Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
24.11.11 14:14

Jak se máte? :mavam: My celkem fajn, Matýskovi je zítra týden :srdce: Ale máme trápeníčko s prdíkama, tak jen konejšíme a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
24.11.11 14:32

Já letos holky nepeču,prdím na to s tím pupkem už moc dlouho stát nevydržím,stejně napeče má mamča a doveze,beztak tu budou na vánoce když já mám ten termín :mrgreen: ale už začala péct tak se těším :mrgreen:
Lyri a dáváš malýmu něco na ty prdíky :?: snad se netrápí moc :srdce:
a co Savi-jak malá?už není holky tolik času na pc co? :mrgreen:
Renč-vítej a je tu i dost zasloužilých matek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
24.11.11 14:34

hanul masíruju mu bříško Pupíkem, nahřejvám plenku a dneska jsme koupili Sab Simplex…teď se konečně pořádně vysrajdil a vyprděl, tak snad bude líp, už se mu zavíraj očka, jak je unavenej 8)
Jinak času na PC fakt moc není, hjen hodím na FB fotky a letím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
24.11.11 14:38

Lyr-dobře děláš s tím masírováním :palec: určo se mu brzy ulevý :srdce: Holky tak mi přišel konečně ten papír s výměrem na MD.když si chci vypočítat kolikbudu brát měsíčně počítám do toho i víkendy?Nebo klasika všechny dny v měsíci třeba 30× denní částka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
24.11.11 14:40
hanulka78 píše:
Lyr-dobře děláš s tím masírováním :palec: určo se mu brzy ulevý :srdce: Holky tak mi přišel konečně ten papír s výměrem na MD.když si chci vypočítat kolikbudu brát měsíčně počítám do toho i víkendy?Nebo klasika všechny dny v měsíci třeba 30× denní částka?

Mě nepřišlo žádný vyjádření ale rovnou peníze.. :think:
A je to teda ta částka krát počet dní v měsíci..všech dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
24.11.11 14:43

Já to musela poslat do prahy,tím že jsem rušila ten rodičák víš tak mi to dnes konečně přišlo a taky mi konečně přišla část mateřský :mrgreen: takže v pondělí s tím papírem zajdu na pracák a pak mi konečně doplatěj ještě ten rodičák.a částka tý mateřký jestli to teda budou počítat všechny dny tak jsem mile překvapená :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
24.11.11 14:45

Taky jsem byla docela překvapená, tolik jsem ani nepočítala,..hlavně jak jsem s tím měla ty problémy, tak jsem byla i překvapená, že to fakt vyřešili brzy a nenechali mě na peníze čekat..přeci jen teď teprve zjišťuju, co všechno je ještě potřeba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
24.11.11 15:21

Ahoj Anet :-) Koukala jsem na fotečky a malej je fakt kouzelnej a tobě to taky moc sluší.. jaké to je, chodit najednou bez bříška? já si to jaksi neumím představit :lol:
Mě taky přišel nejdřív výměr a hned na to peníze na účet, za každý den včetně víkendů a jsem taky mile překvapena :lol: no jo do května a pak si dám asi rodičák na dva roky, stejně chceme pak do těch dvou let další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
24.11.11 15:24

Zuzi :mavam:
Je to zvláštní, teda teď už jsem si docela zvykla, to je fakt, ale v porodce jsem se párkrát přistihla, jak si ho hladím, přitom malej vedle mě v postýlce :oops: Zvykneš si ale..
Jinak díky za pochvalu :* Ale stejně tam mám místo bříška takový plandavý ,,něco,, no mazec :lol: A jsi odvážná, s tím druhým mimčem, já bych o tom nechtěla ani slyšet teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.11.11 16:47

Anetko Matýsek je vážně nádherný dítko :-) A prdíky se zlepší… A jak ti spinká, vyspíš se trochu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
24.11.11 18:00

Anet, tak po porodu o tom asi taky nebudu chtít ani slyšet :lol: aletak za ty dva roky se do toho snad pustíme znova :-)
Dnes kontrola na jedničku, CS2 ale jinak se prý zatím nic nechystá… to mě docela sklamalo, už to chci mít za sebou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
24.11.11 18:07

Dess díky moc :* No jako nespinkáme skoro vůbec, díky těm prdíkům, ale jako dá se to,, přítel mi moc moc pomáhá :pankac: :pankac: :pankac:

Zuzi nezapomeň, že já měla CS2 v 41tt a podívej, jak jsem porodila.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
24.11.11 18:12

napiš návod :-D copak tomu předcházelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
24.11.11 18:13
womanz píše:
napiš návod :-D copak tomu předcházelo?

Uklidila jsem koupelnu a jeli jsme do Hradce na nákupy..při cestě zpátky už mě pobolívalo bříško.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
24.11.11 18:19

Holky já se dala do balení tašky, vzhledem k dnešní příšerný noci začínám počítat se vším… A jsem úplně bezradná :D Sedim tu nad megataškou a mám pocit, že na to, že je skoro plná v ní není vůbec nic :D Zítra budu muset ještě pár věcí dokoupit, ale stejně… Lyr poraď, ty to máš z první ruky, vím, že jsi psala, že nebyly ani košile ani oblečení pro malýho, košile mám, pro jistotu sbalený, ale jak s tim oblečenim pro mrňouse, mám něco balit už teď nebo stačí když případně někdo doveze? A jestli něco s sebou, tak co a kolik? Ááá, připadám si neschopná už teď, jak to pak proboha zvládnu s malym? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová