Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MelisaMelisa píše:
To mi přijde na hlavu postavené, na co potvrzení od zaměstnavatele… pokud je přechodka za úplatu, co s tím má co dělat, jaký jsem měla plat v práci? Stejně bych musela s prací skončit, nemůžu přicházet a odcházet po pár měsících.
Rozhodně to na hlavu postavené není, musíš mít potvrzení od zaměstnavatele, je toho fáákt hodně, ale to už ti tady holky popsaly…ale to čekání se vyplatí ![]()
@Izzz mně teda přijde děsivý, že je to všude jinak a není jednotný postup…
@Hadumi jojo, taky jsem se setkala s různými postupy ohledně předávání dětí. Ten náš mi naštětsí přišel nejlepší.
@MelisaMelisa píše:
To mi přijde na hlavu postavené, na co potvrzení od zaměstnavatele… pokud je přechodka za úplatu, co s tím má co dělat, jaký jsem měla plat v práci? Stejně bych musela s prací skončit, nemůžu přicházet a odcházet po pár měsících.
Na nás psal zaměstnavatel posudek
Asi jde o to, ne? To mi přijde trošku přehnaný, ale museli jsme to podstoupit.
@moje prdelky píše:
@Izzz Mě naše sociální zase říkala, že jich mají dost
taky jsou přesné počty i s jejich obsazení. A je tam i to, jaké si rodiny dávají požadavky, zajímavé čtení.
Tak to je mazec, si je vybiraji jako štěňata
každé dítě potřebuje pomoci, ne jen ty zdravé a bezchybne ![]()
@LUCIPERKA-ddub zase do PPPD by měly jít ty děti, kde je předpoklad, že půjdou do osvojení, vrátí se do bio rodiny nebo se najdou dlouhodobí pěstouni. Je to drsný, ale je to tak.
@LUCIPERKA-ddub Tak každý si napíše na co se cítí. My jsme v žádosti měli postižení, ale pouze co by ztráta nějaké končetiny, ale třeba nějaké postižení, u kterého dítě trpí, tak to bych taky nedokázala si vzít do péče. Bylo by mě ho strašně líto a trpěla s ním. Jo a taky jsme měli pouze bílé etnikum.
@moje prdelky píše:
@LUCIPERKA-ddub Tak každý si napíše na co se cítí. My jsme v žádosti měli postižení, ale pouze co by ztráta nějaké končetiny, ale třeba nějaké postižení, u kterého dítě trpí, tak to bych taky nedokázala si vzít do péče. Bylo by mě ho strašně líto a trpěla s ním. Jo a taky jsme měli pouze bílé etnikum.
Tak to bílé etnikum naprosto chápu. Když bych domů přinesla něco nepřizpůsobivého tak by mě vyrazili z domu i s tím co jsem dotáhla:)
@chipsa píše:
Tak to bílé etnikum naprosto chápu. Když bych domů přinesla něco nepřizpůsobivého tak by mě vyrazili z domu i s tím co jsem dotáhla:)
Tak to jsou teda formulace ![]()
@chipsa píše:
Tak to bílé etnikum naprosto chápu. Když bych domů přinesla něco nepřizpůsobivého tak by mě vyrazili z domu i s tím co jsem dotáhla
Bavíme se stále o dětech nebo o nějaké věci? ![]()
@Hadumi A z jakého jste kraje? Nevíte, jak jsou na tom s dostatečným či nedostatečným počtem pěstounů v Brně, případně jihomoravský kraj?