Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasně Savi, s Tebou počítám
až budeš doma z porodnice tak mi dáš vědět
Tak mateřska mi nepřišla vysrali se na mně..
A ja bohužel už nemam tolik síl se tam jít s nima hadat tak počkam až se mala narodí a pujde se… Ale stejně nechapu proč.. Jsem normalně zamněstnana papiry jsem odnesla vše jak mi nařidili a prd ![]()
holky a od kdy se vyplácí mateřská?myslím jako kolik dní-týdnů od zažádání?Já třeba nastoupila 23.10.tak kdy mám počítat s prachama
ted čekám až mi to v práci pošlou na ten uřad a pak tam mám zajít cca 3 týdny a pak odnést zpátky na pracák,tak abych nebyla jako měsíc třeba bez peněz,páč rodičák jsem musela ukončit dřív,ale ten my asi za ten říjen ještě daj né?je v tom bordel ![]()
Savi jak dlouho už čekáš?
Co to všechno musíš udělat? To kvůli tomu, že jsi byla na rodičáku? Já to jen dala do práce a o zbytek se postarají oni..mělo by to bejt do 30ti dnů od podání žádosti-nástupu na PPM..já jsem nastoupila 5.10., tak ti pak povim, kdy a jak mi to přišlo..
jojo kůli rodičáku,musela jsem nejdřív jít zrušit rodičák,odnést papíry na MD do práce a ted čekám než to z práce vyřídí abych si proto mohla dojít na ten uřad a od nich to zase ponesu na pracák,no je toho hodně
a to mi nikdo nedá vědět jestli už to na tý socce maj hotový,to tam budu muset zajet,no pak mi dej vědět kdy to přišli prašule
Hmm, tak to je zmatek teda dobrej..jako já jsem zvědavá, kdy ty prašule příjdou, snad s tím nebude nějakej problém, do práce jsem to dávala hned na začátku října, tak uvidíme..limit jim dávám 25.11. pak se hodlám ozvat..
koukám, že mají na vše dost času, ale běda, jak jim někdo něco nedodá v termínu, to je děs ![]()
No o mateřsky rodičak si mam žadat až po naroyení..ale pravě že mateřska mi nepřišla při tom mi v praci řekli že je vše ok že mi ji socialka musi poslat… zavolala kdybych věděla kam
ptž sem byla na jedny socialce se ujistit jestli je vše ok a oni mi řekli že do narozeni miminka nic neřeši že si mam jit na druhou socialku a tam si to zjistit.. copak ja to tady znaam sem rada že sem našla tudle
kousek od naměsti je
Savi ty to nějak motáš..mateřská je před rodičákem o ten si žádáš ale kousek před koncem mateřský..
Takže budeš normoš pobírat těch 28 tejdn PPM? A pak rodičák? Já jsem si právě říkala, že když jsi tak mlaďoukná, jestli máš odpracováno těch 270dní,..
Pravě že mam
už od 16 makam a studuju dalkově
Ja vím že rodičak si mam žadat ale pravě že mam pobirat ještě tu mateřskou…no tak zatim o penize neni zas takove nouze tak se nebudu trapit a počkam do narozeni snad to bude každym dnem…a pak si to tera vydupu jako
pokusim se teď někam zavolat mrknu na net a uvidime…
Savi no tak to jo, já právě nevěděla, tak promiň
No jako taky jsem zvědavá, kdy jí pošlou..ale přece to řeší tam u zimáku, ne? ![]()
Savi7 píše:
nevite nahodou stranky pardubicky socialky?
http://www.cssz.cz/…ardubice.htm
Jiné nejsou..