Partner opět aktivní na seznamce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silverine247
31.7.20 14:34
@Anonymní píše:
Máš pravdu. Já ale nevěřím, že druhý je bez chyby. Vadí mi, že ze mě děláš idiota. Řeknu mu to znovu, ale stejně si pojede svou.

Predpokladam, ze to byl preklep, ja z tebe zadneho idiota nedelam. 8o Ale ani on ne, kdyz to reknu skarede, tak ho ze sebe delas sama, protoze mu na ty speky skaces ochotne a s rozbehem. :zed:

• Citovat
  • Upravit
3533
31.7.20 14:34
@Anonymní píše:
Máš pravdu. Já ale nevěřím, že druhý je bez chyby. Vadí mi, že ze mě děláš idiota. Řeknu mu to znovu, ale stejně si pojede svou.

Je to typ, co říká to, co ženy chtějí slyšet. Pragmatik.
Já osobně si myslím, že pokud žena zůstává s mužem v této nejistotě:
Tak 9 z 10 žen by ho při upřímnosti opustilo. Při tomto zapírání jsou sice naštvané, mrzuté, ale zůstanou s ním, dokud je neopustí on, nebo pokud nemají nějaký zjevnější důkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 14:35
@Ms.Ragdoll píše:
No lže. :nevim: To má kamarádce na sex říkat, že ji sice nemiluje, ale je super, že ji si u ní může vypustit pytlík, a nic moc po něm nechce? :mrgreen:
Lepší ochotná a motivováná, než naštvaná, co už mu nedá.Jinak máš hodně pokřivené myšlení. Jako proč by tě někdo neměl snést? To je zase kec. :roll: Možná by to chtělo poslechnout svůj vnitřní hlas a hledat v mužích současně i jiné kvality, než jen funkční penis. Pro začátek.

Bohužel já to nedokážu. Muž chce teplou večeři a sex. A snést? Protože jsem divná.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 14:36
@Silverine247 píše:
Predpokladam, ze to byl preklep, ja z tebe zadneho idiota nedelam. 8o Ale ani on ne, kdyz to reknu skarede, tak ho ze sebe delas sama, protoze mu na ty speky skaces ochotne a s rozbehem. :zed:

Pardon. Ne Ty, ale on ze mě děláš idiota.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 14:37
@Silverine247 píše:
Predpokladam, ze to byl preklep, ja z tebe zadneho idiota nedelam. 8o Ale ani on ne, kdyz to reknu skarede, tak ho ze sebe delas sama, protoze mu na ty speky skaces ochotne a s rozbehem. :zed:

Ano, máš pravdu. No tak dobře. Ukončím to.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
31.7.20 14:37
@Anonymní píše:
Ano, řekla jsem mu už párkrát, že jsme jen milenci, že ho nechci představovat. Dva roky? Ten Tvůj si taky užíval, že máte spolu sex a nikam Tě nebral?

Ty jsi v rozporu s tim, co tvrdis jemu a pises sem. Jemu rikas, ze jste jen milenci a ve skrytu duse doufas, ze te zacne presvedcovat, ze to je jinak a plane k tobe nehynouci laskou. Na me to pusobi jako zebrani o zajem a projeveni nejakeho citu.
On ti samozrejme zacne oponovat, protoze nechce prijit o pravidelny sex a teplou veceri. Jenze velky holky uz vi, ze slibem nikoho nezarmoutis.

• Citovat
  • Upravit
59
31.7.20 14:38
@Anonymní píše:
Ano, máš pravdu. No tak dobře. Ukončím to.

No sláva, konečně dostáváš rozum :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :mavam: Máš na lepší a neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
31.7.20 14:39
@Anonymní píše:
Mám se ráda podle mě. Neplánuji budoucnost s žádným mužem.

Dle tvých jednoduchých a hloupých odpovědí tipuji, že je ti 13,5 a dobře se bavíš nad poctivě míněnými radami všech tady, co se snaží ti pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 14:39
@ontarova.stara píše:
Ty jsi v rozporu s tim, co tvrdis jemu a pises sem. Jemu rikas, ze jste jen milenci a ve skrytu duse doufas, ze te zacne presvedcovat, ze to je jinak a plane k tobe nehynouci laskou. Na me to pusobi jako zebrani o zajem a projeveni nejakeho citu.
On ti samozrejme zacne oponovat, protoze nechce prijit o pravidelny sex a teplou veceri. Jenze velky holky uz vi, ze slibem nikoho nezarmoutis.

Ano, souhlasím se vším. Párkrát jsem měla na začátku snahu to ukončit, bohužel mě vždy přemluvil. Budu muset si jeho číslo zablokovat. Super. :?

• Citovat
  • Upravit
5640
31.7.20 14:40
@Anonymní píše:
Bohužel já to nedokážu. Muž chce teplou večeři a sex. A snést? Protože jsem divná.

Jo? A kdo není, na téhle planetě, nějakým způsobem divnej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 14:42
@smutny klaun2 píše:
Dle tvých jednoduchých a hloupých odpovědí tipuji, že je ti 13,5 a dobře se bavíš nad poctivě míněnými radami všech tady, co se snaží ti pomoci.

Vážím si všech zde tady v diskusi kromě Tebe. Ví, že nejsem v dobrém psychickém rozpoložení, proto si do mě nekopnou jako Ty teď.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 14:42
@Ms.Ragdoll píše:
Jo? A kdo není, na téhle planetě, nějakým způsobem divnej?

Děkuji. To říkal náš rodinný známý-lékař taky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 14:43
@Drako31 píše:
No sláva, konečně dostáváš rozum :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :mavam: Máš na lepší a neboj.

Bojím se hodně a chce se mi brečet.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
31.7.20 14:45
@ontarova.stara píše:

Ty to vzdycky tak krasne shrnes :potlesk: Souhlasim s kazdym slovem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 14:46

Prosila jsem, ať si spraví kolo, ať můžeme společně jezdit. Ne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky