Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám kojící Anitu a tu jsem si kupovala v Chrudimi. Nádherně mi sedla. Akorát není bavlněná a to může někomu vadit.
popletko: Pěsti držím.
A co myslíte, jdu s holkou ven, na stranu ke kaufu pěkně modro, na druhé šedo. Nu co, jdu přeci jen číhnout na autosedačky do baby centra. Samozřejmě, že se rozprší, takže domů přijdu zmoklá, holka vzteklá, protože nesnáší pláštěnku a jsme doma 10min a ono se vyčasí.
grrrrrrr.
Jahůdko: Ty máš starší dítka, jaké máte autosedačky? 9-18 myslím, to se asi vejde i ta čtyřletá (soudím dle synovce). ![]()
![]()
Tak jsme zpět z KO, dnes 32tt, vše je v pořádku, CS mám pořád 0, brala mi krev no a 5.října nástup na mateřskou
No a přibrala jsem 8kilo od začátku těhu…
lyrica píše:![]()
![]()
Tak jsme zpět z KO, dnes 32tt, vše je v pořádku, CS mám pořád 0, brala mi krev no a 5.října nástup na mateřskou![]()
![]()
No a přibrala jsem 8kilo od začátku těhu…
Gratuluju.
A 8kg je fajn, já to přibrala taky, teda ale za celé těhotenství, díky té cukrovce. ![]()
Jinak CS mi přijde takové na prd. Kamarádka 14 dní před termínem taky 0 a pak jí praskla voda. ![]()
FF ty jo, vidíš a já si říkám, že oproti holkám od nás z diskuze, co mjaí třeba 12kg nahoře, ve stejnym tejdnu, jsem na to ještě dobře..a je fakt, že s tím sladkym to občas přeháním, kdybych se musela hlídat, tak to ani těch 8 nebude.. ![]()
Fááákt? No já jsem si právě říkala, jestli už by se to nemělo nějak měnit..abych pak nepřenášela nevim jak dlouho, takže to nemá až takovej vliv, se to asi může rychle měnit,..
Flyingfrog píše:
Já mám kojící Anitu a tu jsem si kupovala v Chrudimi. Nádherně mi sedla. Akorát není bavlněná a to může někomu vadit.popletko: Pěsti držím.
A co myslíte, jdu s holkou ven, na stranu ke kaufu pěkně modro, na druhé šedo. Nu co, jdu přeci jen číhnout na autosedačky do baby centra. Samozřejmě, že se rozprší, takže domů přijdu zmoklá, holka vzteklá, protože nesnáší pláštěnku a jsme doma 10min a ono se vyčasí.
Jahůdko: Ty máš starší dítka, jaké máte autosedačky? 9-18 myslím, to se asi vejde i ta čtyřletá (soudím dle synovce).grrrrrrr.
My máme Cybex Pallas 9-36kg pro Kristýnku (ta je po Karkulce) a Cybex Solution X 15-36kg pro Karkulku. V BYby centru dobrý na ozkoušení, ale jinak jsou tam drahé a to i s Trefou.
JAko CS je takové pošahané, u někoho se mění plynule,třeba od 30tt a někdo rup a během 14 dnů změna a rodí. ![]()
Jahůdko: Aha.
Chm, mně se tam strašlivě nelíbí ten pultík. ![]()
Jsem se tam dívala na Römery, ale přijdou mi strašlivě široké. A kupovali jste kde?
lyr: To CS se kolikrát ani neuvádí, je to fakt takové celkem na nic. Já sice ke konci měla číslici třeba 3, ale dle doktora vše zavřeno. ![]()
Anet, tak gratulace
hlavně, že je vše jak má být… kámoška taky den před porodem CS 0 a pak druhej den šla malá na svět, je to individuální.
Fly, o počasí mi ani nemluv… já jsem se odhodlala opět odplevelit zahrádku a jen co jsem došla k prvnímu záhonku tak začalo pršet… tak jsme jeli na nákup a teď se mi zas nechce… stejně je to vše mokrý a byla bych jako prase ![]()
ahoj holky,
tak antibiotika, zánět, popraskané cysty a ta jedna tam je, ale neškodná a uvidí se za deset dní až doberu antibiotika, jinak myom vzadu za dělohou 27mm, ten tam prý zlobí, ale zatím se nic neděje, budou si to hlídat.
tak jsem klidnější ![]()
akorát unavená, a to už déle a po atb to bude síla, moc dobře je nesnáším, ale pokud budu moct být doma s malou a nijaké extra věci nebudu muset dělat, tak se to dá vydržet.
anet, gratuluji, já měla CS 0 v pátek, ale s tím, že se něco chystá a v úterý po velikonocích ve čtyři ráno praskla voda, takže pak jim věři nebo nevěř.
to poznáš sama, neboj se a nenech se tímto nesmyslným skore rozhodit.
užívej dobrých zpráv a krásného večera, alespoň mě bylo vždy krásně, když bylo s mimi vše ok ![]()
zuzi:
děkuji, určitě bude lépe ![]()
dnes máme vítání občánků tak jsem zvědavá ![]()
Ahoj holky,
tak jsem někde pořádně nastydla, dostala jsem antibiotika, prý lepší hned než aby se to dostalo k malýmu, doktorka mi udělala výtěr z krku, pro jistotu, mám na ty streptokoky a další svině štěstí, leju do sebe bylinky a jenom bych spala. ![]()
Dneska jsem se zvážila a zjistila jsem, že jsem přibrala za měsíc (23-27tt) asi půl kila ![]()
Zítra jdu na kontrolu na gyndu, tak jsem zvědavá, co se dozvim…
Dessie, kontrola určitě dopadne dobře a antibiotik se neboj, je lepší je brát, než aby se tělo oslabovalo v boji proti bacilům. Z toho půl kila za měsíc si nic nedělej, kolik máš dohromady od začátku těhu?
womanz já mám z toho půl kila docela radost…i když bych nečekala, že zhubnu zrovna v šestym měsíci těhotenství, po těch letech, co na ty svý špeky nadávám
Jinak jsem za prášky taky ráda, já si fakt ty zvířátka v krku s oblibou pěstuju…
Jinak od začátku mám asi 5 kg, což si myslim, že je tak akorát…