Potahované dorty - volná diskuse
- Otevřená skupina
Recepty, triky, tipy, inspirace - vždyť dobrý dort potěší nejen dítě :)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (608)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pettul jukla jsem odkud jseš
Já jsem od Prahy a tady jsou dorty drahé pekelně a ještě si lidi stěžují, že se to nedá jíst, pro představu, že velkej dort za 750 je vlastně zadarmo
http://www.marcipanka.cz/…e/detske.htm
A já vám úplně zapomněla napsat, že jsem se stavovala doplňovat potravinářské barvy a pořád je v obchůdku, kde jsem je kdysi kupovala mají. Tak když budete mít cestu do Prahy, můžete nakoupit - je to drogerie blízko Václaváku - ul.28.října, barvy jsou buď tekuté - cca 12Kč za lahvičku 10ml=asi jako bývaly dřív kapky na kašel Stoptussin, ono je tam i stejné kapátko a na jemnou barvu je potřeba fakt pár kapek, takže cena bombová. Pak mají i práškové barvy, pytlíček vypadá asi jako velikonoční na vajíčka a proti práškové barvě od Kovandů mají výhodu, že i po delším otevření nehrudkují /teda aspoň mě
na rozdíl od Kovandovské
/ a i cena je sympatická - 9Kč za pytlíček 5g.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyjo Kadli, teď jsi mě mírně šokovala
teda jako 3300,– za včelku Máju (sca 35cm) - to by mi teda dort sakra zhořkl v puse
to snad ani není možný ![]()
Já tu za boha nemůžu v Jihlavě sehnat ty tekutý barvy
všude, kde jsem byla - mi řekli, že je nemají nebo prý chodí jen jako akční zboží
Takže jsem ráda aspoň za ty od Kovandů
Takže už jen vyčkávám, až toho budu nakupovat víc najednou - aby se to vzhledem k poštovnýmu vyplatilo a objednám je z netu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kadli, jsem taky od Prahy, ale cca 50-60km a jako ty ceny, no vyrazily mi dech! Já dělala berušku, která měla 40cm a řekla jsem si za ni 400 a holčina mi dala 5.
No, u toho Pohádkové postavy cena 2500,– a poznámka že figurky nejsou v ceně. No to je fakt dělám teda skoro zadarmo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teda hoky ty ceny jsou masakr, at si mysli kdo chce, asi jsem skrt ![]()
ale nedala bych za to ani polovinu tech penez ![]()
a to jeste nevim co je uvnitr.. ![]()
mi nerikejte ze to nekdo da, ze neskrachujou ![]()
ja prckovi letos chci delat dinosaura - je blazen do tolika veci ze je teeezky neco vybrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No na ty ceny jsem taky koukala jako blázen
a to se mi zdál obyčejný dort s medvídkem Pú za 800,– drahý
a docela bych chtěla vidět člověka co dá 3 litry za obyčejnou promazanou a marcipánem potaženou buchtu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kadli tak sjem si taky klikla na ten odkaz a málem mi spadla brada až na stůl, kolik m ůžou být výrobní náklady toho spidermna??? Vždyť na tom vůbec nic není??? 150kč max a ni si účtují litr
hej tak to je hustý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
beruska2× píše:
teda hoky ty ceny jsou masakr, at si mysli kdo chce, asi jsem skrt
ale nedala bych za to ani polovinu tech penez![]()
a to jeste nevim co je uvnitr..
mi nerikejte ze to nekdo da, ze neskrachujou
Tak tuhle cukrárnu mám vyzkoušenou, že měli dobrý dorty, ale objednávali jsme už před dlouhou dobou, zkazit se mohli, ale už před lety za dorta o průměru 30cm chtěli majlant. Aspoň víte, proč je poptávka po domácích cukrářkách
Běžných lidí, co maj hloubš do kapsy a chtěj slavit je určitě víc, než těch, co prachy maj a zaplatí si za ně naprostou dokonalost. Ale jak mi říkala kamarádka, tak tady u nás ve městě byl problém objednat v cukrárně dort ve tvaru piána, takže si klávesy dodělávala čokoládovou polevou a ve finále se dort stejně nedal jíst
a levný taky nebyl, takže taky zkusí vlastní výtvor. Na druhou stranu cukrárna musí zaplatit prostory, profi vybavení, platy cukrářů, prodavačky, takže buď musí účtovat víc nebo šidit nebo nejlíp obojí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lacenka píše:
Kadli tak sjem si taky klikla na ten odkaz a málem mi spadla brada až na stůl, kolik m ůžou být výrobní náklady toho spidermna??? Vždyť na tom vůbec nic není??? 150kč max a ni si účtují litrhej tak to je hustý
No podle mě v tom maj započítaný úbytek klientů, které přetáhly domácí cukrářky
Jako je to logický, když mám míň klientů, tak buď zlevním, pokud mě to nepoloží nebo holt zdražím, abych přežila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, abych prezila ja tak jsem udelala zrovna dort z kysany smetany a piskotu
a ovoce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkný den všem ![]()
beruska2× píše:
no, abych prezila ja tak jsem udelala zrovna dort z kysany smetany a piskotua ovoce
No já jsem kusem dortu podarovala dvoje příbuzný, zbytek - co se nesnědl, hodila do mrazáku a vytáhnu ve stavu nouze
![]()
Jinak já jsem spíš přes čokoládu. Nejraději 70-80% mňamka
![]()
A pořád přemýšlím jestli budu dělat dort i ségře a mamce k narozkám. Ale mají to pěkně blbě - jedna 16.5. a druhá 27.5.
takže uvidíme, jak se domluvíme… aby to vůbec někdo ještě teď po těch našich dvou narozeninových, jedl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marpe moje řeč. Já teď pekla paříž a válí se nám v lednici, jím to jenom já ![]()
Ovšem v pátek 13. jsem byla nesmírně šikovná - korpus na paříž jsem upekla 2× - jednou normálně, to jsem šla kojit, tak jsem ho vypnula a když jsem pekla korpus na kočku, tak jsem předehřívala troubu i s paříží
naštěstí jsem byla netrpělivá a vlezla do trouby dřív, takže tam nebyl dlouho, ale i tak byl vysušenější
No a do korpusu na kočku jsem zapomněla dát jeden bílek, což je ve sněhu docela dost hmoty a furt mi to bylo divný, že je toho nějak málo
Prostě v pátek 13. příště nepeču! I když ona je to možná spíš únava materiálu
Jsem zjistila, že jsem svojí stříkanou prvotinu ani zvrchu nevyfotila, jsem na odstřel už ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
mohla bych se k vám přidat? Taky moc ráda peču a letos jsem se pustila do dortů v plném nasazení
. Zkoukla jsem vaše dorty a jsou moc krásné a nad ty domácí prostě neni.
Přikládám fotečku posledního dortíku, tak snad se bude taky líbit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mates26 píše:
Ahoj holky,
mohla bych se k vám přidat? Taky moc ráda peču a letos jsem se pustila do dortů v plném nasazení. Zkoukla jsem vaše dorty a jsou moc krásné a nad ty domácí prostě neni.Přikládám fotečku posledního dortíku, tak snad se bude taky líbit
autoportrét?
dost dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kadli já na tu vaši cácorku dočista zapoměla
všechno nejlepší, zdravíčko, štěstíčko … měla kráásný dortík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- kubmaja02 , 8.12.24 12:50
- Emma24 , 31.3.23 17:42
- negra , 16.6.21 22:10
- 2424 , 15.1.21 19:20
- Olejnicka , 25.9.20 16:50
- Aduš8 , 23.6.20 12:02
- Karlíkovka , 21.1.20 07:27
- Matýsek21 , 11.4.19 14:19
- LadyLada , 24.2.19 14:03
- Ennny , 13.2.19 09:56
- Martasek001 , 14.7.18 20:01
- tedeira , 13.5.18 13:08
- Kattynka89 , 13.5.18 01:59
- Klopotkova , 15.2.18 22:14
- Marketa1976 , 15.1.18 00:33
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Pracák- elektronická evidence
- 8.6.26 23:08
- anisek123
- 1
Znaménko k odstranění . Jak dlouho se hoji
- 8.6.26 23:22
- Trojlístek
- 9
Staré boty
- 9.6.26 00:34
- MaryTenEyc
- 14
Kolik času tráví vaše děti nad učením?
- 8.6.26 23:16
- stinga
- 18
Operace čéšky
- 8.6.26 21:13
- Anys27
- 1
Funguje to tu ještě a jak? Oproti roku...
- 8.6.26 22:59
- lilith1
- 6
Připadám si ošklivější ve vztahu
- 8.6.26 23:19
- Nikomunic
- 9
Autoškola Nobe dotaz
- 8.6.26 18:36
- blablabla944
- 1
IUI zkušenosti?
- 8.6.26 20:27
- Andy 006
- 3
Foto: Malý má takhle propadlou stranu...
- 9.6.26 01:19
- miichaellaa
- 14
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 9.6.26 01:55
- Lorre
- 110958
Chci zpátky svého ex
- 9.6.26 01:23
- Susannelewis
- 101
Jak získat EX po půl roce ANKETA
- 9.6.26 01:20
- Susannelewis
- 128
Foto: Malý má takhle propadlou stranu...
- 9.6.26 01:19
- miichaellaa
- 14
Milostné předehry žen na Emiminu jednou...
- 9.6.26 01:00
- Černá Madonna
- 45
Plod neroste 9+2 tt
- 9.6.26 00:42
- ugluk
- 26
Staré boty
- 9.6.26 00:34
- MaryTenEyc
- 14
Rozchod a možné tehotenstvo