Partner opět aktivní na seznamce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
My Melody
31.7.20 14:00
@smutny klaun2 píše:
Tak ho jemně upozorni, že se ti líbí jiné přirození, než je to jeho. Myslím, že takový arogantní a hloupý blbeček tohle nerozdýchá.
:palec: :D
A mela by mu hned nakopcit linky klinik, ktere zvetsuji a zlustuji penis injekcemi a delaji lifting ovisnutych kouli. :) Nekecam, fakt se takove upravy muskeho prirozeni delaji.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 14:00
@Mišu G píše:
Zakladatelko nezlob se, ale opravdu jsi hloupá, podle všeho, co tady píšeš. Má Tě omotanou kolem prstu. Ty to asi i víš, ale nějak Tě jakoby baví v tom setrvávat. Asi je to jen kvůli sexu a těm sladkejm kecům. Rozhodně nepůsobíš jako žena, které je 36. A pokud víš, že máš silně vyvinutou intuici a můžeš se na ni spolehnout, tak tím víc mi nejde do hlavy, proč ji neposloucháš. Působí to na mě, jakoby ses v tom svým způsobem vyžívala.

Neposlouchám ji, protože si říkám, že s ním něco zažiju třeba. Jezdíme na hory, na zámky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 14:02
@Silverine247 píše:
Tak si zaloz novy profil a napis mu. Hned budes vedet, na cem jsi. Kdyz se ho normalne zeptas, tak ti stejne pravdu nerekne.

To mě nenapadlo. Něco podobného jsem udělala tomu předchozímu a řekla jsem si, že tohle už nikdy neudělám. :D

• Citovat
  • Upravit
My Melody
@Miainautumn píše:
Nejsi. Člověk musí být hodný v prvé řadě na sebe. Vše ostatní je nesoudnost nakombinovaná s různými obavami pramenícími z nedostatečné sebedůvěry (nejsem dost dobrá / Zůstanu sama / tikají mi biologické hodiny / kdo by mě chtěl…).Takže pryč, držím palce. A neboj se toho, takových najdeš milion.
:potlesk: :palec: :)
  • Citovat
  • Upravit
42959
@Anonymní píše:
Ptal se mě, jestli jsem neuvažovala o zvětšení prsou, o umělých nehtech a prý se mu líbí jiná úprava přirození než moje.
Úprava přirození? :jazyk: Tak když se mu nelíbíš dole, tak ho hlava asi nezajímá :jazyk: Pán je estét, takovýmu není žádná dobrá. Vážně, myslíš, že to má bodoucnost? A doufám, že hošan vypadá minimálně jak Pitt zamlada :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 14:03
@Pet32 píše:
Vídáte se jak často, co spolu děláte mimo sex?

Tak jednou za dva týdny výlet a během týdne dvakrát s tím, že přijede večer a zůstává do rána.

• Citovat
  • Upravit
34473
31.7.20 14:03
@Anonymní píše:
Dobře, byli jsme zatím dvakrát. No já jsem myslela, že zavazuje.

K čemu? Lidi nezaváže ani manželství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
31.7.20 14:04
@Anonymní píše:
Vytáčí mě to neskutečně. Včera večer napíše, že mě strašně moc miluje a dnes ráno seznamka? Dělá si srandu ze mě.

Nedela si srandu, ale rika ti to, co chces slyset. Drzi se te, dokud nenajde dalsi, ktere mu bude zrat jeho kecy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 14:04
@Betty MacDonald píše: Úprava přirození? :jazyk: Tak když se mu nelíbíš dole, tak ho hlava asi nezajímá :jazyk: Pán je estét, takovýmu není žádná dobrá. Vážně, myslíš, že to má bodoucnost? A doufám, že hošan vypadá minimálně jak Pitt zamlada :mrgreen:

Nevypadá teď vůbec jako Brad Pitt zamlada. Viděla jsem jeho fotky z mládí a byl opravdu hezký. Fakt.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
31.7.20 14:05
@Anonymní píše:
Raději nebudu psát, s kolika muži jsem spala…Mám s kým srovnávat, takhle to napíšu.

Ja se ale neptala na sex?! 8o To mas z toho vztahu fakt jen ten uzasny sex nebo jak? Ja to myslela, jestli treba z jeho chovani citis, ze te opravdu miluje, stara se o tebe, je ti oporou. Co pro tebe ten chlap dela, ze v tom vztahu setrvavas i presto, ze ti majacky blikaji o zivot?

• Citovat
  • Upravit
59
@My Melody píše:
Nedela si srandu, ale rika ti to, co chces slyset. Drzi se te, dokud nenajde dalsi, ktere mu bude zrat jeho kecy.

Přesně tak :palec: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@terien píše:
K čemu? Lidi nezaváže ani manželství

Máš pravdu. K ničemu mě to nezavazuje. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 14:06
@My Melody píše:
Nedela si srandu, ale rika ti to, co chces slyset. Drzi se te, dokud nenajde dalsi, ktere mu bude zrat jeho kecy.

A to ti můžu říct přesně. Druhou takovou hodnou blbou by už nenašel. Nebo až za dlouho.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
31.7.20 14:06
@Anonymní píše:
Tak jednou za dva týdny výlet a během týdne dvakrát s tím, že přijede večer a zůstává do rána.

Nech me hadat. Ty neco uvaris, pan se nadlabne, sex a rano nazdar. Mylim se?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 14:08
@Silverine247 píše:
Ja se ale neptala na sex?! 8o To mas z toho vztahu fakt jen ten uzasny sex nebo jak? Ja to myslela, jestli treba z jeho chovani citis, ze te opravdu miluje, stara se o tebe, je ti oporou. Co pro tebe ten chlap dela, ze v tom vztahu setrvavas i presto, ze ti majacky blikaji o zivot?

Já vím. No ano, mám jen úžasný sex z toho vztahu. Nestará se o mě. Není mi oporou. Nedělá pro mě nic. Super. Takže jsem si odpověděla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky