Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Protože jsem hodná, naivní a hloupá?
Jenom to prostřední. A to se dá léčit.
@Anonymní píše:
Protože jsem hodná, naivní a hloupá?
Tak s tim neco delej a mej se vic rada. Muzes zacit treba tim, ze toho vometaka posles do zadele, tohle fakt nepotrebujes. ![]()
@Bafonek píše:
Zakladatelko, když má narážky na cokoli a ještě brousí po seznamce, tak ho pošli zpět do oběhu a obnov svůj profil na seznamce.![]()
To je hezké sice, ale nechce se mi do toho.
Chci být sama. Byla jsem s mužem před tímto a přejmenovala jsem si ho pro sebe na ďábla…
Boha jeho, vykašli se na něj. Nelibis se mu taková, jaká jsi a ještě je stále aktivní na seznamce. Rozhodně máš na víc ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem hned na začátku říkala, že poznám, jestli mi bude lhát.
Na druhou stranu jsem mu nedávno říkala, že nechci děti. On tvrdí, že by další chtěl. Jsem bezdětná, je mi 36. Může ale kecat…
Vykašli se na něho a najdi si takového, který nebude po Tobě chtít děti
![]()
@Anonymní píše:
Ptal se mě, jestli jsem neuvažovala o zvětšení prsou, o umělých nehtech a prý se mu líbí jiná úprava přirození než moje.
Tak tohle by mi chlap rekl jen jednou a uz by letel…jako promin, ale tohle je normalne ponizujici. Je to normalni narcis…vykasli se na nej, protoze se budes jen trapit.
@Anonymní píše:
Ptal se mě, jestli jsem neuvažovala o zvětšení prsou, o umělých nehtech a prý se mu líbí jiná úprava přirození než moje.
Ty uz jsi tu psala, ze jo? Prosim te zustan sama sebou a najdi si nekoho, kdo te bude mit rad prave takovou. Proc s nim jsi, co ti to dava ten vztah?
@Silverine247 píše:
Tak s tim neco delej a mej se vic rada. Muzes zacit treba tim, ze toho vometaka posles do zadele, tohle fakt nepotrebujes.
Máš pravdu. Já ale uvažuji, jestli se ho na to zeptat nebo týden koukat na ty stránky, jak často je aktivní.
Prý vometáka.
On mi ale tvrdí, že se mnou chce být do konce života.
Chceš být sama, ale jdeš se poradit, zda kopnout do zadku chlapa, který kritizuje tvůj vzhled a je aktivní na seznamce? Omez sluníčko, prosím tě ![]()
Tak intuice ti radí, že se na něho máš vykašlat, tak ji poslechni a pusť ho k vodě
@Silverine247 píše:
Ty uz jsi tu psala, ze jo? Prosim te zustan sama sebou a najdi si nekoho, kdo te bude mit rad prave takovou. Proc s nim jsi, co ti to dava ten vztah?
Ano, psala. Nikdo takový neexistuje. Jsem divná. Vím to.
Sex s ním je úžasný. Nikdy jsem nic takového nezažila.
Mně by to vadilo a to tak že dost. Zadaná osoba nemá na seznamce co dělat. I kdyby jen koukal na fotky holek, proč jako? Pokud se chce vizuálně potěšit, může na fotky koukat kdekoliv jinde, Instagram, specializované weby atd.
Taky ty narážky na tvůj vzhled - chlap který je do tebe blázen tě vidí jako celek, nebude tě kritizovat jednou za to, podruhé za to.
Být Tebou, klidně si obnovím profil na seznamce taky. Až tě tam ten tvůj uvidí, bude koukat jak puk ![]()
@Anonymní píše:
Tušila jsem to, když měl narážky na moje prsa, nehty atd.
Co prosím? Po takových narážkách má preci ihned následovat odchod a smazání čísla.
@Silverine247 píše:
Raději nebudu psát, s kolika muži jsem spala…Mám s kým srovnávat, takhle to napíšu.