Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
teresa20
13.6.12 19:27

@Loki01 mluvili s pediatričkou, ta potvrdila, že vždycky bylo všechno ok.. ty ostatní děti viděla sociálka na té návštěvě :think:

• Upravit
8814
@Ufi píše:
V čem je alternativní? Asi jsem něco přeskočila, je to moc dlouhé. Dík

Hlavne v tom, ze uci deti doma. To, ze ma 5 deti, kazde z jinym to si taky musi odpykat.

• načítám...
Silwinka87
@RyBANA píše:
@Silwinka87
To víš, že nemáme. Taky nemluvíme o zapraseným tričku, kdy dítě ten den jedlo apod. ale o staré zažrané špíně, kterou už prostě nikdy nevypereš, ale to je jak do dubu.

Holt asi máme na čistotu a i špínu jiný pohled no. Mě to prostě přijde až nechutné, ten svetr, to okolí domu, ten dům vevnitř…

Ale tak to jsem zas mimo a budu osočena že řeším nepořádek, tak už dost :mrgreen:

Rozumím tomu jak to myslíš..Taky mi to přijde nechutné,já osobně bych v takovém stavu svoje dítě nikdy nenechala..Ale nemusí to hnedka poukazovat na to,že jsou ty děti týrané…Toť vše a už se mi to rozebírat nechce…

• Upravit
29
10219
13.6.12 19:28

Někdo napíše alternativní a někoho napadne sekta nebo nějaké uskupení. :think: Protože o děti se zajímá a tráví s nimi čas aktivně, nechápu proč všemu odevzdaně přihlíží.

• načítám...
marra
13.6.12 19:28

@Loki01 Muzes mi odpovedet, ty davas stejne obleceni jako zakladatelka ma na diteti na fotakch? stejne spinave a proste stejne? staci ano ne. o znackovejch hadrach se nikdo tady nebavi, takze laskave toho nechte. moc dobre vite jak to myslime.

• Upravit
20296
13.6.12 19:29

Tak asi mám moc malé dítě na tak zažranou špínu nebo nevím :lol: Ale takové věci prostě osobně vyhazuji, i kdyby se v tom měl válet v hovnech, pardon :oops:

Ale tak jsme zas u toho jak to kdo máme doma, to není předmětem diskuze… 8)

• načítám...
8814
13.6.12 19:30
@RyBANA píše:
Tak asi mám moc malé dítě na tak zažranou špínu nebo nevím :lol: Ale takové věci prostě osobně vyhazuji, i kdyby se v tom měl válet v hovnech, pardon :oops:Ale tak jsme zas u toho jak to kdo máme doma, to není předmětem diskuze… 8)

To neni spina, spis jsou to barvy. Strasne rad maluje. Muj je asi tak stary jak tvuj pokud vim.
Ja je nevyhazuju a pouzivam na tohle. Ja mu totiz nakupuju jen kvalitni obleceni a to opravdu vydrzi a kvuli par flekum to nevyhodim. Jen to nosi do skolky a za barak.

• načítám...
marra
13.6.12 19:32

No kazdopadne, kdyz uz chce zakladatelka deti vystavovat na internetu, tak doporucuji ciste a uklizenej dům. ne kvuli nam, ale mohlo by se to obratit pro ni. tecka.

• Upravit
4885
13.6.12 19:33
@Loki01 píše:
Hlavne v tom, ze uci deti doma. To, ze ma 5 deti, kazde z jinym to si taky musi odpykat.

Jo tak, to máš pravdu.

• načítám...
teresa20
13.6.12 19:39
@Loki01 píše:
To neni spina, spis jsou to barvy. Strasne rad maluje. Muj je asi tak stary jak tvuj pokud vim.
Ja je nevyhazuju a pouzivam na tohle. Ja mu totiz nakupuju jen kvalitni obleceni a to opravdu vydrzi a kvuli par flekum to nevyhodim. Jen to nosi do skolky a za barak.

My to máme stejně :nevim: Do města, na návštěvy a tak chodí malej slušně oblečenej, ale když jde na vsi ven, buď spravovat něco s tátou nebo do stáje ke zvířatům, tak na to má spešl oblečení a ne vždycky se ty fleky vyperou, tak holt má i zašlé :nevim: na tyhle účely to stačí bohatě a divte se, i v těchto hadrech ho máme foceného :mrgreen:

• Upravit
8814
13.6.12 19:40
@marra píše:
@Loki01 Muzes mi odpovedet, ty davas stejne obleceni jako zakladatelka ma na diteti na fotakch? stejne spinave a proste stejne? staci ano ne. o znackovejch hadrach se nikdo tady nebavi, takze laskave toho nechte. moc dobre vite jak to myslime.

Tak jsem se na to obleceni mrkla a vidim, ze kdyz byli u baraku nebo v baraku tak mely deti flekate obleceni a kdyz byly venku tak ciste.
Pripada mi to normalni.
Stejne obleceni nemam, ale to je diky tomu, ze moje financni situace je uplne jina nez zakladatelky. Kdybych byla a v CR a mela to same ho… co ma ona, tak asi nenakupuju vsechno obleceni v Nextu, Gapu nebo Dieselu. Asi bych taky nakupovala u Vietnamcu a dedila. Neni na tom nic spatneho.

Proste nekteri lidi na tom nevidi nic spatneho mit takove obleceni kolem baraku. Ja taky ne. A kdyz jsem privedla maleho poprve do skolky v jeho normalnich hadrikach tak mi vychovatelky sami rikaly at neblbnu. Tady jsou proste lidi asi vic prakticti a nemusi deti navlikat aby vsichni videli jak se maji dobre.

• načítám...
8814
13.6.12 19:42
@madi píše:
My to máme stejně :nevim: Do města, na návštěvy a tak chodí malej slušně oblečenej, ale když jde na vsi ven, buď spravovat něco s tátou nebo do stáje ke zvířatům, tak na to má spešl oblečení a ne vždycky se ty fleky vyperou, tak holt má i zašlé :nevim: na tyhle účely to stačí bohatě a divte se, i v těchto hadrech ho máme foceného :mrgreen:

Tyranko!
I do staje s Guccim!!!

Jen joke holky, fakt:)

• načítám...
lucenka
13.6.12 19:43
@RyBANA píše:
Tak asi mám moc malé dítě na tak zažranou špínu nebo nevím :lol: Ale takové věci prostě osobně vyhazuji, i kdyby se v tom měl válet v hovnech, pardon :oops:Ale tak jsme zas u toho jak to kdo máme doma, to není předmětem diskuze… 8)

popravdě právě podobné oblečení na tu zahradu klukovi dám. Vím že se mi v tom bude válet v hlíně, lítat mezi slepicema. Takže na to fakt dávám blbý oblečení, klidně i po sobě. To samé když jdeme malovat. Nevím co bys dneska řekla na naší rodinu, když se kluk 10 minut rochnil lt bahnité kaluži a tatínek ho u toho fotil.

• Upravit
teresa20
13.6.12 19:43

@Loki01 jak jinak :mrgreen: :lol: budu to muset přehodnotit :think: :mrgreen:

• Upravit
teresa20
13.6.12 19:45

Myslím, že to moc hrotíte holky… jako dovedu si představit městské dítko, které se k zvířatům přiblíží tak v zoo, může lítat věčně času ve značkovém a umaže se tak na pískovišti. nic proti
vesnické děti jsou holt větší prasátka a můžu říct, že malej je tím víc šťastnej, čím víc je umazanej :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová