Partner opět aktivní na seznamce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.7.20 16:44
@Silverine247 píše:
Zablokuj si ho nebo bude hur, ver mi!

Nedokážu si ho dneska dát do blokace. Ještě se domluvím na té knize.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 16:46

Už to začíná. Že mám krásnou duši. Že ví, co ke mně cítí. Že jsem to já, kdo pořád tvrdí, že mu stávající situace vyhovuje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 16:47

Vyprovokoval mě a seznamku jsem vytáhla. Co už.

• Citovat
  • Upravit
4928
31.7.20 16:59

Prosím tě, přestaň předstírat, že se s ním rozcházíš. Už to hysterické „už se neuvidíme“, vzápětí následované záminkou s knihou. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 17:02
@MrsNorris píše:
Prosím tě, přestaň předstírat, že se s ním rozcházíš. Už to hysterické „už se neuvidíme“, vzápětí následované záminkou s knihou. :P

To víš, že se s ním rozcházím. Nemusíš mi věřit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.20 17:03

Tak samozřejmě, že on na seznamku nechodí a že je to omyl.

• Citovat
  • Upravit
278
31.7.20 17:14
@Anonymní píše:
Tak samozřejmě, že on na seznamku nechodí a že je to omyl.

Dobře.

1. Čeho chceš v komunikaci s ním docílit? Dnes i obecně.

2. Co od něj chceš slyšet? Dnes i obecně.

3. Jaký má být výsledek vaší interakce? Dnešní i obecně celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
31.7.20 18:02

Napsat pár srdceryvných zpráv nic nestojí, to se dá zvládnout u piva a fotbalu, tak co by je nepsal, ještě jich pár přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
31.7.20 19:04
@Anonymní píše:
Ano, řekla jsem mu už párkrát, že jsme jen milenci, že ho nechci představovat. Dva roky? Ten Tvůj si taky užíval, že máte spolu sex a nikam Tě nebral?

No počkej, ale jestli jsi mu to takhle představila, tak pak se nediv že má i jiné aktivity. Řekla jsi mu, že budete pouze milenci, ne partneři. Musíš si rozmyslet, co vlastně chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
31.7.20 19:10
@Anonymní píše:
Už to začíná. Že mám krásnou duši. Že ví, co ke mně cítí. Že jsem to já, kdo pořád tvrdí, že mu stávající situace vyhovuje.

Dobrý komediant, dobře ví, co chtějí ženy poslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 19:21

Jako já fakt nevím. On je ten, který mi říká, že chce se mnou dítě a rodinu a já ne.

• Citovat
  • Upravit
4705
31.7.20 19:41
@Anonymní píše:

Zakladatelko, ale vždyť má pravdu :nevim:

Celou tu past sis vlastně připravila sama. Vždyť jsi mu řekla, že se budete scházet jen takhle, představovat ho ve svém okruhu lidí nebudeš a budete jen milenci.
Kdybych byla na jeho místě a chlap ze seznamky mi řekl, že 2× týdně na noc, občas víkend, ale nic víc a jen milenci, tak možná na tu seznamku dál nakukuju taky.

Vůbec nepopírám, že z jeho strany je to vypočítavé ( dorazí, dá si jídlo, posexuje a tradá pryč… on rozhoduje, kdy se uvidíte a ty poslušně čekáš.
Ale aby tohle 10 měsíců dostával, tak k tomu musí být i ten druhý, který poskytuje - TY.
Dnes už víš, že je to blbě.
Navíc lžeš jemu i sobě. Chceš vztah, asi i rodinu, ale nahlas říkáš opak.

Nebudu komentovat dnešní rozchodové drama ( už ho neuvídím! - vlastně ta knížka, chci to ukončit - vlastně ho nedokážu zablokovat, o seznamce mu neřeknu - vlastně jsem už řekla apod.)… v rozchodech dělá většina z nás kraviny, máš taky nárok. ;)

A myslím si, že bez pomoci se akorát doplácáš do dalšího podobného pseudovztahu, na tvém místě bych si teď dala víkend na zklidnění / vybrečení/ kýbl zmrzliny/ láhev vína - podle toho, co ti pomůže a hned v pondělí domluvila termín u nějakého psycho-odborníka a začala si dělat pořádek v sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.20 21:00

To jsem ještě já. Je možné, že na té seznamce se ukazuje omylem, že tam byl aktivní?
To je blbost, že.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
7.8.20 21:19
@Anonymní píše:
To jsem ještě já. Je možné, že na té seznamce se ukazuje omylem, že tam byl aktivní?
To je blbost, že.

Jasně a také je možné, že Měsíc je celý ze sýru…tvá druhá věta je výstižná, je to opravdu blbost ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.20 21:27
@Sonarka píše:
Jasně a také je možné, že Měsíc je celý ze sýru…tvá druhá věta je výstižná, je to opravdu blbost ;)

Děkuji Ti za normální komentář. Nepotěšila si mě ale. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí