Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
29.10.11 22:35

Jasně Savi, s Tebou počítám :-D až budeš doma z porodnice tak mi dáš vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
1.11.11 08:49

Tak mateřska mi nepřišla vysrali se na mně.. :pocitac: A ja bohužel už nemam tolik síl se tam jít s nima hadat tak počkam až se mala narodí a pujde se… Ale stejně nechapu proč.. Jsem normalně zamněstnana papiry jsem odnesla vše jak mi nařidili a prd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
1.11.11 08:56

to já bych to jen tak nenechala, zkus si tam zavolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.11.11 09:25

Savi a bavíme se o mateřské nebo rodičáku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
1.11.11 09:38

holky a od kdy se vyplácí mateřská?myslím jako kolik dní-týdnů od zažádání?Já třeba nastoupila 23.10.tak kdy mám počítat s prachama :mrgreen: ted čekám až mi to v práci pošlou na ten uřad a pak tam mám zajít cca 3 týdny a pak odnést zpátky na pracák,tak abych nebyla jako měsíc třeba bez peněz,páč rodičák jsem musela ukončit dřív,ale ten my asi za ten říjen ještě daj né?je v tom bordel :cert:
Savi jak dlouho už čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.11.11 09:44

Co to všechno musíš udělat? To kvůli tomu, že jsi byla na rodičáku? Já to jen dala do práce a o zbytek se postarají oni..mělo by to bejt do 30ti dnů od podání žádosti-nástupu na PPM..já jsem nastoupila 5.10., tak ti pak povim, kdy a jak mi to přišlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
1.11.11 09:50

jojo kůli rodičáku,musela jsem nejdřív jít zrušit rodičák,odnést papíry na MD do práce a ted čekám než to z práce vyřídí abych si proto mohla dojít na ten uřad a od nich to zase ponesu na pracák,no je toho hodně :nevim: a to mi nikdo nedá vědět jestli už to na tý socce maj hotový,to tam budu muset zajet,no pak mi dej vědět kdy to přišli prašule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.11.11 09:53

Hmm, tak to je zmatek teda dobrej..jako já jsem zvědavá, kdy ty prašule příjdou, snad s tím nebude nějakej problém, do práce jsem to dávala hned na začátku října, tak uvidíme..limit jim dávám 25.11. pak se hodlám ozvat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
1.11.11 13:03

koukám, že mají na vše dost času, ale běda, jak jim někdo něco nedodá v termínu, to je děs :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
1.11.11 13:42

No o mateřsky rodičak si mam žadat až po naroyení..ale pravě že mateřska mi nepřišla při tom mi v praci řekli že je vše ok že mi ji socialka musi poslat… zavolala kdybych věděla kam :zed: ptž sem byla na jedny socialce se ujistit jestli je vše ok a oni mi řekli že do narozeni miminka nic neřeši že si mam jit na druhou socialku a tam si to zjistit.. copak ja to tady znaam sem rada že sem našla tudle :zed: kousek od naměsti je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.11.11 13:44

Savi ty to nějak motáš..mateřská je před rodičákem o ten si žádáš ale kousek před koncem mateřský..
Takže budeš normoš pobírat těch 28 tejdn PPM? A pak rodičák? Já jsem si právě říkala, že když jsi tak mlaďoukná, jestli máš odpracováno těch 270dní,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
1.11.11 13:50

Pravě že mam :D už od 16 makam a studuju dalkově :-) Ja vím že rodičak si mam žadat ale pravě že mam pobirat ještě tu mateřskou…no tak zatim o penize neni zas takove nouze tak se nebudu trapit a počkam do narozeni snad to bude každym dnem…a pak si to tera vydupu jako :zed: pokusim se teď někam zavolat mrknu na net a uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.11.11 13:51

Savi no tak to jo, já právě nevěděla, tak promiň :oops: No jako taky jsem zvědavá, kdy jí pošlou..ale přece to řeší tam u zimáku, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
1.11.11 13:51

nevite nahodou stranky pardubicky socialky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.11.11 13:53
Savi7 píše:
nevite nahodou stranky pardubicky socialky?

http://www.cssz.cz/…ardubice.htm
Jiné nejsou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová