Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky přidám jeden zážitek, ale není můj, ale mého strejdy, kterému je 70. Na svůj věk vypadá velice dobře, nemá ani jeden šedivý vlas.
Stál ráno ve frontě a čekal na pečivo. Přilítla tam nějaká ženská (podle něj čerstvá důchokdyně) a hned se rvala dopředu. Prý ji slušně požádal, aby šla dozadu, že tam všichni čekají a ona se na něj ohradila, že takový mladik jako on, nemůže pochopit, jak málo času důchodci mají. S klidem jí odpověděl, že on je v důchodu už 10 let a času má pořád dost, ženská sklapla patky a zmizela. ![]()
V Bille ležela v uliččce na zemi před takovým tím skleněným pultem s obsluhou velká klobása. Tak říkám prodavačce za pultem, támhle vám leží klobása (nebyla zabalená, takže ji musely ztratit prodavačky). No a ona ani nepoděkovala, zavolala zpoza pultu na jinou prodavačku v uličce- Mářo, podej mi ten salám, a pak ji ofoukla a dala za pult na hromadu k ostatním. Čučela jsem jak puk.
Viděl to ještě jeden pán, tak jsem jí řekla, že to snad nemyslí vážně a on mě podpořil, baba se zatvářila otráveně, jakože co to řešíme a dala ji pryč.
Ale je mi jasné, že jak nám viděla paty, šup a klobása byla zpátky. FUJ!
melanka píše:
V Bille ležela v uliččce na zemi před takovým tím skleněným pultem s obsluhou velká klobása. Tak říkám prodavačce za pultem, támhle vám leží klobása (nebyla zabalená, takže ji musely ztratit prodavačky). No a ona ani nepoděkovala, zavolala zpoza pultu na jinou prodavačku v uličce- Mářo, podej mi ten salám, a pak ji ofoukla a dala za pult na hromadu k ostatním. Čučela jsem jak puk.
Viděl to ještě jeden pán, tak jsem jí řekla, že to snad nemyslí vážně a on mě podpořil, baba se zatvářila otráveně, jakože co to řešíme a dala ji pryč.
Ale je mi jasné, že jak nám viděla paty, šup a klobása byla zpátky. FUJ!
Něco podobnýho jsem zažila u nás. Prodavačka vysypávala housky na ten pult a pár jí spadlo na zem a ještě na ně šlápla…ona je sebrala, trochu porovnala a šoupla je na pult k těm ostatním, bléééé
![]()
Taky mám dítě posazený v košíku, ale občas vídám, jak dítě stojí ve špinavých botách v nákupním vozíku a to mi teda taky přijde dost nechutný ......
Jinak dokud jsem chodila do práce, chodila jsem na nákup navečer a přišlo mi, že je všude spousta lidí, kupodivu teď na mateřský je dopoledne lidí méně, ale trvá to všude ještě déle, než se člověk vymotá mezi vykecávajícíma důchodcema s hůlčičkou ![]()
kačenka1 píše:
Joo důchodci…jedno v kauflandu jedné vadilo mé dítě v košíku![]()
prej,to mám nejradši takový lidi,co vozí děti v košíku,pak se do toho dává jídlo…tak jsem jí odpověděla,že já mám zase najradši důchodkyně
natož přišel můj muž a ještě jí počastoval titulem
![]()
fakt jsem to nepochopila
Ve čtvrtek už do kauflandu fakt nechodím,protožeje plnej důchodců,začíná slevový týden
zza píše:
Taky mám dítě posazený v košíku, ale občas vídám, jak dítě stojí ve špinavých botách v nákupním vozíku a to mi teda taky přijde dost nechutný ......Jinak dokud jsem chodila do práce, chodila jsem na nákup navečer a přišlo mi, že je všude spousta lidí, kupodivu teď na mateřský je dopoledne lidí méně, ale trvá to všude ještě déle, než se člověk vymotá mezi vykecávajícíma důchodcema s hůlčičkou
kačenka1 píše:
Joo důchodci…jedno v kauflandu jedné vadilo mé dítě v košíku![]()
prej,to mám nejradši takový lidi,co vozí děti v košíku,pak se do toho dává jídlo…tak jsem jí odpověděla,že já mám zase najradši důchodkyně
natož přišel můj muž a ještě jí počastoval titulem
![]()
fakt jsem to nepochopila
Ve čtvrtek už do kauflandu fakt nechodím,protožeje plnej důchodců,začíná slevový týden
Tak já pochopím s nánosem bláta na botech, ale normálně? Kolik lidí to zboží ochmatá…a ještě se stresovat botama
![]()
v Albertu se kradou BIO vajíčka…
Často jsem je kupovala, ale občas mi bylo divné, že nějaká vajíčka chybí, krabičky jsou pootevírané atd.
Pak mi došlo proč - viděla jsem, jak lidi si ty vajíčka normálně vyměňují s těmi „obyčejnými“ - prostě je přehodí z krabičky do krabičky ![]()
Black_Orchids píše:
v Albertu se kradou BIO vajíčka…Často jsem je kupovala, ale občas mi bylo divné, že nějaká vajíčka chybí, krabičky jsou pootevírané atd.
Pak mi došlo proč - viděla jsem, jak lidi si ty vajíčka normálně vyměňují s těmi „obyčejnými“ - prostě je přehodí z krabičky do krabičky
Ježkovo voči ![]()
zichisek píše:Holma píše:Na še čtrnácti měsíční dcera je od půl roku, kdy dostala prvně rohlík v obchodě jak nenažranáIduska píše:Já to teda nemám s kým zatím praktikovat, ale je fakt, že osobně bych se bála, aby na mě nezačala nějaká babka hulákat, že kradu. Lidi jsou nevyzpytatelný. Já se tomu budu radši vyhýbat, i když chápu, že některý maminy to asi mají s dětma těžký.kačenka1 píše:Nezlobte se na mě ale tohle mě točí, jak můžete jíst něco co není vaše? Já vím, že to sice pak nahlásíte ale i tak. Já prostě malýho učím, že až paní namarkuje a já zaplatím tak potom ten rohlík dostane. A teď do mě.Baslerinda píše:Taky tak děláme,když děti něco chtějí,tak jim to dám,ale u pokladny opravdu nahlásím…je mi jasný,že některý lidi to nedělají,ale já na to povahu fakt nemám
Raduško, jako fakt se to dělá pořád, no tak dík za infoVidí rohlíky a kdyby ho nedostala tak asi musím nakoupit během 3 sekund.Bych vypadala jako bych ji trápila hladem
Většinou ulomím špičku rohlíku co mám nabaleného to pak ani není poznat.Praktikujem rok a nikdy mi nikdo neřekl ani slovo.
Dělám to stejně, ulomím půlku, tu dostane malá a druhou dám do pytlíky, jinak bych asi nikdy nenakoupila… když jsem neměla děti, jsem taky tvrdila, že rohlik až za kasou
![]()
mag píše:Black_Orchids píše:Ježkovo voči
v Albertu se kradou BIO vajíčka…Často jsem je kupovala, ale občas mi bylo divné, že nějaká vajíčka chybí, krabičky jsou pootevírané atd.
Pak mi došlo proč - viděla jsem, jak lidi si ty vajíčka normálně vyměňují s těmi „obyčejnými“ - prostě je přehodí z krabičky do krabičky
No tak chudáci ty co si koupí bio vajíčka ![]()
Nainuva píše:mag píše:No tak chudáci ty co si koupí bio vajíčkaBlack_Orchids píše:Ježkovo voči
Já taky otvírám vajíčka, protože si vždycky přinesu min.2 rozbitá a minule jsem projela snad 10 krabiček a nikde nebyly v pořádku, tak jsem se naštvala a z jednoho toho balení jsem vyměnila 2 prasklá za 2 normální.Protože jinak bych tam byla ještě teď.
Nainuva píše:mag píše:No tak chudáci ty co si koupí bio vajíčkaBlack_Orchids píše:Ježkovo voči
Hovada. . . .
Já nenávidím, když se u pokladny někdo hádá, že to zboží mělo být ve slevě a počítají mu jinou cenu a přitom ten rozdíl je zanedbatelný
.
Jednou jsme čekali asi 5 minut, než paní vůbec vyžvejkla, o co jí jde, pak dalších 5 minut, než to pochopila pokladní. No a když se mělo čekat na nějakou vedoucí, kterou volala až z druhého patra, tak můj chlap narval tý platící paní do ruky dvacku, že jí jako tím doplatí ten rozdíl osmi korun na těch zpropadenej ořechách, jen ať už proboha vypadne
.
Akorát tím teda způsobil mezi pokladní a tou ženou chaos, vůbec nevěděly vo co go a přitom za námi už byla fronta až kamsi
.
Uááááá
.
Jinak hlášek z nákupů taky slýchám hodně a někdy fakt dobrých, ale teď si prostě nevzpomenu
![]()
zza píše:
Taky mám dítě posazený v košíku, ale občas vídám, jak dítě stojí ve špinavých botách v nákupním vozíku a to mi teda taky přijde dost nechutný ......Jinak dokud jsem chodila do práce, chodila jsem na nákup navečer a přišlo mi, že je všude spousta lidí, kupodivu teď na mateřský je dopoledne lidí méně, ale trvá to všude ještě déle, než se člověk vymotá mezi vykecávajícíma důchodcema s hůlčičkou
Já jsem dnes byla dopoledne v Globusu na černém mostě a to tam bylo tolik národa, že to byl děs.A všude se ozývalo,vem tam tolik toho a toho na to cukroví a vánočku a já nevím co, jak kdyby byly vánoce pozítří…
jo - JÁ
byla jsem na sebe pak naštvaná, že platím skoro 50,– za vyměněný vajíčka.
Na še čtrnácti měsíční dcera je od půl roku, kdy dostala prvně rohlík v obchodě jak nenažraná
Vidí rohlíky a kdyby ho nedostala tak asi musím nakoupit během 3 sekund.Bych vypadala jako bych ji trápila hladem
Většinou ulomím špičku rohlíku co mám nabaleného to pak ani není poznat.Praktikujem rok a nikdy mi nikdo neřekl ani slovo.