Už ať maj hotovo
Holky mám dotaz, nevíte o někom v okolí PCE, kdo má kočárek Roan Marita, případně Kortina? Nebo kde se na něj tady dá kouknout?? Mně se ten hlubokej strááášně líbí, na bazoši apod. je jich k prodeji dost, recenze jsem si pročetla, ale chtěla bych si ho nejdřív „osahat“…
Cortinu trojkolku má kámoška a mohla bych se zeptat, zda jí neprodá, malá bude mít 3 roky. ![]()
V Baby centru je šance minimální, tam mají jiné značky. Pak je tu prodejna Gessleinu a jinak jedině v Pyramidě nahoře je prodena kočárků. Jinak mě nic nenapadá.
Jinak na kočárky ještě do Opatovic, no a potom HK, tam je těch prodejen víc, hned u Aska je Babiez, pak je tam nějaká mega prodejna, ale to přesně nevím kde..a jestli tam teda mají tyhle typy, to taky netušim..
Jahůdka: trojkolku nechci, nějak tomu nevěřim… Navíc malej bude prosincovej a projíždět tím ve sněhu…
Jinak díky za typy, do Opatovic se chystám, jen mě zajímalo, jestli ho někdo z vašeho okolí nemá…
Jo ještě k těm Opatkám, je to tam takový..hehe, zvláštní, na mě ten obchod působil děsně, jako sklad, ale nakoupili jsme tam levně vaničku, mantinely do postýlky a tak..
lyrica píše:
Jinak na kočárky ještě do Opatovic, no a potom HK, tam je těch prodejen víc, hned u Aska je Babiez, pak je tam nějaká mega prodejna, ale to přesně nevím kde..a jestli tam teda mají tyhle typy, to taky netušim..
V Opatovicích mají jen Baby trend a Trendline, ne?
Jahůdka no viděla jsem tam i Firkony, ABC desing, Tako..ale nevim, jak to měněj/neměněj…
Pokud holky nelpíte na nových věcech na mimča a doplňcích, tak Vám ráda za pár peněz prodám věci. ![]()
Dessie píše:
Holky mám dotaz, nevíte o někom v okolí PCE, kdo má kočárek Roan Marita, případně Kortina? Nebo kde se na něj tady dá kouknout?? Mně se ten hlubokej strááášně líbí, na bazoši apod. je jich k prodeji dost, recenze jsem si pročetla, ale chtěla bych si ho nejdřív „osahat“…
V Chrudimi na Masarykově náměstí je obchod s kočárky (na rohu u kruháče) a tam těch Roan Marit mají kvanta.
Jahůdka píše:
Pokud holky nelpíte na nových věcech na mimča a doplňcích, tak Vám ráda za pár peněz prodám věci.
Jééé, no moc ráda bych od tebe něco pokoupila, ale já už toho mám takový hromady až do vel.68, že to nemám kam dávat
![]()
Jahůdka píše:lyrica píše:V Opatovicích mají jen Baby trend a Trendline, ne?
Mají tam kočárů víc. Já tam tehdá viděla V-Crossy a taky Patrona.
lyrica píše:
Jahůdka no viděla jsem tam i Firkony, ABC desing, Tako..ale nevim, jak to měněj/neměněj…
Aha, my tam byli před víc jak 4 rokama pro doplňky na malou.
![]()
Ahoj žabko ![]()
ty jo, tam jsme byli asi před měsícem, co to je za obchod? Já tam měla normálně husí kůži, smrad jak z mrtvoly, kočárky naskládaný na sobě, jsem si s přítelem říkali, co by ta prodavačka dělala, kdybychom chtěli ukázat nějakej z vrchu, nebo nějakej, co měla úplně vzadu a nebylo se tam ani jak pohnout..Jako ani jsem moc nepochytila, jaký tam mají značky, protože jsem se tam ani nemohla rozhlídnout..Já asi narážím na divný obchody
![]()