Partner opět aktivní na seznamce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.8.20 15:02
@werajsik píše:
Ale takhle přece nemůžeš přemýšlet… To si chlapa fakt nenajdeš…
Ano spousta chlapů hledá jen povyražení, ale jsou i chlapi, kteří to myslí opravdu vážně. Chyba je spíš v tobě, tedy v tvém chování - chlapovi hned na začátku řekneš že vztah nehledáš, dítě nechceš - chlapovi se líbíš, tak se tě snaží přesvědčit, že s tebou je mu dobře, viděl by to i na vážno, ale ty to odmítáš. Pak se divíš, že chce vzít roha? :nevim: To že ti říká, že vztah s tebou chce? Však přesně to slyšet chceš, kdyby ne, tak už s ním nejsi a máš jiného nabíječe, který ti to říkat nebude… A on to ví. :nevim:
Kdybys řekla na rovinu - hele podívej se, je mi 36 a hledám partnera na vážno s úmyslem si s ním založit rodinu, nechci ztrácet čas s někým, pro koho jsem jen povyražení, chceš, nechceš, ahoj - tak by sis ušetřila tady tu tvou utopii o tom jak tě každý chlap využívá :nevim: :nevim:

Ale já nechci rodinu a děti. Opravdu ne. Bylo by to třeba hezké, neříkám, ale to není pro mě.
Já tu nepíšu všechno. Každý chlap mě nevyužívá. I když mi ten poslední ublížil, šla bych do toho znovu, protože jsme zažili i krásné chvíle. Pak bylo několik milenců, šlo mi jen o sex. A tento mě nevyužívá. Štve mě, že si exmanželku vzal po pár měsících a udělal ji dítě a mě maže med kolem pusy. Nesnesu to.

Jsem asi mimo, ale opravdu to beru tak, že pokud muž chce ženu se vším všudy, tak si ji vezme a udělá dítě.

Já jsem mu ale na začátku řekla, že bych s ním chtěla dítě a rodinu, ale není to proveditelné. Tím lépe asi. Párkrát jsem mu řekla, jestli na to dítě budu čekat dalších dvacet let. Prý ne. Hm.

Prostě je to biologická potřeba mít dítě. I když si to moje duše nepřeje.

A pokud nechci dítě a rodinu a nechci muže jen na sex, tak zůstanu stará panna.

• Citovat
  • Upravit
42962
11.8.20 15:04
@Anonymní píše:
Ale já nechci rodinu a děti. Opravdu ne. Bylo by to třeba hezké, neříkám, ale to není pro mě.
Já tu nepíšu všechno. Každý chlap mě nevyužívá. I když mi ten poslední ublížil, šla bych do toho znovu, protože jsme zažili i krásné chvíle. Pak bylo několik milenců, šlo mi jen o sex. A tento mě nevyužívá. Štve mě, že si exmanželku vzal po pár měsících a udělal ji dítě a mě maže med kolem pusy. Nesnesu to.

Jsem asi mimo, ale opravdu to beru tak, že pokud muž chce ženu se vším všudy, tak si ji vezme a udělá dítě.

Já jsem mu ale na začátku řekla, že bych s ním chtěla dítě a rodinu, ale není to proveditelné. Tím lépe asi. Párkrát jsem mu řekla, jestli na to dítě budu čekat dalších dvacet let. Prý ne. Hm.

A pokud nechci dítě a rodinu a nechci muže jen na sex, tak zůstanu stará panna.

Panna už nebudeš, neboj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.20 15:08
@werajsik píše:
Ještě něco - i kdyby tě bral jako povyražení, tak je to přece, co chceš. Že ti píše něco jiného?? To by tě přece nemohlo rozhodit, pokud bys to v sobě měla srovnané. Řekla bys si sama pro sebe „no jasně“ :roll: :roll: nebo „…bla, bla, bla… To víš, že ti to žeru.“ :roll: :roll:
Ale sama uznáváš, že se bojíš toho, že jsi pro něj jen povyražení. A proč se toho bojíš, když přece je to, co chceš??? No protože povyražení nehledáš a hledáš vztah. Fakt se vzpamatuj a dělej se sebou něco. Pokud nezměníš svůj postoj ke vztahu a své chování, navždy zůstaneš v té své bublině „jsem pro každého chlapa jen povyražení“…

