Partner si koupil něco, co mně koupit nedovolil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cirrus fibratus
10.9.25 21:41
@Anonymní píše: Více

Kazdopadne financne blbe jsi na tom byla a jsi stale, protoze kdybys ten dron fakt chtela, odlozila by sis ty penize stranou nebo setrila na lepsi dron nebo si ho teda koupila ted

• Citovat
  • Upravit
16616
10.9.25 21:52
@Cirrus fibratus píše: Více

Přesně tak, suma sumárum, prostě nemůže unést, že on si ho koupil a ona má smolíka :nevim: Čistá závist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.25 21:55

@Cirrus fibratus nebyla jsem na tom tehdy vůbec blbě. To spíš on. Běžně jsem mu „půjčovala“ peníze, které málokdy vrátil. Tehdy si ho on dovolit nevěděl, tak ho vymluvil i mně

• Citovat
  • Upravit
10.9.25 21:57

Ale vy nechápete že tady jde o princip? Borec si koupí co si ona moc přála a jí to rozmluvil? Proč ji teda neudělal dárek a nekoupil jí ho on, když má víc peněz? A ještě si ho koupí sám pro sebe? To by mě taky mrzelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
10.9.25 22:06

A kde jsou ty desítky tisíc teď, když nemáš ani pět tisíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.25 22:08

@Sedmikráskakrásná alespoň někdo to chápe :srdce: V životě jsem nikomu nic nezáviděla, nevím proč bych záviděla člověku, se kterým plánuji život. Mě zklamalo jen to, že si koupil něco, co mně sám vymluvil jako by to bylo něco špatného. Koupí si to v době kdy ví, že já si to koupit nemůžu, ještě se i ujistí otázkou kolik mám peněz.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.25 22:09

@hanka.br. neboť z něčeho žít musím? Nikdo jiný mě neživí

• Citovat
  • Upravit
16616
10.9.25 22:12

Pokud nemáte společné peníze, je jeho věc, za co peníze utratí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
10.9.25 22:16

A ty nemáš příjem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
10.9.25 22:21

Pokud na to nemáš prachy, tak je rozumný si ho nekupovat. A pokud jsi loni měla jen pár desítek tisíc a byla bez příjmů, tak sorry, ale fakt jsi prachy na zbytnosti neměla ani tenkrát.

A že ho on teď koupil? Tak v normálnim vztahu by to bylo snad dobře, koupil by ho pro vás, ne? Co je rozhodně velký špatný je to, jak tu jeho koupi vnímáš - pokud tě jako první napadne, že je to naschvál a že se tě ptal, jestli nemáš prachy, aby si ho on koupil tobě naschval, tak je váš vztah fakt na nic. A určitě neplánujte budoucnost. Protože v normálnim vztahu, pokud by on věděl, že ho chceš, zeptal se tě, jestli máš prachy, tys řekla, že ne a on koupil drahej dron, tak vysvětlení v normálnim vztahu by bylo jasný - chtěl udělat radost, zjistil, že ty na něj nemáš a koupil ho pro vás. Tvůj způsob uvažování o jeho motivaci ukazuje, že váš vztah je divnej a nestojí za nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.25 22:23

@Dahlia0409 v tom případě proč mě on tehdy tak krvepotně přesvědčoval ať si tak drahou zbytečnost nekupuji?

• Citovat
  • Upravit
2604
10.9.25 22:26

Zakladatelko, já bych z toho znejistěla a začala bych přemýšlet, zda chci s někým takovým plánovat společný život. :nevim: Protože mně připadá, že to není Tvůj partner, ale soupeř. Kdyby Ti před rokem řekl, že by dron také chtěl, ale že to není rozumné z finančních důvodů - tak v pořádku. Kdyby Ti nyní řekl, že o dronu začal přemýšlet, že to vůbec není špatný nápad a koupil vám ho dohromady - tak super. Ale, že Ti ho nejdřív tak vymlouvá, pak se ujistí, že na něho nemáš a pak si koupí několikrát dražší než jsi chtěla Ty - za mě jasná červená vlajka 🚩. Udělal Ti to naschvál. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
10.9.25 22:27

Protože věděl, že nemáš na kupování zbytečností?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
10.9.25 22:27

Já nějak nechápu, co to máte za partnerství. Kdyby byl opravdu partner, tak ti ten dron přece sám koupí, když viděl, že po něm toužíš a peníze pro něj nejsou problém. Jestli ty jsi na mizině, tak je samozřejmě jedině dobře, že nerozhazuješ za blbosti a bohužel ti to musel říct on, protože ty sama z toho asi nemáš rozum, na druhou stranu ten tvůj „partner“ asi není až takový parťák, když si ten dron teď koupil. Otázka je, jestli si ho koupil pro sebe nebo pro vás. Dron je blbost, ale ten váš vztah-nevztah je divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.25 22:35

@Prelesta přesně to. Kdyby mi před rokem řekne, že on ho chce taky, ale nemá peníze, proto nechce, abych si ho koupila ani já, aby nezáviděl, tak pochopím. Já jsem však plánovala, že ho budeme používat spolu, že mě případně na něm i naučí, jelikož je v takových věcech zručnější. On mi však řekl, že to je blbost a teď když už peníze má, si ho koupí a ani se se mnou nijak neporadí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky