PCO a drilling

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1898
1.7.14 21:19

Dekuji :) tak doufáme že to vyjde kdyz ne tento mesíc tak snad příšti :) i dvojčátka beru :) ale budu ráda i za jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
1.7.14 23:12

@včelička3 Také gratuluji! Neskutečně těch 9 měsíců uteklo, fakt moc rychle. Užívej si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
2.7.14 00:04

@zlifik ja se ted chystam na laparoskopii a skarifikaci vajecniku…tak treba me to taky nakopne a zadari se;) a nad iui na pojisteni jste neuvazovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
2.7.14 13:21

@Vrk Uvidíš přeci nadeje umírá poslední… já po laparoskopii a drillingu jsem ješte začla brát nosifol, prednison a siofor 850…na nastartování vaječníků..jsou to léky na cukrovku (kterou nemám) ale prý v kombinaci s tím nosifolem to má dobré výsledky. na iui nebo ivf premýšlíme ale ješte zkusíme ted na ty tři mesíce ten clostilbegyt… a pak jedine kliniku…kdy jdeš na tu laparku? držím palečky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
2.7.14 13:51

@zlifik iui se prave dela pri brani clostilu. Jen jako podpora domaciho snazeni ;). Ale urcite je lepsi prvne to zkusit doma jen. Ja beru ted metformin, to je taky lek na cukrovku/stejne jako siofor asi/ ani ja ji nemam…ten nosigol jsem taky zkousela, ale zadny efekt. Asi je zo dobre kombinovat, jak rikas. Na laparku se chci objednat asi az na zari nebo srpen jestli to stihnu..ale zas si rikam, ze zari asi lepsi, at muzu leto uzit na slunci a ve vode a nemusim lezet doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
2.7.14 14:00

@Vrk taky si myslím že je to lepší nechat to až po létu i když je to diskutabilní…ochudíš se o mesíc :)
no o tom iui mi doktorka vůbec neříkala…ale to zkusíme asi až pak..ted se přočítím diskuzemi po jaké dobe to holkám vyslo při braní toho clostiku…tak jsem pozitivne naladená, že když to nevyjde první mesíc tak je ješte šance ve druhém…tak hlavne neházet flintu do žita :lol:
a jak dlouho se už snažíte? jestli se mužu zeptat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
2.7.14 14:05

@zlifik no ani se neptej, neni to sice nijak extra dlouho, rekla bych rok a pul; ale uz mam za sebou 2ivf a 4transfery a mimca se nechytaji. Tak me ted vzhledem k veku dr. presvedcuje na ten drilling…a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
2.7.14 14:13

@Vrk My se snažíme neco přes rok ale pořádně řešit jsme to začli až v říjnu minulý rok a od té doby zkoušíme vše co se dá ale zatím přírodní cestou..a na podzim když tak tu kliniku…ale tom zatím nic nevím..vše pozjištuji az pokud tam pujdu…jako kolik je možností toho umelého a tak..tak dá se říct jsem že jsem ješte mladá mám dost času na zkoušení (24) ale jsou to nervy i tak kdyz po tom hodne toužíme a pořád nic…jako smekám před holkama co se snaží třeba 5 let..to já bych byla už s nervama v háji. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
2.7.14 14:41

@zlifik mne je 26 a zacinali jsme teda 25…a ted se biju do cela, ze jsme nezacli driv :( ale verim, ze drilling pomuze nam obema a uz nebudes nikam muset!! Ivf pokusy mas 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
2.7.14 14:53

@Vrk Tak pravda je že před drillingem me nedorustali vajíčka vůbec…mela jsem jich strasne moc ale žádné které by dozrálo…a po nem…to bylo už bylo o nečem jiném…moje vaječníky se probudily a vajíčka dozrávají..jen po tom drillingu ten efekt není na pořád…prý to má učinnost tak půl roku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
2.7.14 16:17

@zlifik jj vim, ze po pul roce se to muze vratit, ale nemusi a rostou ti i bez clostilu? A pred drillingem jsi mela menzes? A ted? No jsem na to zvedava. Mn3 jako po stimulaci vajicka rostou, jen bez no ne a neni ani menzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
2.7.14 16:25

Před drillingem jsem menzes nemela..jo možná jednou jsem ho dostala těsne před tím zákrokem…a po drillingu me rosli normálne ale menzes taky nepravidelný…řekla bych že mám nejaký delší cyklus protože mívám i 14dni spoždení a ted naposled me ho zase vyvolávali injekcí tak že to takové jednou nahoře pak zas dole…ale vajíčka rostou a ted po tom clostíku jsem je mela ten 16 den opravdu velké :lol: tak jsem byla ráda že to funguje..tak záverem drilling me opravdu pomohl hlavne na ten růst.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
2.7.14 17:00

@Vrk Děkuji, je to záhul představovala jsem si to jinak, hlavně to jak budu kojit, což nám dělá problémy, mám málo mlíka, tak musíme cážit kolik sní a pak podle toho dokrmit a vše to zabírá spoustu času, jak by to bylo jednodušší s kojením :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
2.7.14 19:30

@včelička3 neboj; je to ted cerstve, tak je to vselijake, ale verim, ze za 2 mesice uz bude ok. A ty jsi rodila cisarem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
2.7.14 19:31

@zlifik ja jsem dnes 40dc bez hormonu jen stim metforminem, tak jsem uvedava zda se ms vubec ukaze. Ja bych byla stastna jako blecha kdyby po drillingu chodila aspon nekdy!! To je velky pokrok i ty foliky. Ja po vysazeni ha nemela ms vubec 5mesicu a pak uz jen s lekama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí