Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Je to otravný, je. Nezmíním tu seznamku. Na ten výlet zítra nebudu moct jet. Chce se mi brečet. Už ho nikdy neuvidím.
Holka nestastna, jak ja ti rozumim.
Taky mi pri te predstave vstavaly chlupy uplne vsude. Ono je to v podstate trochu jako droga. Na jednu stranu vis, ze je to spatne, na druhou stranu se te chemie nechces vzdat a vis, ze abstak bude hruza, kor kdyz te ten druhy premlouva. Ver mi, ze se ti ulevi, je to to nejlepsi, co pro sebe muzes dlouhodobe udelat. A na tu terapii bych byt tebou taky zasla si trochu preprogramovat mozek (nemyslim to zle, pusobis docela nestastne). ![]()
@Silverine247 Ale proč uživatelka K. Rocankova píše, že nemám s ním nic řešit a hodit se do klidu?
Mám pocit, že to dělám už dlouho, ale uvnitř cítím smutek.
@Anonymní píše:
A to ti můžu říct přesně. Druhou takovou hodnou blbou by už nenašel. Nebo až za dlouho.
A když to víš, tak proč ze sebe děláš ještě větší blbku? Sama sebe si nevážíš a po druhých bys to chtěla???
@Anonymní píše:
@Silverine247 Ale proč uživatelka K. Rocankova píše, že nemám s ním nic řešit a hodit se do klidu?
Podivej, v momente, kdy ti vztah (ci jeho jakakoliv forma) vice bere nez dava, je treba z nej vystoupit.
Pokud by slo jen o sex, klidne si to uzivej, minimalne do doby, nez najdes neco lepsiho, pripadne opravdovy vztah. Jenze ty tohle evidentne neumis, takze te to nici a vytvari plane nadeje.
@Anonymní píše:
My se vídáme, když on má čas přijet. Celých deset měsíců rozhoduje on, kdy se uvidíme. Dnes večer se neuvidíme, hlídá dítě. Na večeři mě nikdy nevzal a ani nevezme. Šetří.
A ano, líbí se mu to se mnou v posteli.
Nechci být zlá, ale skoro se mi chce napsat dobře ti tak…
@Anonymní píše:
Ne kazdy to umi, to kamaradstvi s vyhodama. Ja na to nejsem, taky jsem se hazela do klidu a snazila se nic neresit, ale proste mi to neslo. Dneska uz bych to mozna dala, ale nesmely by v tom byt emoce.
Jestli jsi do toho vometaka zamilovana, tak ti nic jineho nez blokace nepomuze.
@Anonymní píše:
Je to otravný, je. Nezmíním tu seznamku. Na ten výlet zítra nebudu moct jet. Chce se mi brečet. Už ho nikdy neuvidím.
To už je trochu hysterická reakce ale teda ne…
@DoktorkaZorkaHorká píše:
A když to víš, tak proč ze sebe děláš ještě větší blbku? Sama sebe si nevážíš a po druhých bys to chtěla???
Budu upřímná. Byla jsem šťastná, že mě nějaký muž chce. Postupem času se to dostalo do fáze, která je pro mě hraniční.
To už je trochu hysterická reakce ale teda ne…
Ne že hysterická. Budu se zítra usmívat a hrát pohodářku a za pár dní mu řeknu, že si ho musím do blokace?
Věř mi, jak jsem dvěma milencům a poslednímu partnerovi řekla, že s nimi nemůžu být v kontaktu, tak stejně volají, píšou. Proto jsem si ty tři dala do blokace.
@Anonymní píše:
Budu upřímná. Byla jsem šťastná, že mě nějaký muž chce. Postupem času se to dostalo do fáze, která je pro mě hraniční.
1. A co ještě by tě udělalo šťastnou?
2. To se vše ve tvém životě odvíjí od něj?
Toto závislé (teď na něm, příště na jiném) chování tě dovede leda tak do pekla, na čemž to, že tě ani nikam nevezme, má už ten nejmenší podíl…
Beru zpet. Kdyz te nevezme na veceri, tak to ne. A jeste jezdi kdyz on ma cas, vse je podle nej. Pry setri. Jo aha. No ma te asi jako jidelnu a na sex. Bud s nim, jestli ti to nevadi. Kdyby te neseznamil s dcerou, typovala bych, ze je ženatý.
@Anonymní píše:
Ne že hysterická. Budu se zítra usmívat a hrát pohodářku a za pár dní mu řeknu, že si ho musím do blokace?
Věř mi, jak jsem dvěma milencům a poslednímu partnerovi řekla, že s nimi nemůžu být v kontaktu, tak stejně volají, píšou. Proto jsem si ty tři dala do blokace.
Měla jsem na mysli to tvoje zoufalé - už ho nikdy neuvidím…
@Miainautumn píše:
1. A co ještě by tě udělalo šťastnou?2. To se vše ve tvém životě odvíjí od něj?
Toto závislé (teď na něm, příště na jiném) chování tě dovede leda tak do pekla, na čemž to, že tě ani nikam nevezme, má už ten nejmenší podíl…
Nedokážu Ti teď na ty otázky odpovědět.
Vím, že se to nemá, ale řekla jsem mu to přes telefon, že se už neuvidíme. Nebylo kdy jindy, má teď v péči dítě. Řekl, že ho to mrzí a že s tím nic neudělá.
Měla jsem na mysli to tvoje zoufalé - už ho nikdy neuvidím…
Ale to je přece pravda, že se už neuvidíme. Vlastně jo, mám půjčenou jeho knihu. Byla drahá.
My se vídáme, když on má čas přijet. Celých deset měsíců rozhoduje on, kdy se uvidíme. Dnes večer se neuvidíme, hlídá dítě. Na večeři mě nikdy nevzal a ani nevezme. Šetří.
A ano, líbí se mu to se mnou v posteli.