Partner opět aktivní na seznamce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.8.20 12:13
@werajsik píše:
Do pr.dele, ženská jedna!!! :cert: :cert: Už toho mám dost!! Buď si sakra přiznej, že chlapa na vztah a rodinu chceš a hledáš nebo sama sobě i dál lži do kapsy, pak ale nešpízuj chlapa, že hledá i jiné povyražení, než jen tebe!!! :cert: :zed: :zed: :zed: Nech ho žít, neptej se proč je aktivní na seznamce.
A víš proč je tam aktivní?? Protože ty jsi jen povyražení - tak to přece ty chceš a bereš, on se podle toho jen zařídil… :zed: :zed: :zed:
Ty jsi opravdu zralá na léčení :zed: a nemá smysl ti nějak radit, ty rady nečekáš, jen poplácání po ramenou, jaká jsi chudinka. Chudinka jsi, ale vlastní vinou…

Nemůžu s ním bydlet, i kdybych stejně rodinu chtěla. Nemá to východisko. A neptat se na tu seznamku. No dobře. A nechci poplácat po ramenou, že jsem chudinka. Ať si někoho hledá klidně, ale ať mi netvrdí, že chce se mnou dítě, rodinu a chce si mě vzít. Jsem alergická na tyhle řeči. Přesně to stejné mi říkal předchozí a jen měl ze mě srandu, jak mu ty jeho kecy žeru i s navijákem. Nemyslím si, že bych byla zralá na léčení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.20 12:15
@Sonarka píše:
Těžko říct…já to mám v podstatě podobně…taky nechci už chlapa do bytu…prostě jen se vídat. Ale děti už mám. Problém je, že chlap to buď bere vážně a pak bude chtít časem i něco víc, třeba to bydlení, nebo to vážně nebere a budeš jen milenka a pak ale je jasné, že on ti věrný být nemusí a bude hledat dál…ale třeba to nějaký muž bude mít podobně…nevím, zatím jsem takového nenašla..buď chtěli vážný vztah se vsím všudy, nebo mě měli jen na sex..nic mezitím.

Souhlasím s tebou, pokud muž chce vážný vztah, tak časem se vším všudy. A s tou věrností. V prvé řadě mi jde o mě a zdraví. Když vím, že zásadně nepoužívá kondom, tak nemůžu být přece v pohodě, pokud by hledal dál a spal s dalšími.

• Citovat
  • Upravit
4928
11.8.20 12:20

Tak co, ještě pořád v procesu opouštění? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.20 12:28
@MrsNorris píše:
Tak co, ještě pořád v procesu opouštění? :P

Na rovinu, jsem ve 36 bez rodiny, dětí. Měla jsem hodně mužů na sex poslední dva roky. Nebylo to nic pro mě. Stálo mě to spoustu sil a pláče. Chtěla jsem s těmi muži podvědomě vztah, dítě.
Neexistuje žádný muž pro mě. Tak chci aspoň sex se stávajícím. Ten mi ale lže a já se opět hnusím sama sobě.

• Citovat
  • Upravit
4928
11.8.20 12:30

Jsem ti říkala už v červenci, že to tak dopadne. Kdybys mi věřila, ušetříš si celou tuhle šarádu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.20 12:33

@Sonarka A já jsem ještě tak hloupá, že se mu nabídnu, jestli nepotřebuje pomoct se synem.
Můžu se Tě prosím zeptat, proč už nechceš muže do bytu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.20 12:37
@MrsNorris píše:
Jsem ti říkala už v červenci, že to tak dopadne. Kdybys mi věřila, ušetříš si celou tuhle šarádu. :palec:

Zvládla jsem si dát do blokace čtyři mě nejbližší lidi za posledních patnáct let a míň.

Myslela jsem, že to dokážu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.20 12:40

@MrsNorris Vím, proč se to bojím udělat. Ukázalo by se, že jsem byla jen povyražení.

Mám permanentku na bazén. Nabídla jsem, že tento týden půjdeme i s dítětem, že zaplatím vstupné. Jsem zoufalá?

• Citovat
  • Upravit
4928
11.8.20 12:45

Popravdě, přijdeš mi jako klasická věčná oběť. Podle toho, jak tu o sobě píšeš, bych tipovala i docela výrazné masochistické tendence.

Buď se seber, zapracuj na svém sebevědomí, a změň typ mužů, které vyhledáváš, nebo se přijmi a akceptuj, že ti vlastně v praxi vyhovují vztahy, kde po tobě někdo šlape. Takové ženy jsou a není jich málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.20 12:58
@MrsNorris píše:
Popravdě, přijdeš mi jako klasická věčná oběť. Podle toho, jak tu o sobě píšeš, bych tipovala i docela výrazné masochistické tendence.Buď se seber, zapracuj na svém sebevědomí, a změň typ mužů, které vyhledáváš, nebo se přijmi a akceptuj, že ti vlastně v praxi vyhovují vztahy, kde po tobě někdo šlape. Takové ženy jsou a není jich málo.

