Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anet, koukala jsem na ten odkaz už na FB. Ty fotky jsou fakt úžasný
taky si nechám malou nafotit, ale nám ji bude fotit děda, má taky ateliér, sice se nezaměřuje na miminka, ale nafotí rád ![]()
Zuzi no my nikoho nemáme, no a ty fotečky mě zaujaly hned, jak jsem je viděla..chceme si je nechat vyvolat větší a zarámovat, něco taky jako dárek pro příbuzné a tak, myslím, že to je dobrá investice
![]()
Tak to rozhodně
já jsem pořídila jako první dárek pro prarodiče rámeček s fotkou a odlitkama, tak snad to stihnem do Vánoc připravit ![]()
womanz píše:
Tak to rozhodnějá jsem pořídila jako první dárek pro prarodiče rámeček s fotkou a odlitkama, tak snad to stihnem do Vánoc připravit
Jj, to se mi taky moc líbí, asi taky pořídíme
No ale ten bych chtěla i pro sebe,..
![]()
Teda holky, já už začínám být taky pěkně nemotorná… lyr skoro ti závidím, že už to máš vážně za pár
Dneska mě honí chuť na sladký, od rána piju kakao a asi cestou do školy neodolám a koupím si čokošku…
Jinak ty fotky jsou nádherný
Takoví broučkové maličký… už abych ho tu taky měla ![]()
Dessie no neboj, ono to nějak uteče
![]()
S tím sladkým, to mám denně
![]()
lyrica píše:
Teda já už bych klidně rodila, zjišťuju, že mi už dost leze na mozek ta nemotornost..Navíc mám nějaký brečící období, no jsem otravná i sama sobě![]()
Včera jsem domluvila focení s prckem, mrkněte http://www.ywonn.cz/…vorozenatka/
![]()
![]()
Snad Matýsek vykouke včas, termínek focení máme už 5.12., paní fotí novorozeňátka do 14ti dní věku, že jsou to pak takové nádherné fotky, jak se těšíííím
![]()
![]()
lyrica: jeeee to je nadherne…temer jako od anne gedes…
pak jsem doufam daš nejakou fotečku mimiska ![]()
Tajanka viď? a cenově je to úplná paráda právě
![]()
A fotečky? To víš, že dám ![]()
Tak já jsem v Pardubicích 13 let a Pardubickou jsem taky neviděla. ![]()
Tak my chodíme i na rámcové dostihy, máme kamaráda, kterej má koně a jeden závodí, ale není tak dobrej, takže na Pardubickou nikdy mít nebude
proto si nenecháme ujít skoro žádné dostihy, chodíme hlavně na ty kvalifikace na Velkou Pardubickou
pěkné ráno ![]()
Lyri-ty fotky jsou užasný
a jak vyjdou cenově,nějak jsem tam nenašla ceník
tak pokud víš tak písni ju?dík.
a jak je jinak?venku zase hnus,fičí,ale je tam tepleji ![]()
Dobré ráno
Dnes je tam fakt hnus… měla bych jet na nákup, ale vůbec se mi nechce ![]()
Ráno mi bylo pěkně
žaludek na vodě po probuzení jako na začátku těhu
Já jela ráno do školy a ani tam není tak šílená zima, docela se to dá. Červenec to není, ale mohlo by být hůř.
Zuzi to ti nezávidím, já mám dneska až přehnanou pohodu, malej do mě ráno lehce drcnul a jinak spí, normálně mívá ráno a večer dvouhodinovku tance a dnes nic. Tak snad bude brzo líp ![]()
Tak já mám za sebou školku s jednou a cvičení s druhou.
Dneska tam pofukuje, ale jinak je tam teplo.
Tak jsem se prošla vedle do ulice k sousedce na kafe a je tam fakt teplo, akorát ten větřík… Žaludek se po snídani docela uklidnil, ale začínám mít opět hlad a už se to vrací… to abych si dala dřív oběd