Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
353
8.6.10 07:59

Ahoj :kytka:

Mas-držim všechno co jde abych vydržela :pankac:

Founiku-taky spíš nechápu že se ani trochou nezmíněj…holt doktoři jsou asi svatí :andel: …no,ale co se dá dělat,se nebudu rozčilovat :palec:

maminy,nestrašte mě že se malej nebude chtít vozit v kočárku 8-o …to by bylo fakt na Bohnice :jazyk: a kort v létě kdybych nosila šátek nebo takové to „nosítko“ s popruhama tak bych byla zpocená jak vrátka od chlíva :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
9.6.10 08:30

Očko tak jak ti je? Venku je místama vedro na padnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
9.6.10 11:28

Popelko,jsem zalezlá doma,stažený žaluzky…dávám si sprchy…chtělo by to větrák 8-) jo a piju jak o závod,zato pak lítám stále čurat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
10.6.10 20:17

Holky tak musím říct, že koupálko na Cihelně nejni vůbec špatný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
10.6.10 21:29

Founíku a už je otevřený? No asi jo, když není špatný. Tak to my zajdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
10.6.10 21:35

Popelko jojo na netu mají psáno od 13 hod ale ve středu měli už od 12 a dnes od 11, zítra když bude pařák jako že asi jo tak taky od 11,o víkendu klasika 9-19. Jen teda voda ve velkém bazénu je trošku ledárna ale dá se, jen ty naše prťavý holky tam za pár vteřin drkotaly zubama.

Zítra jdem zkusit plavečák, ten má už od 10, ale je to blíž. A co psaly na netu tak mají otevřeno jen do 30. června, to bude v létě na cihelně asi pěknej nátřesk. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
11.6.10 07:37

Ahoj holky, já normálně vůbec nestíhám. Je toho nějak čím dál víc.

Očko, držím pěstičky, ať to pěkně a hlavně rychle zvládneš. Hlavně, ať je vše v pořádku :kytka:

Míšo, vítej. Pohodové jsou tu myslím všechny.

Pavli, jj … Východočeská tiskárna. Znáš? Když jsi z reklamky, tak asi máš zkušenost, že. Já nějak nevím, zda se chlubit nebo stydět. Ale já jsem z oblasti čísel, tak tisk opravdu ovlivnit nemohu :think:. A co je nového? Já vůbec nestíhám březňátka číst. Je nás tam moc, hodně se toho napíše, takže to vypouštím :-(. Udržuju kontakt hlavně s Bulinkou a vlastně s Tebou. Ještě mám kontakt na Zet, ale ta tam taky moc nechodí :nevim:. Asi toho taky má moc.

Petit vítej zpět. V těhle vedrech by Ti ale bylo lépe na Seči, ne? My zrovna jedeme na víkend k rodičům manžela (u Rabštejnské lhoty). A jinak chápu, mně se teď po domě rozběhla koťata a je to teda mazec … 3 děti+4koťata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
11.6.10 16:16

Ahoj maminy :kytka:
koukám jak je teplíčko tak tady ani nožka a všichni jsou u vody…holky jak vám závidim :oops: já jsem radši zalezlá doma a dávám studené spršky…jasan ale že je líp někde na koupálku :pankac:
jinak abych pravdu řekla víc se mi líbí na cihelně-je tam víc míst kam může člověk zalézt-strom,stín atd…no a taky tam maj trochu větší výběr mňamek…ikdyž letos mám s langošem holt smůlu :mrgreen:
jinak doufám že by se mohlo uskutečnit „naše“ setkání?co myslíte? :kytka:

dneska jsem byla na monitoru v nemocnici a teda potila jsem se dost :pankac: naštěstí vše dobré a tak jsem mohla jít :dance:

a poslední věc-už můžu rodit,manža se mi vrátil :potlesk:
přeju hezký zbytek slunečného dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
14.6.10 09:20

Bauky Holky,Omlouvam se,že jsem tu nebyla,ale zasekla jsem se na Facebooku a Naty je desny šídlo :mrgreen: 9.června ji bylo 8mesicu a poprve se posadila :dance: Ma 9kilo a 7Ocm takova naše dlouhanka. Taky se umi pekne vztekat hlavne když se ji neco nelibi. Ty vedra byli přišerny chodili sme jen k večeru ven. A dneska prši aspon se vyčisti vzduch a bude zase lip :)

Mejte se všichni mooooooc krasne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
14.6.10 09:27

livi:jasné že znám :) občas jsme u Vás tiskli a poslední půl rok co nám zkončila hl.tiskárna kt. jsme měli tak u vás tiskneme docela dost bych řekla.A myslím že spokojenost hlavně co se týče korektur.tiskneme tam hlavně katalogy a když je tam třeba nějaká nejasnost v tiskových datech tak paní hned zavolá a řeší to takže dobrý :)
No četla jsem že toho máš hodně není se čemu divit :palec: však v poho hlavně že se máte dobře.jak rostou holky dobrý?to je mazec jak to utíká že?za chvilku 5měsíců:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.6.10 10:42

Livo, na Seči by mi sice bylo možná líp, co se počasí týče, ale já už tam fakt lezla po zdi. Dva měsíce o samotě a člověk si připadá jak totální blázen, už jsem mluvila sama se sebou a plánovala si, co „my“ budem zas celý den dělat. A nemyslela jsem sebe a malou :mrgreen: Ale teď už je vše ok, chodíme ven, potkáváme lidi a jsme naprosto spokojené, já i Linda :-)

Bydlím v Pcích skoro 4 roky, ale ještě jsem se nebyla koupat jinde než v lázních. Vlastně jo, jednou jsem byla na Mělicích? Nevím, jestli je to správně. Přírodní koupání, mega moc lidí..ale pěkná voda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
14.6.10 10:49

Petite teď je to na Mělicích s vodou trochu vachrlatý, jeli jsme tam v sobotu a když jsem viděla ty přehršle řas, otočili jsme to a frčeli na Hrádek, tak bylo fajně :)

Na Cihelně je to podle mě lepší než v lázních - větší prostor, víc se ty lidi rozprostřou (hlavně ti s prckama :o))

Jasminek Jé ta je dobře veliká :) to je paráda! A koupat se nechodíte v těch vedrech někam?

Očko A to chceš to setkání uskutečnit ještě před porodem? Abychom tě pak neodvážely my :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.6.10 10:53

Já vlastně ani nevím, kde je Cihelna ani Hrádek :mrgreen: :mrgreen: Asi bych se měla stydět.. No stejně to teď zrovna na koupání není a navíc je malá nachlazená z toho neustálého střídání počasí. Má rýmu jak trám ňákou teplotu. Jestli to takhle půjde dál, tak nevim nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
14.6.10 11:02

Cihelna je to velký koupaliště http://www.koupalistepardubice.cz/, je u cykostezky na Kuňku. Já tam byla letos poprvně, taky nejsem původně z Pce. A Hrádek je písák kousek od Stéblový .. ale přesněji to popsat nedokážu :)

Tak až se uzdravíte, můžete si dát výlet po místních vodních plochách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
14.6.10 11:19

Jasminek to je Naty fakt veliká. Naše Eli má v 8. měsících 67cm a necelých 7 kilo. Zato je k neudržení…leze mi naprosto všude a přes všechno, snaží se všude chodit…v kombinaci s Mikulou děs běs.

Včera jsme Elišku pokřtili a dneska všichni ležíme s rýmou. To počasí je sice prima, ale nemuselo by se tak střídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová