Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hadumi jojo, do toho už jsem koukala, spíš jsem myslela, jestli náhodou nejste v obraze, jestli to úřady považují za dostatečný stav, nebo že jim lidi chybějí. Já laicky si to vykládám, že pokud mají pro Brno všude plno a volno jen u jedněch, kteří chtějí jen miminko do 1 roku, vypadá to nadějně. ![]()
@chipsa píše:
Tak to bílé etnikum naprosto chápu. Když bych domů přinesla něco nepřizpůsobivého tak by mě vyrazili z domu i s tím co jsem dotáhla:)
@MelisaMelisa nedávno jsme se o tom bavili a PPPD je dost, noví by se nabírat měli, ale nebudou se už pořádat žádné osvětové akce, aby se sehnali další. A jak jsem psala, je-li plno v jednom kraji, není problém dítě umístit do jiného kraje.
@LUCIPERKA-ddub, Tímeaaa,: omlouvám se bylo to myšleno pro Jany1717, která to měla v citaci, já jen odpovídala. Jen špatně označila. Ale mimo rozhodně nejsem!!! Pracuji s dětmi, miminky každý den. Takže pro mě by to bylo, jako v práci. I na půl roku se můžete prckovi věnovat rozhodně více, než někde v ústavu, kojeňáku. A když víte, že aspoň ten půl rok bude mít lepší zázemí…Takže JÁ rozhodně mimo nejsem!! Jsem silná nátura a tohle beru i takto, nevadilo by mi to. Své děti mám, jiným pomůžu. I na půl roku je to pro dobrou věc.. a o to jde ne?!
Taky se tímto tématem zabývám, už dlouho, máme syna a chtěli jsme s manželem adopci, ale z důvodu, že už máme biologické dítě, nám to bylo zavrhnuto na úřadě a doporučená pěstounská péče, bohužel to nevyšlo ![]()
@luciaxxx znám lidi, kteří mají svoje děti a bez problému prošli přípravou k osvojení
Ano, takto jsem nad tím přemýšlela též, že by to šlo, bohužel musíme počkat minimálně ro
@hanka1120 píše:
Devcata chodite semka nektera potrebovalabych radu
Tak povídej
když budu vědět odpovím…
Prosím ty z Vás, které máte dítě v pěstounské péči a nevadilo by Vám, si o tom popovídat, aabyste mě kontaktovaly na email nik. vas@seznam.cz .
Moc by mi to pomohlo k mé diplomové práci a nemám možnost získat potřebné informace ze svého okolí.
Zajímal by mě okrajově proces získávání dítěte a především jeho začlenění do Vaší rodiny.. Budu ráda za každou osůbku, která mi tímto pomůže
Přeji Vám hodně radosti a štěstí s Vašimi dětmi
Nikol
@hanka1120 píše:
Devcata chodite semka nektera potrebovalabych radu
Taky sem občas chodím ![]()