Seberu se a zapracuji na sobě. Není přitažlivé, jak o sobě smýšlím? Je tak? Vzpomínám si, že jsem v dětství byla důležitá a namyšlená a ne každý to akceptoval. Teď mám druhý extrém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.20 13:12

A líbilo se mi, co řekla jedna nejmenovaná česká malířka. Rozvedla se po dvaceti letech manželství a v padesáti říká, že žena nesmí mít na prvním místě vztah s mužem.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
11.8.20 13:15
@Anonymní píše:
@Sonarka A já jsem ještě tak hloupá, že se mu nabídnu, jestli nepotřebuje pomoct se synem.
Můžu se Tě prosím zeptat, proč už nechceš muže do bytu?

No ukončila jsem před skoro rokem dlouhodobý a velmi problémový vztah a chci mít zkrátka klid…mně tu chlap nechybí, navíc tu mám děti, to mi teď stačí a sem tam nějaké rande :D Ideální…a čím víc čtu emimino, tím víc jsem si jistá, že už ani vážný vztah nechci :lol: Mně hrozně vadí, jak ten vztah pak časem zevšední, ten stereotyp mě ubíjí, možná jsem nějaká narušená…nikdy mi s nikým zamilovanost nepřešla v lásku, vždycky to prostě vyprchalo a tím myslím úplně…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.20 13:52
@Sonarka píše:
No ukončila jsem před skoro rokem dlouhodobý a velmi problémový vztah a chci mít zkrátka klid…mně tu chlap nechybí, navíc tu mám děti, to mi teď stačí a sem tam nějaké rande :D Ideální…a čím víc čtu emimino, tím víc jsem si jistá, že už ani vážný vztah nechci :lol: Mně hrozně vadí, jak ten vztah pak časem zevšední, ten stereotyp mě ubíjí, možná jsem nějaká narušená…nikdy mi s nikým zamilovanost nepřešla v lásku, vždycky to prostě vyprchalo a tím myslím úplně…

Rozumím Ti. Nejdůležitější pro mě je se umět zasmát, komunikovat a úcta k druhému.
Píšeš narušená, nemyslím si. Každý má rozdané karty, když se narodí. Věřím na minulé životy a vím, proč teď nemám děti a rodinu.

• Citovat
  • Upravit
3957
11.8.20 14:40
@Anonymní píše:
@MrsNorris Vím, proč se to bojím udělat. Ukázalo by se, že jsem byla jen povyražení.Mám permanentku na bazén. Nabídla jsem, že tento týden půjdeme i s dítětem, že zaplatím vstupné. Jsem zoufalá?

Ale takhle přece nemůžeš přemýšlet… To si chlapa fakt nenajdeš…
Ano spousta chlapů hledá jen povyražení, ale jsou i chlapi, kteří to myslí opravdu vážně. Chyba je spíš v tobě, tedy v tvém chování - chlapovi hned na začátku řekneš že vztah nehledáš, dítě nechceš - chlapovi se líbíš, tak se tě snaží přesvědčit, že s tebou je mu dobře, viděl by to i na vážno, ale ty to odmítáš. Pak se divíš, že chce vzít roha? :nevim: To že ti říká, že vztah s tebou chce? Však přesně to slyšet chceš, kdyby ne, tak už s ním nejsi a máš jiného nabíječe, který ti to říkat nebude… A on to ví. :nevim:
Kdybys řekla na rovinu - hele podívej se, je mi 36 a hledám partnera na vážno s úmyslem si s ním založit rodinu, nechci ztrácet čas s někým, pro koho jsem jen povyražení, chceš, nechceš, ahoj - tak by sis ušetřila tady tu tvou utopii o tom jak tě každý chlap využívá :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
11.8.20 14:59

Ještě něco - i kdyby tě bral jako povyražení, tak je to přece, co chceš. Že ti píše něco jiného?? To by tě přece nemohlo rozhodit, pokud bys to v sobě měla srovnané. Řekla bys si sama pro sebe „no jasně“ :roll: :roll: nebo „…bla, bla, bla… To víš, že ti to žeru.“ :roll: :roll:
Ale sama uznáváš, že se bojíš toho, že jsi pro něj jen povyražení. A proč se toho bojíš, když přece je to, co chceš??? No protože povyražení nehledáš a hledáš vztah. Fakt se vzpamatuj a dělej se sebou něco. Pokud nezměníš svůj postoj ke vztahu a své chování, navždy zůstaneš v té své bublině „jsem pro každého chlapa jen povyražení“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí