Pěstounská péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4692
22.1.15 22:15
@MelisaMelisa píše:
To mi přijde na hlavu postavené, na co potvrzení od zaměstnavatele… pokud je přechodka za úplatu, co s tím má co dělat, jaký jsem měla plat v práci? Stejně bych musela s prací skončit, nemůžu přicházet a odcházet po pár měsících.

Rozhodně to na hlavu postavené není, musíš mít potvrzení od zaměstnavatele, je toho fáákt hodně, ale to už ti tady holky popsaly…ale to čekání se vyplatí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
22.1.15 22:18

@Izzz mně teda přijde děsivý, že je to všude jinak a není jednotný postup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.1.15 22:42

@Hadumi jojo, taky jsem se setkala s různými postupy ohledně předávání dětí. Ten náš mi naštětsí přišel nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.1.15 22:44
@MelisaMelisa píše:
To mi přijde na hlavu postavené, na co potvrzení od zaměstnavatele… pokud je přechodka za úplatu, co s tím má co dělat, jaký jsem měla plat v práci? Stejně bych musela s prací skončit, nemůžu přicházet a odcházet po pár měsících.

Na nás psal zaměstnavatel posudek :lol: Asi jde o to, ne? To mi přijde trošku přehnaný, ale museli jsme to podstoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
22.1.15 22:48

@Izzz Mě naše sociální zase říkala, že jich mají dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
22.1.15 23:03
@moje prdelky píše:
@Izzz Mě naše sociální zase říkala, že jich mají dost

taky jsou přesné počty i s jejich obsazení. A je tam i to, jaké si rodiny dávají požadavky, zajímavé čtení.

http://spext.kr-olomoucky.cz/…default.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.1.15 23:14

@Aletheia to je hodně zajímavej odkaz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.15 23:34

Tak to je mazec, si je vybiraji jako štěňata 8o každé dítě potřebuje pomoci, ne jen ty zdravé a bezchybne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
23.1.15 06:57

@LUCIPERKA-ddub zase do PPPD by měly jít ty děti, kde je předpoklad, že půjdou do osvojení, vrátí se do bio rodiny nebo se najdou dlouhodobí pěstouni. Je to drsný, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
23.1.15 08:40

@LUCIPERKA-ddub Tak každý si napíše na co se cítí. My jsme v žádosti měli postižení, ale pouze co by ztráta nějaké končetiny, ale třeba nějaké postižení, u kterého dítě trpí, tak to bych taky nedokázala si vzít do péče. Bylo by mě ho strašně líto a trpěla s ním. Jo a taky jsme měli pouze bílé etnikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.1.15 10:16
@moje prdelky píše:
@LUCIPERKA-ddub Tak každý si napíše na co se cítí. My jsme v žádosti měli postižení, ale pouze co by ztráta nějaké končetiny, ale třeba nějaké postižení, u kterého dítě trpí, tak to bych taky nedokázala si vzít do péče. Bylo by mě ho strašně líto a trpěla s ním. Jo a taky jsme měli pouze bílé etnikum.

Tak to bílé etnikum naprosto chápu. Když bych domů přinesla něco nepřizpůsobivého tak by mě vyrazili z domu i s tím co jsem dotáhla:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 13:39
@chipsa píše:
Tak to bílé etnikum naprosto chápu. Když bych domů přinesla něco nepřizpůsobivého tak by mě vyrazili z domu i s tím co jsem dotáhla:)

Tak to jsou teda formulace :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.1.15 13:41

@MelisaMelisa taky jsem to četla s udiveným výrazem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 13:41
@chipsa píše:

Bavíme se stále o dětech nebo o nějaké věci? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 18:00

@Hadumi A z jakého jste kraje? Nevíte, jak jsou na tom s dostatečným či nedostatečným počtem pěstounů v Brně, případně jihomoravský kraj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová