Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dessie, taky gratuluju ke kočárku. My už taky máme, chodím se na něj dívat vedle do pokoje
jsem asi praštěná. Já už se tak těším až tam malou zamuchlám a vyrazíme ven ![]()
Ahojte holky ![]()
Ty jo Savi ty jsi ještě celá???
já myslela že si tady přečtu že už to máš za sebou ![]()
Desii gratuluju ke kočárku to je radosti co?
Já ho mám složenej.vypranej v posteli a nejradši bych ho už složila,ale furt si říkám že je ještě čas,ona by do něj chtěla malá lézt
tak ho asi složíme až přijedem z porodky ![]()
Holky, za kolik kupujete plíny? Na kolik by měla vyjít jedna plenka, třeba Pamperska
No jo pořad cela
nějak se ji ještě nechce prďolce ale ja si to beru tak že vlasně termin mam teď v patek to jsou 4 dny a přenašet mně mohou nechat tak 10 dni takže do 14 dnu by to mnělo byt za mnou ![]()
a přeci jen 40 tydnu a 2 tydny je rozdil ![]()
![]()
No s tou mateřskou jsem na ní od 16 zaří a nějak mi ještě nic nepřišlo… Tera přišli mi penizky za nemocenskej do 15zaři a tu mateřskou furt čekam ![]()
Womenz-plínky kupuju v akci a pamperska by měla vyjít pod 3 kč ty nejmenší,nejlépe kolem 2,50kč za jednu.ty ještě nemáš nakoupeno? ![]()
Savi-no tak to může být ještě dlouhý co?ale neboj ono to přijde brzy a s tou mateřskou tedy nevím,ale už bys ty prašule mohla mít teda ![]()
Hani no právě že mám, kupovali jsme je v Makru, ale jaksi jsem se přepočítala a mám jich strašně moc, přesněji ty pampers Aktiv New Baby Mini 2 108ks, tak bych je chtěla udat, protože to fakt nevyužiju… asi tak 4-6 balíků bych poslala dál, nechcete některá? řekněte si cenu
Njj plínek no zatím jsem koupila 3 balíky 1 velikosti hagiis a to sou tak majiiinky že tera doufam že se do nich mala vejde :d ![]()
Tak pokud chceš zajistím Ti velikost 2, fakt jsem to přehnala
mám doma asi 20 balení ![]()
a jooo,já si vzpomínám žeš to psala
já bych ti od nich odpomohla,ale myslím že mě to bude stačit co mám,těch dvojek mám asi 4 balení,a jestli bude malej velkej tak taky budu mít co dělat aby jsme je unosili ![]()
hanulka78 píše:
A to máš jen těch 2 20 balení?????
jo
no 20 asi ne, ale 15 určitě… brali jsme je tenkrát z makra kvůli vozíku za kolo… a já si jaksi neuvědomila, že velikost 3 unosíme déle než velikost 2 ![]()