Ale já právě nechci povyražení. Chci muže na vážný vztah, který se mnou nebude chtít rodinu ani děti. Žádný takový není.
Zažila jsem, kdy muž chtěl jen sex a aby ten sex měl, tak mi tvrdil, že se vezmeme.
A tady tomu jsem řekla, že nechci s ním mít rodinu, ať se rozmyslí, jestli v tom chce pokračovat. Pak mi řekne, že chce se mnou rodinu.
Vždyť já jsem ze 30 spolužáček ze střední jediná, která nemá dítě. Jak by našel druhou takovou bezdětenou, která má svůj byt, je finančně nezávislá, štíhlá, nekuřačka, nepiju, sportuji? Nenašel!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.20 15:09
@Betty MacDonald píše:
Panna už nebudeš, neboj :mrgreen:

Ty se směješ. U nás v rodině se to o mně párkrát řeklo, i když jsem měla spousty milenců.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.20 15:15

Super, tak já mu nabízím, že zajdeme všichni na bazén a on mi píše, že on půjde běhat a já na kolo. Tak jsme to udělali už dvakrát, ale nechci dneska.

• Citovat
  • Upravit
42962
11.8.20 15:17
@Anonymní píše:
Super, tak já mu nabízím, že zajdeme všichni na bazén a on mi píše, že on půjde běhat a já na kolo. Tak jsme to udělali už dvakrát, ale nechci dneska.

Tak rozcházíš se s ním nebo ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.20 15:20
@Betty MacDonald píše:
Tak rozcházíš se s ním nebo ne? :nevim:

Já nevím. Jó, on vlastně nemůže na bazén, protože dítě vyzvedává z tábora pozdě odpoledne.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.8.20 15:23
@Anonymní píše:
Rozumím Ti. Nejdůležitější pro mě je se umět zasmát, komunikovat a úcta k druhému.
Píšeš narušená, nemyslím si. Každý má rozdané karty, když se narodí. Věřím na minulé životy a vím, proč teď nemám děti a rodinu.

No třeba někdy potkám toho pravého, co to nějak prolomí a ta láska tam bude pořád…teď ale nehledám nikoho. Nemám na to ani čas ani nervy…stačí nějaký milý kamarád…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.20 15:26
@Sonarka píše:
No třeba někdy potkám toho pravého, co to nějak prolomí a ta láska tam bude pořád…teď ale nehledám nikoho. Nemám na to ani čas ani nervy…stačí nějaký milý kamarád…

Chápu. Není nic ztraceno. Milý kamarád? Dobře. :)

• Citovat
  • Upravit
4928
11.8.20 15:27
@Anonymní píše:
Jsem asi mimo, ale opravdu to beru tak, že pokud muž chce ženu se vším všudy, tak si ji vezme a udělá dítě.
Já jsem mu ale na začátku řekla, že bych s ním chtěla dítě a rodinu, ale není to proveditelné. Tím lépe asi. Párkrát jsem mu řekla, jestli na to dítě budu čekat dalších dvacet let. Prý ne. Hm.
A pokud nechci dítě a rodinu a nechci muže jen na sex, tak zůstanu stará panna.

Promiň, ale tohle je už fakt psycho. 8o
Chci, nechci, hezké, ale nechci, chtěla bych, ale nejde, potřeba, ale vlastně ne, panna ale šest biliónů milenců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.20 15:27
@Sonarka
@Sonarka píše:

Líbí se mi přísloví ze Sibiře. Láska znamená poznat druhého člověka a naucit se s ním žít..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.20 15:31
@MrsNorris píše:
Chci, nechci, hezké, ale nechci, chtěla bych, ale nejde, potřeba, ale vlastně ne, panna ale šest biliónů milenců…
@MrsNorris píše:

To máš těžko no. Zatím se nenašel muž, který by mě to dítě udělal. To máš těžko. Vis kolik let se pokouším o dítě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.20 15:32

@MrsNorris Však nedávno jsem četla rozhovor se Saudkem, že zná pouze dvě ženy, co nemají dítě. Mají kolem padesátky a obě jsou to prý bláznivé ženské.

• Citovat
  • Upravit
4928
11.8.20 15:33
@Anonymní píše:
Vis kolik let se pokouším o dítě…

Já myslela, že „nechceš rodinu, opravdu ne“ a „chceš muže na vážný vztah, který s tebou nebude chtít rodinu“.

Přiznám se, že tady už fakt ničemu nerozumím, tak asi už půjdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.20 15:33

@MrsNorris Měla jsem tři vážné vztahy a vždy ti muži vyžadovali teplé večeře a oběd o víkendu ve 12 hodin na stole. :roll: Nechci tohle znovu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky